Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 104 telefony  |  102 361 opinii  |  650 testów  |  4 680 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,7%   15,2%   31,0% 
 Wszystkich opinii: 387. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • pr11
    Dzięki za poradę :) robiłem to już kiedyś ale dość dawno ;) spróbuję więc jeszcze raz
    .opera-mini.net | 17 lip 2014, 19:07
  • Toficzek2006  mail
    Zrob kopie zapasowa ksiazki telefonicznej i zrob przywracanie ustawien fabrycznych :) Wtedy telefon bedzie dzialac bez zarzutu :D
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 lip 2014, 20:07
  • pr11
    Ja także jestem posiadaczem tego smartfona( już od prawie roku). Jeśli chodzi o wyświetlacz jest całkiem ok, aparat robi ładne zdjęcia,ale ogólne działanie telefonu nie jest dobre. Moja Xperia tnie się co chwila,zawiesza się nawet na pulpicie czy w menu. Najprawdopodobniej to przez zbyt mało ramu. Nie polecam go, szczególnie osobą, dla których nie byłby to pierwszy smartfon.
    .neto-sfera.eu | 15 lip 2014, 08:07
  • R E K L A M A
  • DENGAR
    Jestem posiadaczem tego telefonu od roku jestem zadowolony z jego działania :) Ekran jest wystarczająco duży by można swobodnie na nim pracować. Działają wszystkie gry dostępne na Androida.Jedynym problemem są słuchawki dostępne wraz z telefonem są niewygodne bo dłuższym słuchaniu muzyki ok 10 min zaczynają boleć uszy poza tym nie są one specjalnie głośne dlatego zalecam oddzielne dokupienie porządnych słuchawek ja polecam słuchawki SONY STUDIO MONITOR dostępne w zwykłym markecie za ok 40-55 zł w zależności od sklepu. Kolejnym problemem jest brak mozliwości posiadania karty MICRO SD ale pamięć wbudowana jest na tyle duza że wystarcz (przynajmniej mi).Telefon jest wygody, lekki ma wytrzymałą baterię co tu dłużej mówić jest bardzo dobry polecam każdemu :)

    ceny używek 350-400 zł w zależności od stanu.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 07 lip 2014, 19:07
  • Kejcik
    Uważam, że telefon jest bardzo dobry. Korzystałam z niego 2 lata, i jedynie po aktualizacji oprogramowania, którego jak się okazało nie był w stanie do końca udźwignąć zaczął mi się lekko zacinać. Aparat jak na taki telefon bardzo dobry, okazało się, że z wyjazdu w góry lepsze zdjęcia mam zrobione telefonem, niż nowym aparatem z 12 mpix. Bardzo dobra rozdzielczość ekranu, na tą chwilę wszystkie nowsze telefony jak np. xperia M,L nie mają tak dobrego wyświetlacza. telefon bardzo dobrze leży w dłoni, jest idealny dla osób, które szukają małego ale dobrego smarfona. Dodatkowo fajnie wyglądający przezroczysty, święcący element obudowy nadaję mu fajny wygląd.
    .devs.futuro.pl | 06 cze 2014, 20:06
  • juras  mail
    Telefon dobry jak na swoją cenę i swoje czasy bo niestety już nie jest pierwszej nowości ale nie odstępuje na krok innym nowoczesnym smartfonom jedyna wada jaką można tutaj napisać to ten slot na kartę pamięci. Użytkowałem ten telefon przez półtora roku i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń nigdy mnie nie zawiódł , dużo razy lądował na ziemi nawet na betonie i nic kolejna zaleta jest bardzo wytrzymały. Lecz w bezpośrednim starciu z huśtawką poszedł wyświetlacz ale to było bardzo silne uderzenie wiec się nie dziwie i tak zainwestuje w ten telefon 2 stówy bo taki poprostu wysrtarczy nie musi być pełno bajerów ten telefon daję poprostu radę i szczerze i gorąco polecam każdemu ten fon.
    .adsl.inetia.pl | 27 maj 2014, 14:05
  • tomyasch
    Telefon bardzo fajny po ok. 1,5 roku użytkowania, ale miałem problem techniczny z aparatem (z tego powodu był serwisowany).
    Ogólnie fajny i przydatny, dobry do gier, a bateria średnio starcza na 2 dni bez konieczności ładowania.
    .dynamic.chello.pl | 07 maj 2014, 17:05
  • ignac7  mail
    Witam
    Telefon w rodzinie od ok 1,5 roku, na początku super, ale po zmianie na Androida 4 porażka (pobrane ze strony Sony - zanim coś dacie sprawdźcie czy to dobrze działa), proponuje powrót na Androida 2.3.7 numer kompilacji 6.0.B.3.184. Telefon odzyskał swoją świetność, nie zacina się, nie zrywa połączeń (testuje od ok. tygodnia). Program do zmiany można zlokalizować na necie. W moim przypadku wróciłem do kompilacji ST25i_6.0.B.3.564_PlusGSM.ftf - robicie to na własną odpowiedzialność.
    Co do telefonu:
    - wyświetlacz super jak na swoje czasy
    - dobry ekran dotykowy
    - w miarę pojemna bateria
    - super dźwięk

    minusy:
    - brak slotu na kartę
    - serwis Sony (brak odpowiedzi na maila)
    - słabe słuchawki (przeszedłem na Creative 630)

    Neutral za opinie przeczytane o serwisie Sony (mam nadzieje, że nie wszystkie są prawdziwe, bo inaczej przesiadka na Nokie.
    .static.tvk.wroc.pl | 06 maj 2014, 09:05
  • Użytkownik Androida
    Witam wszystkich użytkowników Xperii. Byłem użytkownikiem tego telefonu przez około rok technicznie nie miałem się do czego przyczepić po aktualizacji chodził świetnie zdjęcia i filmy robił naprawdę dobrze,jakość dźwięku zarówno na słuchawkach jak i na głośniku na naprawdę wysokim poziomie,ale niestety telefonu musiałem się pozbyć ponieważ zaczęło mi brakować pamięci 4gb to jednak trochę za mało na dane ale gdyby sony wstawiło do tego telefonu slot kart micro sd użytkowałbym go przez kolejne parę lat ponieważ telefon zdecydowanie wystarczał mi,a więc wymienię teraz jego wady jak i zalety:
    Zalety:
    -Dobrej jakości aparat
    -Świetny wyświetlacz jasne i żywe kolory biją na głowę nawet super amoleda z samsunga galaxy s
    -Jakość dźwięku na bardzo wysokim poziomie
    -Bardzo dobra wydajność 512mb ram w połączeniu z 2 rdzeniowym procesorem w zupełności wystarcza
    -Funkcja OTG(gdyby moderator był tak miły dopisać te funkcję byłbym wdzięczny:))
    To może teraz wady:
    -Brak slotu na kartę pamięci
    I to chyba na tyle polecam telefon wszystkim którzy się jeszcze zastanawiają:)
    .dynamic.chello.pl | 11 kwi 2014, 16:04
  • CheeLLi
    Telefon mam od grudnia 2012 roku. Zrobiłem aktualizację do androida 4.0.4 i telefon również chodzi bardzo płynnie ogólnie super. Ma dobry wyświetlacz, aparat itp. Pod względem wyglądu nie oszukujmy się jest piękny. ;p Jeszcze te wymienne nakładki w różnych kolorach i podświetlany pasek u dołu. :) Telefon ani razu nie był w naprawie.
    Jedynym minusem jest to, że telefon nie ma karty pamięci, ale bez tego również daje radę. Polecam wszystkim Sony Xperie U.
    .204.157.2 | 27 mar 2014, 15:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,7%   15,2%   31,0% 
 Wszystkich opinii: 387. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Nokia Lumia 530
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
Aktualności:

» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku
» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.224.214.109
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.