Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 939 telefonów  |  151 104 opinie  |  650 testów  |  7 077 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia S



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,4%   12,4%   28,2% 
 Wszystkich opinii: 323. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Anna mmmmm
    Mam ten telefon juz dwa lata, zgubilam klapke i zepsułam głośnik, ale pomimo tego wszyscy są w głębokim szoku, ze jeszcze działa. Mianowicie telefon ląduje średnio 10 razy na dzień na ziemi i czasami nie z małych wysokości, co więcej kilka razy wylądował w wodzie i nic mu nie jest, nigdy jeszcze się nie zawiesił, pomimo tego, ze naleze do osob , które robią mnustwo zdjęć i zapełniają pamięć. Teraz kończy mi się umowa i biorę drugi taki sam. Nie zmieniałabym wgl, ale jak wspomniała telefon jest eksploatowany na najwyższych obrotach i stan estetyczny pozostawia wiele do życzenia, ale nie ma się co dziwić. Jest to pierwszy telefon, który tyle ze mną wytrzymał i ani razu nie był na serwisie. Polecam wszystkim z czystym sumieniem.
    .ssp.dialog.net.pl | 06 gru 2014, 09:42
  • qba
    Po roku używania Xperii Z (mojej następczyni Xperi S) mogę z całą pewnością powiedzieć, że aparat w Xperii S mimo mniejszej liczby megapikseli wykonuje lepsze zdjęcia niż Xperia Z!!
    Poza tym rozdzielczość ekranu 720p robi dobrą robotę i w takim ekranie nie jest potrzebna już wyższa rozdzielczość.
    Z minusuów to szybko rysująca się tylna plastikowa klapka, ale nowa oryginalna kosztuje ok. 15zł.
    Zdecydowanie polecam ten telefon!
    .adsl.inetia.pl | 01 gru 2014, 17:42
  • Realista8
    Xperia S Antutu 5.1 14000tys
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 16 lis 2014, 09:21
  • R E K L A M A
  • Ksenia
    Telefon super, oczywiście ma wady i niestety właśnie oddałam go na gwarancję, ale bardzo się do niego przywiązałam. Plusy to: duży ekran, super dźwięk, grafika w grach jest świetna(ogólnie grafika jest bd jakości), zdjęcia naprawde bdb wychodzą(niektórzy znajomi nie dowierzaja, ze zdj robione sa tym telefonem, a nie lustrzanka). Z internetu korzystalam codziennie i dzialal bez zarzutu. Jednak wczoraj zacial sie i wylaczylam go, ale juz nie dalo sie wlaczyc, prawdopodobnie bateria padla. No coz zaden telefon nie jest wieczny, a tymbardziej bateria, jednak bateria do tego telefonu nie jest droga i mam nadzieje, ze telefon bedzie dalo sie naprawic i wroci do mnie. :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 paź 2014, 19:58
  • Antol
    Plusy Sony Xperia S
    Wyświetlacz
    Aparat foto i video (ale tylko w dobrym świetle)
    Głośniki do słuchania muzyki (ocena na 4)
    Android 4.2

    Minusy
    Bardzo słaba słyszalność przez głośnik w czasie rozmowy(jak jest średnio głośno na zewnątrz to można sobie darować rozmowę)
    Baterie codziennie trzeba ładować(mało internetu,rozmów)
    Obudowa i wyświetlacz bardzo się rysuje.Tylna klapka słabo dopasowana możliwość wysunięcia.
    Nagrzewa się
    Podsumowanie Ogólnie telefon jest dobry.Jeśli nie jest droszy niż 400zł Warto brać.W tej cenie nie kupicie lepszego Smartfona(Stan z 2014r)
    .dynamic.chello.pl | 13 wrz 2014, 15:14
  • zuz@
    Super telefon miałam go prawie dwa lata.
    Bardzo się do niego przywiązałam duża pamięc, dobre zdjęcia. Pomimo iż miałam dużą ilośc ściągniętych aplikacji nie zacinał się, ani razu nie oddałam go na gwarancję
    Niestety przez nie uwagę spuściłam go z oczu, a ktoś sb go przywłaszczył ;/
    Próbuję znaleźc coś dobrego z serii XPERIA ale niestety nic nie jest w stanie zastąpic S-ki. No może z wyjątkiem Z1 bądź Z2
    Ale póki co mnie nie stac ;/
    .adsl.inetia.pl | 26 sie 2014, 23:15
  • Cesarok
    Telefon posiadałem 2,5 roku. Przez ten czas ani razu nie wylądował w serwisie ale za to na podłodze chyba z 30 :) z wiekiem przyciszyło mu głośnik do rozmów (było to uciążliwe tylko w tedy gdy wokoło był duży hałas a na co dzień nie miało to dla mnie znaczenia)oraz na ekranie zrobiła się plamka która na białym tle świeciła mocniej co też mnie nie denerwowało. Jeśli chodzi o jego wydajność to jest wystarczająca zupełnie TYLKO jak czytam niektóre opinie to chyba niektórzy nie znają się kompletnie na obsłudze smartfona to nie dziw ze za to telefon im się odpłacił. Takim to nawet 4 rdzenie nie pomogą. :) ogólnie mój 2gi smart i nie żałuje na niego ani złotówki. Aparat boski, filmy też! Ma specjalnie 2gi głośnik z tyłu aby na naszych filmach fullHD nie było szumów i trzasków. I te 32GB też dużo dają. Nie zapomnijmy także o najlepszym generowanym dźwięku wśród smartfonów prosto od SONY wbudowanie oprogramowania ich rodzimego WALKMANA powala z nóg :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 sie 2014, 00:42
  • pysssssss
    Kupiłam ten telefon, bo mój chłopak go miał i bardzo go polecał. Niestety po tym jak ja go zakupiłam - jemu padła płyta główna. Objawiało się u niego to tym, że siadły mu głośniki. Telefon posiadał rok. W moim przypadku telefon po pół roku użytkowania, zaczął mieć problemy z ładowaniem, po oddaniu do naprawy okazało się że w moim także padła płyta główna ( wymiana 600 zł ). Nie wiem czy to kwestia tego, że oboje trafiliśmy na jakieś felerne sztuki, ale z tego co słyszałam w serwisie ten model jest jakiś wadliwy. Osobiście nie polecam tego telefonu. Sama kupowałam go, jak był jeszcze w cenie ( 1100 zł ) i naprawdę nie był wart tych pieniędzy.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 sie 2014, 20:49
  • michal2209  mail
    do: Pjetmascie15
    Zedrzyj folię z ekranu, ja tak zrobiłem po tym jak się porysowała. Można nakleić nową, ja tam telefonem nie rzucam i nie naklejam nowej od pół roku ani jednej ryski. Jedyny problem to fakt, że telefon nie działa tak płynnie jak powinien. Czasami ma zawiechy. Mam w planach zainstalowanie czystego andka i podejrzewam, że to rozwiąze problem
    .devs.futuro.pl | 21 sie 2014, 13:34
  • Kmwladyka  mail
    Jestem a w zasadzie byłem posiadaczem i użytkownikiem Sony Xperia S i patrząc na poprzednie opinie zastanawiam sie czy moje oczekiwania względem smartfonu są zawyżone względem innych użytkowników czy poprostu trafił mi sie trefny model. Na SX S "przeszedłem" z BlackBerry i był to mój pierwszy telefon z Androidem. Niestety teraz z perspektywy czasu musze powiedzieć że był to rowniez najgorszy telefon na Androidzie jaki posiadałem. Po dość krótkim czasie użytkowania zaczął przycinać następnie dochodziło do coraz bardziej uciążliwych problemów - nie wyświetlał sie kontakt podczas gdy telefon dzwonił(nie było śladu po nieodebranych połączeniach pomimo tego że takowe były),zawieszał sie ekran prezentując tzw śnieg jak w starszych telewizorach po odłączeniu anteny, problemy z reakcja przycisku startowego etc. Reasumujac pomimo tego ze parametry tego telefonu rąbią wrażenie, genialny aparat i genialne zdjęcia(zwłaszcza w macro) to odradzam zakup tego telefonu. Ja zjadłem zęby na nim a teraz moja siostra sie z nim meczy i po raz kolejny trafił na serwis, miejmy nadzieje ze ostatni gdyż maja go wymienic.
    .play-internet.pl | 21 sie 2014, 11:54

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,4%   12,4%   28,2% 
 Wszystkich opinii: 323. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?
» ZTE Star 2 badany przez TENAA
» Honor T1: debiut pod nową marką
» Aż cztery modele Vivo debiutują w Indiach
» Manta MA424: pierwszy smartwatch Manty
» Microsoft Lumia 435 powalczy w low-endzie
» Meizu Blue Charm zaskoczy ceną
» Sony Xperia E4 przyłapana przed premierą



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.89.176
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.