Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 217 marek  |  10 576 telefonów  |  156 226 opinii  |  650 testów  |  7 094 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy mini 2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,0%   22,2%   21,8% 
 Wszystkich opinii: 505. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • micmicmichael  mail
    Ja nie ściągam żadnych pierdołów i chodzi mi bez problemu.
    .leon.com.pl | 26 mar 2015, 07:44
  • teresa
    Mam ten telefon od półtora roku. Przez pierwsze 2 miesiące sprawował się dobrze, ale później masakra.
    Plusy:
    - telefon upadał mi wiele razy i nic, może nawet rozwalić płytki :)
    Minusy:
    - straszliwie się zacina, przy wszystkim: oglądanie zdjęć (trzeba resetować)
    - klawiatura nie reaguje na dotyk...
    - jedna i ta sama wiadomość odbierana jest jako 20
    - rozłącza mnie z Wi-Fi
    - wyszukiwanie jednego hasła w internecie trwa ok. 20 minut
    - tnie się przy dzwonieniu (trwa to do 10 minut!)
    - straaasznie wolno działa
    - ma BARDZO słaby aparat, o odtwarzaniu filmów już nie wspomnę...
    -z aplikacji i gier działa tylko antywirus, resztę trzeba instalować od nowa, bo nie działa
    - kolory są 'zimne'
    Ogólnie to nie polecam nikomu tego telefonu, nie nadaje się do jakiegokolwiek użytku mimo wielu napraw!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 mar 2015, 21:12
  • Patryk1  mail
    Ja mam ten tel 3lata i nic się nie dzieje, a cały czas ściągam różne pierdoły
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 mar 2015, 23:29
  • R E K L A M A
     
  • blackprincess
    Mam ten tele już ponad 2 lata.Ciesze się bardzo , że już wreszcie nie długo kupuje nowy!Ostatnio strasznie się ścina, czasem ciągle mnie wyrzuca z niektórych aplikacji , albo w ogóle się nie włączają.Czasami gdy chce do kogoś zadzwonić to po wybraniu numeru trzeba czekać z 5 min albo w ogóle włączyć i wyłączyć telefon.I nie, nie zrobisz sobie selfie ! bo nie ma kamerki z przodu , a z tyłu i tak ma tylko 3 Mpix. Ale są i dobre strony ! bardzo wytrzymały! nie raz upadł mi na podłogę , kafelki a nawet chodnik XD , ale żyje dalej ! tyle tylko że jest trochę porysowany , ale ekran jest cały. No i to kochane mini mieści się do kieszeni , nie to co niektóre nowsze telefony.Reasumując: tak to prawda , że po tych 2 latach razem zamuł jest masakryczny, ale boli mnie to jak niektórzy jadą ten telefon , bo kiedyś był najlepszy na świecie i kocham go za te 2 lata razem ? !
    .miedzyrzecz.com.pl | 20 mar 2015, 19:57
  • qwertyqaz
    Powiem tak, mam go już prawie 2 lata, na początku sprawował się nawet nieźle, ale ostatnio co raz większy dramat, telefon się masakrycznie ścina, wybieranie numeru potrafi trwać ponad minutę, klawiatura często też się blokuje przez co są problemy z napisaniem sms albo wyszukaniem czegos szybko w internecie, jedyny plus to to że się wszedzie zmieści, nie polecam...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 mar 2015, 10:06
  • Użytkownik  mail
    Ten tel działał poprawnie do czasu ale po 2 latach użytkowania potrafi się zawiesić na niemal każdej aplikacji ale to na pewno winna procesora i ram że nie są wydajne i nie wyrabiają z wielozadawalnością swoje czasy świetności ma za sobą, jak by tego było mało najstarszy średnowieczny android 2.3 to też ma bardzo znaczenie na płynność + oprogramowanie, nie jest już aktualizowane słaby tel jak na te czasy odradzam, ten model samsunga ale plus jest taki że ani jednej awarii nie miał i nie lądował w serwisie wytrzymały jest mimo kilku niskich upadków. Dobry tel tylko dla tych co są bardzo mało wymagający, i zaczynający, przygodę z Androidem.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 04 mar 2015, 20:05
  • Jan Pawulon
    Musiałem męczyć się z nim ponad 2 lata, ale na szczęście koniec. Syf, kiła i mogiła. Plusy? Wifi i przeglądanie internetu, które jednak po chwili potrafiło zająć cały ram.
    Minusy:
    Masakryczne ściny. Aby użyć następnej aplikacji po zamknięciu jednej, trzeba użyć jakiegoś 1tap boost, bo menadżer ramu nie spełnia swojego zadania. Usuwa szczątkowe ilości ramu, i po sekundzie jest zajęte jeszcze więcej niżeli było.
    Aby zadzwonić trzeba czekać od kilkunastu sekund do 2 minut. Na szczęście nigdy nie miałem wypadku i nie musiałem dzwonić po karetkę, bo prędzej bym umarł. Dosłownie. Smsy to samo. Nie daj Bóg, jeżeli podczas używania jakiejś apki dostaniesz wiadomosć na messenegerze - ścina. Aparat tragedia. Wyświetlanie filmów tragedia. O grach zapomnij. Miało mieć aktualizację androida, nigdy się nie doczekało. Zdziera się srebrne obramowanie. Nie polecam, 2/10.
    .adsl.inetia.pl | 26 lut 2015, 00:45
  • morduk
    nie nie i jeszcze raz nie!!!!
    to nie telefon tylko jakas zabawka. nie da sie tego uzywac jako telefonu. bardzo czesto czeka sie na wybranie numeru po kilka minut!!!!! klawiatura to samo trzrba czekac az zacznie dzialac. restart fona a nawet przywrocenie ust. fabrycznych pomaga chwilowo. ten telefon to pomylka nie wiem jak mozna bylo wypuscic taki badziew. filmy w pomieszczeniach ciut ciemniejszych wogole nie wychodza tylko czarna plame widac. zdjecia tak samo. jakies apki zostaja w pamieci i pozeraja baterie czasem przrz noc potrafi zjesc 100% baterii przez to spoznilem sie do pracy. batery doctor nic nie daje. rozdzielczosc jest zalosna jak caly ten telefon. nie ma on zadnego plusa. rysuje sie i odpada sreberko z ramki. jakosc rozmow mierna z minusem. odlozylem go do szuflady gleboko schowalem bo nerwy trace jak na to patrze. dam kiedys dziecku do zabawy bo to zabawka z ktorej korzystanie jest przyjemne tylko dla kogos zbupodobaniami S/M albo kogos kto nie mial nigdy normalnego smartfona. syf badziew dno i mul najgorsze badziewie na rynku ja gorszego nie spotkalem stracilem sporo zdrowia i czasu i kasy takze dziekuje bardzo samsung out
    .opera-mini.net | 17 lut 2015, 07:02
  • Alina
    Mamy z koleżanką taki sam model i obie nie jesteśmy zadowolone. Dodam, że jesteśmy normalnymi użytkowniczkami, nie ściągamy wielu aplikacji i nie eksploatujemy telefonu cały czas. Służy nam głównie do dzwonienia, smsów i sprawdzenia czegoś w internecie. Na początku telefon funkcjonował dobrze, ale po roku zaczęły się pierwsze problemy: zacinał się, zawieszał, kiepsko się pisało smsy przez swype.
    Bateria trzyma ok - gdy nie używam zbyt często to nawet 5 dni (lub więcej) jest bez ładowania.
    Głównym powodem frustracji jest to coraz częstsze zawieszanie się telefonu i dlatego ma u mnie opinię negatywną.
    .naszasiec.net | 10 lut 2015, 08:59
  • Paradisee
    Najgorszy telefon jaki miałam. Mam go już rok i niestety jestem nim strasznie zawiedziona. Ciągle się zawiesza i każda otwarta aplikacja zostaje zamknięta. Za tą cenę można kupić inny o wiele lepszy telefon. Nie polecam!
    .Netcominternet.pl | 06 lut 2015, 22:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,0%   22,2%   21,8% 
 Wszystkich opinii: 505. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» LG Volt TV
» Lenovo S60t
» Samsung Galaxy Tab 3 V
» Sony Xperia J1 Compact
» Kazam Tornado 455L
Aktualności:

» Wojna to, czy tylko fala kretynizmu?
» LG G4 Note, czy może raczej LG G4?
» Honor Holly już w kwietniu w Polsce
» Apple: trzy smartfony w 2015?
» Huawei P8 również w wersji Mini?
» HTC szykuje tablet z Allwinnerem?
» OnePlus zaprezentuje drona
» ZTE Nubia Z9 Max i Nubia Z9 Mini debiutują w Chinach
» Lava Iris 414: budżetowiec dla Indii



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.205.68.5
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.