Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 408 telefonów  |  154 914 opinie  |  650 testów  |  5 174 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia U



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,1%   16,8%   30,1% 
 Wszystkich opinii: 405. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Ivan77
    Telefon spoko. Ma wszystko , co potrzeba. Miałem wiele smartfonów , ale na tym internet chodzi mi naprawdę szybko.Aparat , bajka.Dziwię się negatywnym opiniom na temat telefonu. Przecież kupując , wiemy jakie posiada parametry.Nie spodziewajmy się za tą kwotę , aby porównywać go do S4 czy S5!!!
    .dynamic.gprs.plus.pl | 21 lut 2015, 07:53
  • rafcix97
    Telefon kupiłem za małą kwotę z lekko pękniętą szybką (dotyk w 100% sprawny) jako telefon zastępczy. Jestem zaskoczony tym telefonem. Ekran ładny, przezroczysty świecący pasek jest bardzo fajny jako bajer, mi się podoba, wielkościowo jest akurat do ręki, aparat jest dobry jak na 5 MPx, nagrywanie video w HD jest tez ok, głośnik w miare dobrze gra, a na słuchawkach to bajka, super jakość dźwięku. Oczywiście po kupnie telefonu wróciłem do Androida 2.3.7 (bo 4.0.4 nie jest tak płynny i zamula), który bardzo dobrze się sprawuje. Boli mnie tylko to, że nie ma wejścia na karty pamięci (ma tylko ~3,98 GB na piosenki, zdjęcia itp, a 1,7 GB na aplikacje). Jakość wykonania jest ok, mój egzemplarz tylko troche skrzypi, bo jest zniszczony (w przyszłości mam zamiar wymienić klapkę baterii, dolny plastik, szybkę też, ale to w dalekiej przyszłości). Jestem bardzo z niego zadowolony
    .hapay.pl | 31 sty 2015, 22:13
  • Soniaczka
    Z jednej strony lubię ten telefonik, mam do niego sentyment :) Jest mały i fajnie wygląda, fizycznie ciężki do zajechania. Mam go od ponad roku, upadł mi setki razy, w tym np. na schodach, w efekcie ma poobijane krawędzie i to wszystko. Poza tym to mój pierwszy smartfon i byłam zachwycona androidem (cała moja rodzinka ma lumie), masa opcji zindywidualizowania telefonu, dzięki temu jest on taki jak chcę... albo raczej byłby gdyby tak tragicznie się nie zamulał. To jest istny koszmar. To dotyczy wszelkich czynności. Czasami odczytanie smsa trwa 10 min zanim załapie i się łaskawie załaduje, a odebranie telefonu jest niemożliwe. Obawiam się, że gdybym musiała wezwać ambulans do poszkodowanego to osoba ta zdążyłaby umrzeć zanim ja zdołałabym wbić nr... wrrr. Poza tym oryginalna ładowarka po pół roku była do wymiany, przez duży luz na wejściu do telefonu. Z wielkim żalem, nie polecam :(
    .slupsk.vectranet.pl | 23 sty 2015, 23:14
  • R E K L A M A
     
  • Rafał
    Ten aparat używałem 2.5 roku jako służbowy telefon...powiem szczerze ten telefon nie tylko zraził mnie do sony ale także do samego androida... Po aktualizacji map w google czas na urcuhmienie mapy to jakieś 30 sekund a jak załączy się wygaszanie ekranu to zero - zwis. Trzeba wyłączać aplikację i tak od nowa... Masakra. Jakość rozmów tragedia..tam gdzie mam w tej samej sieci super zasięg xperia gubi go... Na końcu pękł ekran i telefon do kosza... W skali od 1 do 10 daje 2 jedno z największych g.. jakie miałem.
    .static.ip.netia.com.pl | 11 sty 2015, 22:30
  • kaa  mail
    Powiem szczerze Polecam! telefon mimo małej pamięci wewnętrznej i braku rozbudowy o kartę micro SD w normalnym używaniu nie przeszkadza, jak się zapełni zdjęciami czy innymi pierdołami zrzucałem wszystko na PC. Zdjęcia dobre, w dobrym oświetleniu. Polecam kupiłem za 180zł ok 1,5 roku temu, używałem przez rok.
    .dg-net.pl | 08 sty 2015, 20:03
  • doman
    Moim zdaniem porażka. Nie ma nic co zadowoliłoby mnie w tym telefonie. może przez pierwsze dwa tygodnie było wszystko oki, ale gdy "otrzymał" tylko trochę danych, od razu zaczął przycinać i to konkretnie. Brak możliwości zamontowania karty pamięci to też nieporozumienie. Aparat - poniżej przeciętnej.
    Zdecydowanie nie polecam!
    O! Znalazłem zaletę! Po pół roku użytkowania, jak już stwierdziłem, że to totalny złom, zacząłem używać go do otwierania piwa. Tutaj zdaje egzamin!
    .icpnet.pl | 23 gru 2014, 17:58
  • AudioStaw  mail
    Telefon nie jest taki zły, owszem ma już "swoje lata" ale do dzwonienia ,wysyłania sms i robienia zdjęć jest ok, internet też w miarę chodzi. Posiadam go już 2 lata, wiele razy mi upadł, ekran nigdy nie pękł, obudowa dosyć solidna. Największym plusem jest dla mnie jakość rozmów. Polecam!
    .compower.pl | 21 gru 2014, 15:22
  • tara77
    Widzę że wiele osób narzeka ale trzeba zauważyć ze telefon jest na rynku już dość długo . Ja go mam od dwóch lat wtedy był to jeden z lepszych jeśli chodzi o parametry wtedy była to rewelacja teraz jest wiele lepszych smartfonów na rynku wiadomo że nie ma co porównywać .Telefon działa chociaż upadł mi kilkanaście razy a w wielu testach i opiniach na stronach internetowych telefon otrzymywał bardzo wysokie noty ale tak jak mówiłem jest na rynku dość długo.
    .dynamic-ra-2.vectranet.pl | 04 gru 2014, 16:22
  • kuba97
    Mam tel od 2 lat. Niedawno pękł mi ekran w połowie (rysa przez cały ekran). W skrócie: Parametry za słabe, ekran dość dobry, bardzo się zacina,ścina, działa powoli, internet to też tragedia,
    także mam problem z odbieraniem (przesunięcie palcem, i trzeba czekać 5 sek aż zadziała), płynność działania na poziomie bardzo niezadawalającym, i najgorsze oczywiście:Brak kart pamięci, 4GB to o wiele za mało. Osobiście telefonu nie polecam. Zraziłem się do Sony i raczej następnego telofonu tej marki nie kupie.
    .dynamic.mm.pl | 22 lis 2014, 16:27
  • kojot
    Totalna klapa. Przesunąłem pasek do odbierania i 4 sekundy aż się odmuli. Ogólna wydajność telefonu też tnie się. Nie wiem jak sony projektuje te telefony to porażka. Od zdejmowania tylnej porysował mi się aparat. Mało pamięci. Ogólnie to nigdy sony.
    .free.aero2.net.pl | 15 paź 2014, 15:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,1%   16,8%   30,1% 
 Wszystkich opinii: 405. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy S6 Edge
» Samsung Galaxy S6
» Acer Liquid Z220
» Acer Liquid M220
» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Doogee Turbo mini F1
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
Aktualności:

» MWC 2015: Lenovo - przedtargowo
» MWC 2015: Huawei - Watch, TalkBand N1 i B2
» MWC 2015: Samsung - S6 i S6 EDGE
» MWC 2015: Acer - Windows 8.1 i Android 5.0
» Myśleć wystarczy...
» MWC 2015: Alcatel - Co poza smartfonami w Barcelonie?
» MWC 2015: Alcatel - Smartfony OneTouch na rok 2015
» Smartfony Vaio wchodzą na rynek
» Sony Xperia M4 Aqua i Samsung Galaxy S6 Edge na kolejnych zdjęciach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.180.131
Engine & layout by InterData
MWC 2015
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.