Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 408 telefonów  |  154 914 opinie  |  650 testów  |  3 892 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia S



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,5%   12,1%   28,4% 
 Wszystkich opinii: 331. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • adrian  mail
    Ja wymieniłem xperia M2 na s i stanowczo nie żałuje, to był dobry ruch !
    .dynamic.gprs.plus.pl | 27 lut 2015, 21:52
  • Jacek  mail
    Telefon mam 2 lata. Kupiłem go ze względu na dobry aparat. W dobrym świetle zdjęcia i filmy są perfekcyjne, natomiast w świetle słabszym tragedia!!! Nie wyraźnie z szumami. Jeżeli ktoś kupuje dla aparatu, to nie ten model. Bateria słaba. Dotyk dopracowany. Przycisk powrotu oraz domowy trzeba dotykać kilka razy. Częste zaciecia. Na 2015 rok i obecne aplikacje niestety już za słaby.
    .kielce.vectranet.pl | 23 lut 2015, 22:56
  • Janusz
    Witam. Posiadam telefon od 2 lat, zacznę od minusów: bateria za slaba, system zacina się, a tak p-o za tym polecam!!! Jak na razie nie widział serwisu, mam ofertę na przedłużenie umowy, wiec napewno kupiłbym drugi taki sam, ale już go nie ma w ofercie, a szkoda.
    .dynamic.mm.pl | 04 lut 2015, 15:03
  • R E K L A M A
     
  • sonyxperias
    Posiadam tel miesiąc, spisuje sie bardzo dobrze, sa tylko 2 wady:
    - bierze dużo baterii
    - troszke się przycina na androidzie 4.1.2.
    ale ma wiele zalet:
    - dobry głośnik
    - aparat 12
    - dioda
    - nagrywanie ful HD
    - lampa błyskowa
    Przedni aparat 1.3. Obudowa bardzo dobra. Naprawdę polecam.
    .centertel.pl | 31 sty 2015, 14:45
  • Rafał
    Telefon super możecie dopisać że odtwarza pliki FLAC w oryginalnym odtwarzaczu (Walkman), po usunięciu facebooka bateria 3 dni daje rade w czym net po wifi z dwie godziny i dwie godziny rozmów i godzina nawigacji (automapa) dodam że telefon mam ponad dwa lata. Pozdrawiam
    .136.247.227 | 07 sty 2015, 22:59
  • dust26
    Witam telefon posiadam niedługo, ale jestem bardzo zadowolony z zakupu. Na telefonie zainstalowałem chyba z 10 gier takich jak real racing 3, gta 3, BiA 3, real football 13, i nie spotkałem żadnych lagów. Telefon się nie zacina, bardzo dużym plusem jest pamięć wbudowana. Natomiast jedynym minusem jak dla mnie to bardzo słaba bateria. Ogólnie telefon polecam, za tą cenę nie ma lepszego.
    .cdma.centertel.pl | 29 gru 2014, 12:42
  • TheRakku
    Baterii brakuje ok 200-300 mAh żeby telefon wytrzymał dzień przy intensywnym użytkowaniu. Wyświetlacz HD ok lecz charakter barw to zasługa oprogramowania a nie samego wyświetlacza. Czułość dotyku bardzo ok. Wytrzymałość wyświetlacza również. Aparat robi przyzwoite zdjęcia, kamera chwilami za długo gubi ostrość. To tyle dobrego. Tylna klapka skrzeczy, słabo się trzyma, rogi obudowy łatwo się wycierają, Głośnik niezbyt głośny. Walkman nie odtwarza FLAC! TO STRASZNE! Jakość dźwięku jest dobra. Fatalna szybkość działania, brak płynności przy codziennym użytkowaniu, zacina się i ogólnie masakra. Nie polecam.
    .play-internet.pl | 29 gru 2014, 00:16
  • Szaga
    Podpisuje się pod komentarzem Anny... Z tym wyjątkiem że mi nic się nie popsuło i nic nie odpadło. Też mam duże wymagania co do telefonu i wybieram najlepsze modele. Teraz w ramach wysokiego abonamentu wymieniłem "S" na "Z3", i po mimo wysokiej klasy "zetki" nadal korzystam z "S'ki" (pisząc np. ten post). Szukam teraz telefon dla siostry i nie mogę się zdecydować na nic innego. Jest tyle modeli, ale wyświetlacze niestety bardzo liche. "S" swego czasu poniewierał nawet "iphone 4" w kwestii pikseli... Dlatego dwa lata temu się na niego zdecydowałem. Dzisiaj też go polecam. Jest bardzo poręczny, co dzisiaj przy dużych wyświetlaczach trudno o poręczność. Ten jest w sam raz - dla mnie pod każdym względem.
    .20.90.92.rev.sfr.net | 19 gru 2014, 18:45
  • Anna mmmmm
    Mam ten telefon juz dwa lata, zgubilam klapke i zepsułam głośnik, ale pomimo tego wszyscy są w głębokim szoku, ze jeszcze działa. Mianowicie telefon ląduje średnio 10 razy na dzień na ziemi i czasami nie z małych wysokości, co więcej kilka razy wylądował w wodzie i nic mu nie jest, nigdy jeszcze się nie zawiesił, pomimo tego, ze naleze do osob , które robią mnustwo zdjęć i zapełniają pamięć. Teraz kończy mi się umowa i biorę drugi taki sam. Nie zmieniałabym wgl, ale jak wspomniała telefon jest eksploatowany na najwyższych obrotach i stan estetyczny pozostawia wiele do życzenia, ale nie ma się co dziwić. Jest to pierwszy telefon, który tyle ze mną wytrzymał i ani razu nie był na serwisie. Polecam wszystkim z czystym sumieniem.
    .ssp.dialog.net.pl | 06 gru 2014, 09:42
  • qba
    Po roku używania Xperii Z (mojej następczyni Xperi S) mogę z całą pewnością powiedzieć, że aparat w Xperii S mimo mniejszej liczby megapikseli wykonuje lepsze zdjęcia niż Xperia Z!!
    Poza tym rozdzielczość ekranu 720p robi dobrą robotę i w takim ekranie nie jest potrzebna już wyższa rozdzielczość.
    Z minusuów to szybko rysująca się tylna plastikowa klapka, ale nowa oryginalna kosztuje ok. 15zł.
    Zdecydowanie polecam ten telefon!
    .adsl.inetia.pl | 01 gru 2014, 17:42

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,5%   12,1%   28,4% 
 Wszystkich opinii: 331. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy S6 Edge
» Samsung Galaxy S6
» Acer Liquid Z220
» Acer Liquid M220
» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Doogee Turbo mini F1
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
Aktualności:

» MWC 2015: Lenovo - przedtargowo
» MWC 2015: Huawei - Watch, TalkBand N1 i B2
» MWC 2015: Samsung - S6 i S6 EDGE
» MWC 2015: Acer - Windows 8.1 i Android 5.0
» Myśleć wystarczy...
» MWC 2015: Alcatel - Co poza smartfonami w Barcelonie?
» MWC 2015: Alcatel - Smartfony OneTouch na rok 2015
» Smartfony Vaio wchodzą na rynek
» Sony Xperia M4 Aqua i Samsung Galaxy S6 Edge na kolejnych zdjęciach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.159.131.239
Engine & layout by InterData
MWC 2015
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.