Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 164 telefony  |  153 090 opinii  |  856 testów  |  6 959 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia U



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,9%   16,9%   30,3% 
 Wszystkich opinii: 403. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Soniaczka
    Z jednej strony lubię ten telefonik, mam do niego sentyment :) Jest mały i fajnie wygląda, fizycznie ciężki do zajechania. Mam go od ponad roku, upadł mi setki razy, w tym np. na schodach, w efekcie ma poobijane krawędzie i to wszystko. Poza tym to mój pierwszy smartfon i byłam zachwycona androidem (cała moja rodzinka ma lumie), masa opcji zindywidualizowania telefonu, dzięki temu jest on taki jak chcę... albo raczej byłby gdyby tak tragicznie się nie zamulał. To jest istny koszmar. To dotyczy wszelkich czynności. Czasami odczytanie smsa trwa 10 min zanim załapie i się łaskawie załaduje, a odebranie telefonu jest niemożliwe. Obawiam się, że gdybym musiała wezwać ambulans do poszkodowanego to osoba ta zdążyłaby umrzeć zanim ja zdołałabym wbić nr... wrrr. Poza tym oryginalna ładowarka po pół roku była do wymiany, przez duży luz na wejściu do telefonu. Z wielkim żalem, nie polecam :(
    .slupsk.vectranet.pl | 23 sty 2015, 23:14
  • Rafał
    Ten aparat używałem 2.5 roku jako służbowy telefon...powiem szczerze ten telefon nie tylko zraził mnie do sony ale także do samego androida... Po aktualizacji map w google czas na urcuhmienie mapy to jakieś 30 sekund a jak załączy się wygaszanie ekranu to zero - zwis. Trzeba wyłączać aplikację i tak od nowa... Masakra. Jakość rozmów tragedia..tam gdzie mam w tej samej sieci super zasięg xperia gubi go... Na końcu pękł ekran i telefon do kosza... W skali od 1 do 10 daje 2 jedno z największych g.. jakie miałem.
    .static.ip.netia.com.pl | 11 sty 2015, 22:30
  • kaa  mail
    Powiem szczerze Polecam! telefon mimo małej pamięci wewnętrznej i braku rozbudowy o kartę micro SD w normalnym używaniu nie przeszkadza, jak się zapełni zdjęciami czy innymi pierdołami zrzucałem wszystko na PC. Zdjęcia dobre, w dobrym oświetleniu. Polecam kupiłem za 180zł ok 1,5 roku temu, używałem przez rok.
    .dg-net.pl | 08 sty 2015, 20:03
  • R E K L A M A
  • doman
    Moim zdaniem porażka. Nie ma nic co zadowoliłoby mnie w tym telefonie. może przez pierwsze dwa tygodnie było wszystko oki, ale gdy "otrzymał" tylko trochę danych, od razu zaczął przycinać i to konkretnie. Brak możliwości zamontowania karty pamięci to też nieporozumienie. Aparat - poniżej przeciętnej.
    Zdecydowanie nie polecam!
    O! Znalazłem zaletę! Po pół roku użytkowania, jak już stwierdziłem, że to totalny złom, zacząłem używać go do otwierania piwa. Tutaj zdaje egzamin!
    .icpnet.pl | 23 gru 2014, 17:58
  • AudioStaw  mail
    Telefon nie jest taki zły, owszem ma już "swoje lata" ale do dzwonienia ,wysyłania sms i robienia zdjęć jest ok, internet też w miarę chodzi. Posiadam go już 2 lata, wiele razy mi upadł, ekran nigdy nie pękł, obudowa dosyć solidna. Największym plusem jest dla mnie jakość rozmów. Polecam!
    .compower.pl | 21 gru 2014, 15:22
  • tara77
    Widzę że wiele osób narzeka ale trzeba zauważyć ze telefon jest na rynku już dość długo . Ja go mam od dwóch lat wtedy był to jeden z lepszych jeśli chodzi o parametry wtedy była to rewelacja teraz jest wiele lepszych smartfonów na rynku wiadomo że nie ma co porównywać .Telefon działa chociaż upadł mi kilkanaście razy a w wielu testach i opiniach na stronach internetowych telefon otrzymywał bardzo wysokie noty ale tak jak mówiłem jest na rynku dość długo.
    .dynamic-ra-2.vectranet.pl | 04 gru 2014, 16:22
  • kuba97
    Mam tel od 2 lat. Niedawno pękł mi ekran w połowie (rysa przez cały ekran). W skrócie: Parametry za słabe, ekran dość dobry, bardzo się zacina,ścina, działa powoli, internet to też tragedia,
    także mam problem z odbieraniem (przesunięcie palcem, i trzeba czekać 5 sek aż zadziała), płynność działania na poziomie bardzo niezadawalającym, i najgorsze oczywiście:Brak kart pamięci, 4GB to o wiele za mało. Osobiście telefonu nie polecam. Zraziłem się do Sony i raczej następnego telofonu tej marki nie kupie.
    .dynamic.mm.pl | 22 lis 2014, 16:27
  • kojot
    Totalna klapa. Przesunąłem pasek do odbierania i 4 sekundy aż się odmuli. Ogólna wydajność telefonu też tnie się. Nie wiem jak sony projektuje te telefony to porażka. Od zdejmowania tylnej porysował mi się aparat. Mało pamięci. Ogólnie to nigdy sony.
    .free.aero2.net.pl | 15 paź 2014, 15:06
  • Stan56  mail
    Witam też miałem duże problemy jak było oprogramowanie Orange, ale kiedy zaistalowałem czysty ROM 4,0,4 ze strony Sony problemy się skończyły, tel chodzi płynnie nie zacina sie itp.. Polecam
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 08 paź 2014, 16:30
  • Olga.
    Telefon kiepski. Po roku bateria trzyma dzien przy małym użyciu. PRzy intensywnym-ładowanie 2 razy dziennie. Telefon zacina się, zawiesza, sam się wyłącza. Często nie chce dzwonić, trzeba go co chwile "przeczyszczać" lub wyciągać baterie(proszenie już nie pomaga-trzeba używać przemocy). Teram mam nauczkę, że telefon musi mieć minimum 1gb ram.
    Ps: Mój telefon nie jest wadliwy. Mój chłopak ma ten sam telefon-z tym jest jeszcze gorzej. A wysyłanie do naprawy nie ma sensu. Zmieniane było tylko oprogramowanie-po tygodniu telefon znowu świrował.
    ODRADZAM. Telefon wzięty w Orange.
    .itvmedia.pl | 28 wrz 2014, 18:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,9%   16,9%   30,3% 
 Wszystkich opinii: 403. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC Desire 626
» Asus ZenFone 4 A400CXG
» Abit Heart 401AB
» Oppo U3
» Samsung Galaxy A7
» Philips S398
» ZTE Blade V2
» Asus Fonepad 8 FE380CG
» Sharp Aquos mini SHV31
Aktualności:

» Goclever Chronos Eco: minirecenzja
» Kruger&Matz prezentuje swój pierwszy smartwatch
» HTC One M9 i M9 Plus: nowe zdjęcia
» Huawei Mate 8 na pierwszych zdjęciach
» Prestigio MultiPhone 5550 Duo: skromny, niedrogi fablet
» Samsung Galaxy Grand Neo Plus: cicha premiera
» HTC Desire 626 w pierwszym przecieku
» Abit Heart 401AB: telefon dla zakochanych?
» HTC One M9: kolejne przecieki



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.147.214.74
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.