Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 141 telefonów  |  102 384 opinie  |  650 testów  |  6 092 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy S II



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,3%   6,4%   30,3% 
 Wszystkich opinii: 594. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Rikos
    Posiada wszystko co potrzeba, a nawet więcej. Poręczny.
    .play-internet.pl | 15 lip 2014, 08:07
  • Mi Chu
    Hmm, przez 3 lata nia zauwazylem, ze ten telefon ma NFC :D
    .free.aero2.net.pl | 12 lip 2014, 23:07
  • PeterCub
    W porównaniu do mojego drugiego telefonu HTC Sensation XL w SGS2 kolory to porażka. Widać granice przejść tonalnych w kolorze co dyskwalifikuje go jako narzędzie dla bardziej wysublimowanych plastycznie użytkowników.
    .mf.gov.pl | 05 cze 2014, 11:06
  • R E K L A M A
  • Krzysztof J.
    Telefon Ciągle żywy, dzięki developerom ciągle nie ustępuje miejsca w swojej klasie innym egzemplarzom, gdyby nie celowe jego postarzenie przez producenta i ciągłe wyścigi między producentami telefonów jestem pewny iż SgsS2 nadal by królował na rynku, Wróciłem do SgsS2 po raz drugi, widząc delikatność następców SgsS2 po prostu aż się nie chce pozbywać tego modelu. Nowa bateria , akcesoria.
    Pod Kontrolą modyfikowanego rom'u opartego na 4.1.2 JB bądź portach androidach 4.4 telefon otrzymuje drugie młodzieńcze życie i nabiera jeszcze większej szybkości i dodatkowych możliwości.
    Dobre Zdjęcia,Filmy,że nie wspomnę o tym,że nadal sobie radzi z obecnymi grami dzięki swojej grafice.
    Po co przepłacać? za większy ekran niż 4.3 ? dla mnie 4.3 jest wystarczający a zarazem zadowalająco wygodny.
    Jeśli ktoś ma okazje to Telefon Ciągle jest dobrym kompromisem Ceny do Jakości oraz Możliwości.
    .180.32.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 20 maj 2014, 00:05
  • Kamil
    Witam, byłem szczęśliwym posiadaczem galaxy s2. Miałem go rok, ale niestety mi go ukradziono.. Powiem wam szczerze, że to jest najlepszy telefon jaki kiedy kolwiek miałem. Na początku mnie nie co zawodził, bo niestety dostałem model z wadą od producenta, ale z czasem ustabilizował.
    PLUSY:
    -aparat,
    -ekran,
    -android jb,
    -odtwarzacz muzyki,
    -styl,
    -możliwość powiekszenia baterii,
    -cienki,
    -mało waży,
    -szybki dzieki 2rdzeniowemu procesorowi,
    -duża ilość pamięci RAM,
    -wytrzymały!
    Mógłbym tak wymieniać bez końca,
    MINUSY:
    -zdarzały się lagi,
    -po aktualizacji do jb klawiatura stała sie mniejsza (oczywiście można pobrać większą ze sklepu play)
    -przycisk home się szybko ściera przy intensywnym użytkowaniu,
    A wiec polecam ten telefon chociaż radziłbym także pomyśleć czy nie bd lepiej jeśli dorzuci kilkaset złotych i kupi sie jakiś lepszy sprzęt :)
    .google.com | 19 kwi 2014, 02:04
  • jason1978
    @kbrc, co ty za głupoty wypisujesz? Po pierwsze baterii się nie formatuje, tylko formuje. Po drugie baterii litowo-jonowych oraz litowo-polimerowych nie należy formować. Rozładowywanie tych baterii do końca może nawet im zaszkodzić. Tylko raz zdarzyło mi się sformować baterię li-po, ale zauważyłem, że po tym "zabiegu" wytrzymuje ona krócej, niż ta w drugim smartfonie (identyczny model), która nie była formowana. Samsung Galaxy S II,jak najbardziej godny polecenia.
    .opera-mini.net | 11 kwi 2014, 12:04
  • Atak Klonów
    Moi mili, na najpopularniejszym polskim portalu aukcyjnych możemy kupić "nowe" Samsungi Galaxy S II za około 400-500 złotych. Telefon ten nie jest już produkowany, więc to co jest tam wystawione to niestety chińskie klony. Mimo to widzę, że schodzą jak świeże bułeczki bo się ludzie rzucają na "nowe" S2 za grosze...
    Lepiej kupić używany pochodzący z polskiej dystrybucji. A tak przy okazji to świetny telefon :)
    .129.1.48 | 27 mar 2014, 22:03
  • DentystaSosnowiec
    Smartfon posiadam od miesiąca.
    Plusy:
    - niesamowita wydajność dwurdzeniowego procesora
    - ekran widoczny nawet w pełnym słońcu
    - jakość rozmów powalająca
    - zdjęcia oraz wideo znakomite (1080p)
    Minusy:
    Jedynym minusem, jaki znalazłem jest bateria. Ładowanie trwa około 3 godzin. Procenty znikają dosłownie w oczach przy wlaczeniu danych komórkowych. Podsumowując: smartfon godny polecenia.
    .play-internet.pl | 17 mar 2014, 09:03
  • Darek
    Świetny smartfon! Mam go od roku i uwielbiam go używać do internetu, jest bardzo szybki i płynny. Dobrze się spisuje na androidzie 4.1.2 Jelly Bean. Zdjęcia i filmy robi super. Jakość rozmów świetna. Ekran bardzo na plus, mocny, kontrastowy i doskonale widoczny w słońcu!
    Troszkę trzeba uważać na obudowę, przy niewielkim upadku mi plastikowa ramka wokół wyświetlacza zaliczyła lekkie pęknięcie (ale się trzyma:P)
    Bateria standardowa przy średnim użytkowaniu trzymała mi 2 dni.
    Dokupiłem do niego Battery Kit 2000mAh i przy takim samym użytkowaniu ładuję go co 3 dni :D
    Szczerze polecam S2, mimo wieku jest to niesamowicie wydajny smartfon.
    .pila.vectranet.pl | 16 mar 2014, 13:03
  • yoyo2468  mail
    witam:) mam s2 od 3 miesiecy. zamiemiłem na portalu Ta..... pl za s3 z rozsypana szybką . dotyk działał jak i wszystko inne. jestem mega zadowolony . zdjecia byly dosc dobre ale po aktualizacji do 4.1.2 zdjecia robi super:) pikseloza ??? nie wydaje mi sie mimo rozdzielki 480x800 . nie wiem tylko jak to wyglada z tymi 3 sub pixelami w s2. prosze o pomoc w tej kwesti. no nic polecam ten telefon goraco
    .raciborz.vectranet.pl | 16 mar 2014, 08:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,3%   6,4%   30,3% 
 Wszystkich opinii: 594. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
Aktualności:

» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?
» Nowe zdjęcia Xperii Z3
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.198.9.77
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.