Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 193 telefony  |  139 493 opinie  |  720 testów  |  5 479 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 61,3%   15,3%   23,5% 
 Wszystkich opinii: 426. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Drevanii
Mam telefon 1,5 roku i nie polecam. Bardzo często się zawiesza, szczególnie podczas korzystania z aplikacji. Po kilku miesiącach wi-fi przestało działać. Aparat jest straszny, zdjęcia i filmy są okropne. Bateria trzyma krótko, do 2 dni, kiedy nawet rzadko z niego korzystam. Dotyk czasem nie reaguje, obudowa szybko się rysuje. Beznadzieja..
*.cdma.centertel.pl  |  14 kwi 2014, 21:04
inteligo
Witam :) Mam ten telefon od 10 miesięcy i nie jestem zadowolona szczególnie z tego, że ciągle się zawiesza..Teraz popsuł mi się na amen. Złapał taką zawiechę, że nie da rady nic z nim zrobić. Dałam go do naprawy, ale tam też niestety nic na to nie zaradzili.
ZALETY:
-dobry odtwarzacz mp3
-dość szybki internet
WADY:
-słaby aparat
-ZAWIESZA SIĘ CIĄGLE!
-android 2.3.3 jeśli się nie mylę z końcówką, jest dobry dla początkujących, ale jak dla kogoś kto miał już smartfona i wyższe wymagania to nie polecam. :)
*.11.4.9  |  13 kwi 2014, 00:04
xoxo
Jak ktoś lubi dawać telefon z 5razy do serwisu w ciągu roku, który się zawiesza, wyłącza, po oddaniu z serwisu dalej są te same problemy i lubi wyrzucać pieniądze w błoto to brawo telefon jest stworzony dla ciebie!!!!
*.mysliborz.vectranet.pl  |  09 kwi 2014, 17:04
alpy
Mam go od dwóch lat i ledwo żyje. Wszystko się w nim psuje, raz to raz tamto. Już 4 razy na gwarancji był. Teraz skończyła się gwarancja, czekam aż się do końca rozleci, wtedy kupię inny... Aczkolwiek na pewno nie Samsunga.

Do tego muli, muli, muli. Wgranie najnowszego Cyanogenmoda trochę go odmuliło ale i CM nie jest bez wad - jako jeszcze testowa wersja CM11 nie działa np. pamięć wewnętrzna.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  09 kwi 2014, 17:04
Pistolet
Zacznę od tego że jest to mój pierwszy smartfon w dodatku pierwszy telefon z dotykiem. Moje ogólne wrażenie jest bardzo dobre. Mam ten telefon już 3 rok i nie mogę narzekać. Dlatego polecam osobom, które rozpoczynają korzystanie z smartfonów:)
Poniżej próbuje opisać jakie zalety oraz wady udało mi się wykryć podczas mojej długiej pracy z nim:

Zalety:
-bardzo czuły dotyk
-sporo pamięci wbudowanej(aczkolwiek mogło by być więcej)
-płynny android
-bardzo szybki internet
-ładny wygląd
-nie najgorsza bateria ja korzystam z niego bardzo dużo i ładuje co dzienne :) mogło by być lepiej ale na baterię 1300mAh nie jest źle
-dobry odtwarzacz mp3
-niska cena

Wady:
-brak lampy co powoduje że zdjęcia robione wieczorem są kiepskiej jakości
-czasami się zwiesza gdy jest kilka programów uruchomionych w tle ale to ze względu na mało pamięci ram
-czasami utrata zasięgu
-kiepski widok gdy patrzymy pod kątem na wyświetlacz.

Podsumowując polecam osobom które szukają swojego pierwszego smartfonu. Telefon ma więcej zalet niż wad oraz jest w niskiej cenie.
Polecam
*.dynamic.gprs.plus.pl  |  05 kwi 2014, 12:04
VonHaiPaue
Witam, swój telefon kupiłem 1,5 roku temu i z początku byłem zadowolony ale później zaczął pokazywać swoje wady np. jak parę opinii niżej też podczas pisania sms klawiatura przestawała działać i trzeba było restartować telefon. Później stłukł mi się ekran. Wymieniłem na nowy z allegro bo w serwisie chcieli za niego 200zł. Później telefon znowu zaczął pokazywać swoje wady: łapał zawiechy, gubił sygnał (jak straciłem na chwile zasięg to już ponownie go nie miałem i musiałem restartować telefon). Potem wgrałem custom roma CYANOGENMOD 10.1 i działam na nim do dzisiaj i działa normalnie. Słaby: procesor, wyświetlacz, aparat, mało RAM powinny zniechęcać do zakupu.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  05 kwi 2014, 09:04
Kasia
Mam telefon rok i 6 razy był na gwarancji.brak słów.
Ciągle się wyłączał ,nie działał dotyk. Serwis tak naprawia ze za parę dni znowu to samo się dzieje a nowego nie chcą mi dać. Po co mi taki telefon którego nie używam bo ciągle przebywa w serwisie.
*.172.252.254  |  31 mar 2014, 20:03
Tragedia :/
Posiadam ten telefon od ok. roku i jestem bardzo rozczarowana ;c Samsung był dobry przez pierwsze 3 miesiące. Później zaczęły się te problemy:
-nie chce wysyłać wiadomości
-często gubi zasięg
-cały czas się zawiesza
-często nie reaguje na dotyk
-przy pisanie klawiatura nagle przestaje działać
-tylna obudowa bardzo podatna na rysy
-sam się wyłącza
-bateria coraz krócej trzyma
Ponadto telefon ma takie wady jak:
-bardzo słaby aparat
-brak lampy błyskowej
-słaby procesor
-cały trzeszczy i skrzypi
-słaby mikrofon
Dodam jeszcze, że jest już 4 raz w naprawie.
Stanowczo odradzam ten telefon.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  29 mar 2014, 15:03
xoxo
Po niecałym roku dałam tel do naprawy i czekałam na niego aż oddadzą około 2mies teraz jak go mam to nie chce się włączyć jak u osoby kilka opini niżej, więc kupilam nowy.
*.mysliborz.vectranet.pl  |  24 mar 2014, 14:03
Damianooo
Telefon jest fantastyczny. Mam już go 2 lata. Bateria trzyma nadal 3 dni lekko. Załadowany aplikacjami i muzyką. Spadł mi mnóstwo razy i nic. Delikatne obtarcia po upadkach to do tej pory jedyne minusy mojego telefonu. Mega polecam.
*.static.icpnet.pl  |  23 mar 2014, 16:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 61,3%   15,3%   23,5% 
 Wszystkich opinii: 426. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
» Huawei Ascend Y600 Dual SIM
» Nokia 225 Dual SIM
» Nokia 225
» Samsung Galaxy S5 Duos
» Xolo Q1010i
Aktualności:

» Para nowości Overmax
» Smartfon Amazonu przyłapany na żywo
» Ramos P1: prawie jak Xperia Z Ultra ;)
» LG G2 Mini już w naszych rękach
» Polska premiera LG G2 Mini
» ZTE Star 1 przyłapany na żywo
» Obudowy iPhone 6 już na taśmie produkcyjnej
» HTC One w plastiku?!
» Lenovo Golden Warrior S8: kiczowaty, ale tani



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.211.231.221
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.