Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 247 telefonów  |  145 266 opinii  |  720 testów  |  4 093 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,4%   12,4%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 315. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • michal2209  mail
    do: Pjetmascie15
    Zedrzyj folię z ekranu, ja tak zrobiłem po tym jak się porysowała. Można nakleić nową, ja tam telefonem nie rzucam i nie naklejam nowej od pół roku ani jednej ryski. Jedyny problem to fakt, że telefon nie działa tak płynnie jak powinien. Czasami ma zawiechy. Mam w planach zainstalowanie czystego andka i podejrzewam, że to rozwiąze problem
    .devs.futuro.pl | 21 sie 2014, 13:08
  • Kmwladyka  mail
    Jestem a w zasadzie byłem posiadaczem i użytkownikiem Sony Xperia S i patrząc na poprzednie opinie zastanawiam sie czy moje oczekiwania względem smartfonu są zawyżone względem innych użytkowników czy poprostu trafił mi sie trefny model. Na SX S "przeszedłem" z BlackBerry i był to mój pierwszy telefon z Androidem. Niestety teraz z perspektywy czasu musze powiedzieć że był to rowniez najgorszy telefon na Androidzie jaki posiadałem. Po dość krótkim czasie użytkowania zaczął przycinać następnie dochodziło do coraz bardziej uciążliwych problemów - nie wyświetlał sie kontakt podczas gdy telefon dzwonił(nie było śladu po nieodebranych połączeniach pomimo tego że takowe były),zawieszał sie ekran prezentując tzw śnieg jak w starszych telewizorach po odłączeniu anteny, problemy z reakcja przycisku startowego etc. Reasumujac pomimo tego ze parametry tego telefonu rąbią wrażenie, genialny aparat i genialne zdjęcia(zwłaszcza w macro) to odradzam zakup tego telefonu. Ja zjadłem zęby na nim a teraz moja siostra sie z nim meczy i po raz kolejny trafił na serwis, miejmy nadzieje ze ostatni gdyż maja go wymienic.
    .play-internet.pl | 21 sie 2014, 11:08
  • dk
    Świetny telefon. Bateria trzyma 3 dni bez zabaw i to mi starcza zdjęcia b. dobre i oto mi chodziło. Nie zawiesił się od 4 miesięcy, bo tyle go mam. 32gb starcza, gps łapie szybko i się nie gubi, tel. do wszystkiego, gorąco polecam.
    .gorzow.mm.pl | 23 lip 2014, 20:07
  • R E K L A M A
  • Primo
    Witam , posiadam ten telefon od bardzo dlugiego czasu , jak na razie nie mam z nim zadnych problemow :) Telefon sprawdza sie idealnie , fakt co do baterii slabo trzyma , aparat rewelacja ! Procesor bajeczny ! Przede wszystkim szybko chodzi i nie scina sie . Duzym plusem jest wbudowana pamiec ram oraz GB . Pozdrawiam :)
    .98.57.1 | 20 cze 2014, 09:06
  • XperiaFun
    Xperia S to telefon który swoimi parametrami zaspokaja wszystkie potrzeby aplikacji dostępnych w sklepie Google Play. Wyświetlacz to jego atut, gdyż w słońcu jest czytelny, zagęszczenie 342 pikseli daje imponujący obraz. Jakość dźwięku również na wysokim poziomie. Aparat robi zdjęcia zadowalajacej jakości tylko przy dobrym oswietleniu, w nocy nie ma co liczyć na perfekcyjne zdjęcie ale to tylko telefon, jedynie minusem jest bateria trzymająca maksymalnie dwie doby, lecz przy intensywnym użytkowaniu konieczność podłączenia do ładowarki wynosi około 6 godzin.
    .devs.futuro.pl | 09 cze 2014, 23:06
  • KamilZXR
    Telefon posiadam od 12 miesięcy:
    ZALETY:
    - aparat
    - szybkość działania
    - ekran HD
    - trwałość! (upadł mi kilka razy ze sporej wysokości)
    - wyjście HDMI
    - przyciski dotykowe na dole telefonu (nie zajmują ekranu)
    - bardzo duża pamięć wbudowana (ponad 25GB dla użytkownika)
    WADY:
    - czas działania na baterii.. niestety tylko doba
    - rysujaca się tylna klapka obudowy
    - zaslepka portu USB, który jest codzien używany. Niestety ale często ulega uszkodzeniu.
    Uwaga: Bateria nie jest niewymienialna. Można ją kupić i wymienić jednakże trzeba rozkręcić telefon.
    Żadna bateria nie jest niewymienialna. Po prostu przyjęło się mówić o niewymiennej baterii, gdy do jej wymiany potrzebne są dodatkowe narzędzia albo serwis, a własnoręczna wymiana może się wiązać z utratą gwarancji. (jf)
    .rybnik.vectranet.pl | 05 cze 2014, 13:06
  • Pjetmascie15
    Mam xperie s od 2ch lat i jestem serio zadowolona. Mimo tego że nie jest wpdoodporny wpadł mi do wody i nadal działa. Ekran co prawda bardzo się rysuje , ale telefon sam w sobie jest wytrzymały. Dużym jego minusem jest okropne przegrzewanie sie , ale to tylko przy długotrwałym graniu bądź użytkowaniu internetu. Ogólnie aparat świetny , nie zacina sie i jest super. Dobra grafika i duży ekran . Telefon mieści się idealnie w ręce co jest dość wygodne. Dziękuję
    .dynamic.gprs.plus.pl | 11 maj 2014, 16:05
  • gregor82
    Baterie mozna wymienic. Sciagamy klapke, odkrecamy srubki i mamy najzwyklejsza baterie. Nic trudnego a baterie mozna bez problemu dostac na popularnej aukcji.
    A jesli chodzi o sam telefon jest super.
    Pozdrawiam
    .adsl.inetia.pl | 21 kwi 2014, 08:04
  • maniak
    Miałem ten telefon 2 lata i nigdy nie doszukałem się automatycznego ustawienia jasności wyświetlacza...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 kwi 2014, 20:04
  • Smolka  mail
    Posiadam swoją S od roku i wciąż ją lubię...

    To mój 3 telefon dotykowy, z których pierwsze dwa wyleciały z domu.
    Plusy S:
    - wyświetlacz duży, wyraźny
    - gry i internet, śmiga aż miło
    - wysyłanie sms, email itd, super
    - głośnik zarówno rozmowy jak i muzyka, łącznie z youtube.pl - super
    - zarządzanie telefonem - na 12 m-cy raz się zawiesił
    - noszę go w silikonie i mimo i foli - żadnych rys,czy otarć mimo, iź kilka razy upadł.

    Minusy:
    - obudowa się grzeje - to fakt, ale bez przesady - mam również Lumię 625 - równie się grzeje
    - zdjęcia - w dzień BDB w nocy - MASAKRA. Tu Sony Bravia nie popisało się. Foto w nocy jest porażką w tym telefonie !!! Dodam,że Lumia radzi sobie znacznie lepiej.
    - i jeszcze jeden duży minus - często przy pierwszym połączeniu nie słyszę odbiorcy. Muszę ponownie połączyć się - problem dotyczy głównie połączeń z Orange. Nie wiem czy to wina ustawień czy sieci. Dodam, że jestem w T-M.

    Ogólnie, telefon intuicyjny w obsłudze, kombajn multimedialny. Co do słabej baterii - rozmawiam dużo i dużo korzystam na netu, jednak przy włączonym Wifii wystarczy ładować na noc. ładowarka w aucie potrzebna jeśli korzystam z GPS. Szybko się ładuje.

    I UWAGA - TO WIEM Z SALONU - JEŚLI BATERIA JEST NIEWYMIENNA - TO JEST OBJĘTA GWARANCJĄ 24 M-CE. Jeśli możemy wymienić baterię - to gwarancja na nią wynosi 6 m-cy. Więc, w czym macie problem z tymi bateriami ???

    Bateria wg mnie to też PLUS.

    W porównaniu z nokią lumią 625, 800, 820, 920 i 925 - wybieram moja Xperię S.
    Ocena 8,5/10.
    .plock.mm.pl | 10 kwi 2014, 00:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,4%   12,4%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 315. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Oppo Neo 5
» Samsung Galaxy S5 4G+
» Sony Xperia Z3
» Sharp Aquos Crystal X
» LG L30
» LG L50 Sporty Dual TV
» LG L50 Sporty
» LG L Fino
» LG L Bello
Aktualności:

» Przeginanie z wyginaniem
» Huawei Ascend Mate 7 w TENAA
» Motorola Moto X+1 na oficjalnym zdjęciu
» Sony Xperia Z3 w TENAA
» Samsung wygina telefony... jeszcze mocniej
» L Fino i L Bello: nowości LG na IFA
» HTC na 64 bitach?
» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.242.121.134
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.