Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 198 marek  |  9 770 telefonów  |  149 730 opinii  |  720 testów  |  5 299 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony Ericsson

Sony Ericsson C905



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 46,2%   12,6%   41,3% 
 Wszystkich opinii: 390. Pokazuję od 21 do 30.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Rob3rto
    Mam fona od dwóch miesięcy-pierwszy SE w domu, wszystko ładnie tylko bateria słabiutko trzyma-trzeba co 30-48 godz. ładować(może trafiła mi się wadliwa). Ile u Was trzymają baterie? Telefon OK, szybki, wyświetlacz super, WI-FI działa bez zarzutu, aparat foto rewelacja. Co oznacza litera E przy wskaźniku zasięgu? Druga sprawa, czemu po zapisaniu strony głównej w przeglądarce po uruchomieniu neta wskakuje jakaś chińska strona z azjatyckimi "krzakami". Jak ją usunąć skutecznie?
    E - oznacza EDGE.
    .is.net.pl | 15 gru 2011, 08:12
  • czarosław
    Właśnie kupiłem sobie ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony. Może mój egzemplarz nie będzie wadliwy. Pozdro.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 gru 2011, 17:12
  • thedoopek
    Po dwóch latach zaczął szwankować. Ale ocena moja bardzo pozytywna. Aparat fotograficzny chyba najlepszy na rynku tuż po aparacie w Sonny Satio. Sprawny, intuicyjny, szybki. Bardzo dobry stabilizator. Zdjęcia można robić w "biegu". Idealny do robienia zdjęć tekstu. Łatwo dostępne oprogramowanie. Uruchomiłem na nim Worda, Mozille także wszystko działa
    .internetdsl.tpnet.pl | 27 lis 2011, 12:11
  • R E K L A M A
  • fwraven  mail
    Telefon to jakaś absolutna porażka... W ciągu roku dwa razy wymieniałem głosnik, taśmy i fast port, nadal nie rozumiem z jakiej racji trzyma swoją cenę. Być może mam jakis wadliwy model, ale wydałem tyle na naprawy, że mógłbym sobie kupić jakiś inny fajny telefon. Gdy drugi raz zepsuła się taśma to sobie darowałem i zmieniłem model.

    Wymiana taśmy - 200zł
    Wymiana fast portu - 80-90zł
    Wymiana głosnika - 50zł
    .dynamic.chello.pl | 26 sie 2011, 14:08
  • cocomaroko
    Telefon bardzo ladny stylowy jak to jest ze sliderami (telefonami rozuwanymi). Mam go juz jakis czas kupilem w sumie dwa sony ericsson c905 jednego juz rozkrecilem na czesci pierwsze a drugiego uzytkuje i powiem tak : jest to bardzo dobrze wykonany telefon ma super ekran nawet na bardzo mocnym sloncu widac wszystko dokladnie jest bardzo glosny i przy tym wyrazny robi swietne zdjecia bateria mi trzyma ok 3 4 dni wiec jest super. Kupilem go bo mialem juz dosc ceglastych dotykowcow i sie ciesze ze go mam. polecam kazdemu znajomemu.
    jestem zwyklym uzytkownikiem nie prowadze zadnej dzialalnosci wiec moja opinia jest szczera.
    kupilem go za ok 300 zl wiec za taka cene mamy bardzo przyjemny telefon ktory robi bardzo dobre zdjecia i fajnie dziala nic nie muli no i sa tez do niego tzw patche (latki) jak to jest z sony ericssonami co zwieksza jego funkcjonalnosc.
    .xdsl.centertel.pl | 23 lip 2011, 14:07
  • HR$joe$SE
    Telefon świetny w 100%. Aparat rewelacja, wyświetlacz bardzo dobre kolory i kontrast. Multimedia na wysokim poziomie. Trwała obudowa (kupiłem 1,5 roczny i wygląda jak nowy, kompletne 0 optarć czy zadrapań, rys). Nawigacja u mnie działa elegancko (wayfinder, ale zdaje sie że on jest na jakiś okres czasu, jak na razie mam za free, a później można dokupić licencje). Jeśli potrzebuje ktoś telefonu do słuchania muzyki i robienia (świetnych) zdjęć to bardzo polecam !!!
    P.S.
    [...]
    .246.225.113 | 15 lip 2011, 18:07
  • Alpa Czino
    Mała uwaga: Nazwa kodowa C905 to Shiho, a nie Shito.
    Telefon świetny, miałem go dwa lata i na prawdę jestem zadowolony. Miałem szczęście trafić na egzemplarz pozbawiony najczęściej występującej usterki, czyli wadliwej taśmy...
    Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi. Byk poprawiony. Pozdrawiamy.
    .adwa.net.pl | 13 lip 2011, 18:07
  • kasztan
    Powitać! Od roku mam ten telefon - miałem... Robi genialne zdjecia juz przy ustawieniu na 3Mpx ;) wifi działa, fajne rozwiązanie to grupowanie esów :) ogolnie bardzo mi sie spodobał. Ale zaraz po zakupie poszła taśma wewnętrzna, zaraz po jej wymianie głośnik, ale ok, dalej mi służył, niedawno poszedł mi wyświetlacz (minus 80 zł :( )... Może tylko mój model był wadliwy (oprócz głośnika - czesto sie psuje)...
    .adsl.inetia.pl | 11 maj 2011, 16:05
  • kuba
    + telefon robi bardzo dobre zdjęcia
    + odporny na zarysowania ekran
    + bateria trzyma kilka dni, mimo zabawy aparatem itd.
    +/- wifi działa ok, ale ma mały zasięg
    - ogromny kloc
    - GPS często gubi sygnał
    - wysuwana klapka po czasie ma luzy

    Generalnie, nie jest warty swojej ceny.
    .dynamic.chello.pl | 06 kwi 2011, 15:04
  • JANKES_AS
    Telefon super zdjęcia robi, nawet w słabo oświetlonym pomieszczeniu, na zewnątrz już nie wspomnę. Bateria po ściągnięciu najnowszego softu trzyma troszkę dłużej- 4-5dni. Ogólnie funkcje które posiada bardzo fajne. Jedyny mankament to szybko padła taśma odpowiadająca za głośnik rozmów. Teraz pozostało mi tylko na głośnomówiącym rozmawiać, ale daje radę bo koszt wymiany 150zł.
    .dhcp.inet.fi | 22 mar 2011, 21:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 46,2%   12,6%   41,3% 
 Wszystkich opinii: 390. Pokazuję od 21 do 30.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
» Nokia N1
» Lenovo S856
» Samsung Galaxy A5 Duos
» Fly IQ4516 Tornado Slim
» LG AKA
Aktualności:

» Moto 360: smartwatch w klasycznym wydaniu
» ZTE Blade VEC 4G - zdolny, a niedrogi
» Alcatel One Touch Flash: fablet ze średniej półki
» Karbonn Titanium S12 Delite: smartfon za 72 dolary
» Huawei ma inteligentne okulary!
» Corning wprowadza czwartą generację Gorilla Glass
» ZTE Blade VEC debiutuje w Polsce
» Meizu MX4 Pro zaprezentowany oficjalnie
» Ruszyła produkcja nowej Lumii?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.82.209.152
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.