Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 201 marek  |  9 807 telefonów  |  150 013 opinie  |  650 testów  |  5 619 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S II



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,9%   6,3%   29,9% 
 Wszystkich opinii: 606. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • AS  mail
    Posiadam już drugi Galaxy SII I9100, teraz w znacznie niższej cenie i oryginalny i nie planuję wymiany na nowszy model ze względu na idealne gabaryty jak i wystarczające parametry do działań jako smartfon. Podsumowując to jeden z najlepszych telefonów w obecnym czasie w przedziale cenowym do 500 zł.
    .internetdsl.tpnet.pl | 20 lis 2014, 14:11
  • Bromu  mail
    Ten telefon mam już trzeci rok. To pierwsze urządzenie które po dwóch latach użytkowania kupiłbym jeszcze raz. Ma wszystko co jest potrzebne, solidny, wytrzymały, dla mnie w sam raz. Nigdy nie miałem z nim problemu, nigdy się nie zawiesił ani nie uległ awarii. W ciągłym użytkowaniu....
    .net153.okay.pl | 05 lis 2014, 19:11
  • heathcliff
    Użytkuje Galaxy S2 I9100 od 2 lat i stwierdzam, że mimo upływu czasu od premiery tego telefonu, telefon nadąża za nowościami a nawet wyprzedza niektóre modele (które wchodzą dopiero na rynek) ;)
    To co wyróżnia ten telefon na plus to na pewno wewnętrzna pamięć telefonu 16gb+ram. Telefon przy non stop włączonym wifi, synchronizacji danych, poczcie, rozmowach ok 3-4h pozwala na korzystanie z baterii przez okolo 2-2,5 dni.
    Wyświetlacz tez daje radę, ale trzeba na niego uważać - jak na każdy smartfon przystało - gdyż można go łatwo uszkodzić przy delikatnym nawet upadku.
    Co do minusów, to na pewno aparat, który robi kiepskie zdjęcia przy słabym świetle.
    Telefon polecam z całego serca. Osobiście szukam teraz następcy mojego S2, gdyż kończy mi się umowa. Ten sprzedam, ale mam dylemat, na jaki model teraz się zdecydować. Być może S5 jest właściwym następcą.
    .static.ip.netia.com.pl | 22 paź 2014, 16:10
  • R E K L A M A
  • yarro
    Używam S2 od ok sześciu miesięcy i uważam że jest super. Lekki, smukły z materiałów wysokiej jakości. Jest szybki, nie zastanawia się nad ty co ma zrobić, nawet jak działa kilka aplikacji. Super aparat. Kiedyś spadł mi na podłogę ekranem w dół i popękał wewnątrz, byłem tak zadowolony z niego, że postanowiłem wymienić wyświetlacz a nie szukać nowego modelu. Bateria po wymianie na większą 1950mAh trzyma max 55 godziny przy niezbyt częstym używaniu, jak się rozmawia więcej to na 12 h wystarczy (przy używaniu zestawu bluetooth, trochę internetu, i gps)
    .tktelekom.pl | 18 paź 2014, 08:10
  • Baśka
    Posiadam ten telefon 2 lata. Jest świetny. Robi bardzo dobre zdjęcia. Minusem to jakies pól roku temu nie mogę odebrac połączenia, albo nie słyszę jak odbiorę. Nie zawsze tak się robi. Wtedy jedyną metodą jest ponowne uruchomienie. Bateria trzyma dobrze, choc po małym zetknięciu ze złoną wodą miałam problem z nietrzymaniem baterii. Ogólnie polecam telefon. Sama zastanawiam się nad wymiana na nowszy model S4 lub S5 ale trochę szkoda mi tego.
    .adsl.inetia.pl | 17 paź 2014, 09:10
  • hytsz
    Telefon jest niesamowity, mimo uplywu lat dalej jest uzytkowalny, jest wspomagany, podzespoly sa dalej na najwyzszym poziomie, wyswietlqcz czuly, jezeli ktos sie zastanawia nad kupnem tego modeli, to polecam z palcem w życi!
    Globalnie jestem zdania, że palec może tam mieć jedynie wykwalifikowany personel medyczny. Ale nawet jeśli gość w białym kitlu z tytułem doktora trzymając tam palec polecałby mi cokolwiek, zapewne miałbym problem z określeniem jego priorytetów. (jf)
    .eimperium.pl | 13 paź 2014, 21:10
  • chirek1982  mail
    mam ten telefon jest naprawde swietny

    plusy
    + flash lampa błyskowa
    + aparat 8 mega pixeli
    + procesor 2 rdzenie 1.2ghz
    + gpu mail.400.mp4 400mhz
    + pamiec wew 16gb
    + pamiec ram 1gb
    + ekran amoled plus 480/800 pixeli + multitouch
    + obudowa wygląd
    + glosny glosnik nie sra podczas złuchania muzy
    + oprogramowanie + updawe do nowszego
    + nie muli w grach chodzą nawet te najnowsze
    - bateria słaba mało mah



    ogulna moja ocena

    daje mu 9.5/10
    .kwidzyn.mm.pl | 25 wrz 2014, 23:09
  • Holek
    Najlepszy telefon jaki miałem, super czytelny ekran i osiągi spokojnie wystarczające do wszystkiego, dużo lepszy od tego chłamu jaki teraz wciskają operatorzy. Najlepszy dowód to zakupienie go drugi raz po sprzedaniu S4(totalny niewypał).
    .swiebodzin.vectranet.pl | 16 wrz 2014, 16:09
  • milesius
    Bardzo dobry telefon, nie zacina się, jest bardzo wytrzymały mimo wielu upadków. Minusów według mnie brak. Polecam dokupić większą baterię, telefon wtedy trzyma ok 2 dni przy normalnym użytkowaniu.
    .254.238.59 | 11 wrz 2014, 16:09
  • lukswi
    Telefon jest genialny, mogę robić na nim wszystko i nie muszę kupować nowszego modelu. Z minusów to bateria i padło mi gniazdo jack ale telefon mam ponad 2 lata.
    .centertel.pl | 05 wrz 2014, 11:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,9%   6,3%   29,9% 
 Wszystkich opinii: 606. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Honor C3
» Allview C6 Quad 4G
» Sonim XP7
» Doov V1
» LG Transpyre
» Samsung SM-G530BT
» Panasonic Eluga I
» NavRoad Nexo Handy
» Alcatel One Touch Flash
Aktualności:

» Sonim XP7 Extreme: najmocniejszy telefon z LTE?
» Meitu M2: 13-megapikselowe selfie
» Tonino Lamborghini 88 Tauri z podwójnym LTE
» Honor 3C z Dual SIM wchodzi na polski rynek
» Qualcomm przedstawia referencyjne modele ze Snapdragonem 810
» Doov Nike V1 zaprezentowany oficjalnie
» Philips I966 Aurora zadebiutuje już wkrótce
» Lenovo X2Pt5, czyli większy Vibe X2
» Wiko Jimmy: eksplozja kolorów



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.196.62.23
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.