Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 809 telefonów  |  150 019 opinii  |  720 testów  |  6 555 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,9%   18,9%   22,2% 
 Wszystkich opinii: 472. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • kriss
    Pamiętajcie ze telefon, tj w tym przypadku juz smartfon sluzyc powinien do dzwonienie pisania sms i neta, muzyki tez mozna sluchac, ale widze ze wy z reguly traktujecie tel, jak kombajn, uruchamiacie od groma aplikacji i macie pretensje ze cos jest nie tak.
    Ja kupilem uzywany dwuletni i powiem ze pomimo androida w starszej wersji telefon dziala wręcz idealnie, nie mam na co narzekać a mooge tylko chwalic :D

    Pozdrawiam normalnych uzytkownikow :D
    .internetdsl.tpnet.pl | 20 lis 2014, 18:11
  • trolololo
    Najgorszy telefon na świecie, mam go ponad 2 lata, telefon non stop się zacina, są problemy z mikrofonem, funkcja video moze służyc jako dyktafon, jakośc do dupy. Niestety mam tyle szczescia , ze telefon przestał działac , nie chce sie wlaczyc... Nie polecam tego telefonu , nagorszy tel samsunga... Jak kupie nowy telefon z całej siły pie**olnę nim o chodnik : )
    .olsztyn.mm.pl | 17 lis 2014, 17:11
  • NitroSky
    Nie polecam, najgorszy telefon jaki mialem, po miesiacu uzywania zaczal sie za wieszac, sa problemy z ogladaniem internetu, filmow na youtube, pisaniem smsow i dzwonieniem.
    .160.207.10 | 28 paź 2014, 16:10
  • R E K L A M A
  • Mateo10
    Telefon jest bardzo wytrzymały, tyle razy upadł, a nawet nim rzuciłem o chodni i ma tylko male, niewidoczne pęknięcie.
    Klapka tylnia jest słabej jakości, udało mi się zepsuć obie, które są w zestawie.

    Na początku użytkowania sprawował się całkiem dobrze, fajnie się przeglądało internet, średnie gierki działały dość sprawnie :)
    Jednak po dłuższym czasie użytkowanie telefon się przycina, ale plusem jest to, że można wtedy wyjąć baterie :)
    Problemem też jest czasami pisanie smsów, a mianowicie dziala dotyk itd. a literki nie wskakuja, dopiero po wylaczeniu wiadomosci w menadżerze wraca do normy.
    Podobnie jest z dzwonieniem.
    Plusem tego telefonu jest to, że odwarza filmiki z youtuba bez koniecznosci pobierania apki(bez reklam)
    Zdjęcia są średniej jakości, ale wystarczające.
    Wydaję mi się, że dla osób zaczynających przygodę ze smartphonami będzie dobrym rozwiązaniem, bo jest średniej jakości i w dość ciekawej cenie. Sam od niego zaczynałem, ale zamierzam przejść na coś lepszego.
    .adsl.inetia.pl | 25 paź 2014, 18:10
  • Olas
    Nie polecam tego telefonu. Po niecałym roku użytkowania zepsuł się mikrofon. Obecnie, po roku i 3 miesiącach zacina się podczas pisania smsów i dopiero po około minucie od wybrania kontaktu wykonuje połączenie. Słabej jakości aparat, który przestał działać po około 8 miesiącach. Beznadzieja.
    .tktelekom.pl | 22 paź 2014, 14:10
  • siema2222222222222222
    Dostalam go na prezent. Super telefonik, wytrzymaly ekran spadl mi ponad 20 razy na podloge i brak stluczonej szyby jedynie mala ryska bardzo niewidoczna, tylko szkoda ze gry typu Subway surfers u mnie strasznie tna, telefon mam juz ponad 6 miesiecy ale i tak planuje zmienic telefon.
    .aleksandrowkujawski.vectranet.pl | 19 paź 2014, 12:10
  • marta
    Telefon mam od 2 lat . Sprawdza sie idealnie, nie zacina sie , nie ma zadnych problemow. Ladny wyglad lekki, wszytsko jest ok , bardzo duzo aplikacji , dobry aparat same super latywy. Polecam wszytskim
    .elk.mm.pl | 13 paź 2014, 12:10
  • mikikora
    Na początku dawał radę. Ale jakoś te czasy szybko minęły. Telefon ma bardzo mało pamięci podręcznej co oznacza, że będzie wolno chodził. Potrafi się sam wyłączyć i włączyć w trakcie pracy na nim. Często nie wykonywał połączeń, a przychodzące ignorował i nie dawał możliwości odebrania. W końcu doszło do tego, że nawet zapętlił się przy włączaniu. Nie polecam tego telefonu nikomu, kto chce móc więcej niż go postawić na półce jako trofeum.
    .vivaldiego.wroclaw.pl | 11 paź 2014, 19:10
  • Deuter
    Wybrałam ten telefon ze względu na to, że miała go również moja przyjaciółka i była bardzo z niego zadowolona, po kupnie praktycznie od samego początku okazało się, że to zwyczajnie szajs, zacina się non stop, nie ma możliwości użytkowania na nim dwóch aplikacji czy zwykłych czynności - np. słuchania muzyki i pisania smsa, strasznie się zacina, zapomnijcie o dłuższym przeglądaniu internetu - wyłącza się, nie ma opcji również, żeby jednocześnie się ładował i był w tym samym czasie użytkowany, również na plaży od razu się zawiesza SAM się wyłącza i włącza przez co wpada w pętle i trzeba mu wyciągać baterię, przypuszczam że to wszystko przez to, że się nagrzewa a robi to bardzo łatwo, a i srebrny lakier rzeczywiście schodzi bardzo szybko.

    ALE moja koleżanka jest z niego nadal zadowolona - jedyna jej uwaga to, to że dźwięk dzwonka czasami sam się przestawia. Jednak z mojej strony ocena jest negatywna, bardzo się zawiodłam.
    .dynamic.chello.pl | 08 paź 2014, 17:10
  • JANUSZ BGC PLN
    Telefon jest super. Nie polecam go. Najlepszy jaki mialem (niestety). Jedyna zaleta to to ze mozna zapisywac kontakty. A teraz opowiem prawdziwa historie, telefon jest super mocny, nie raz rzucalo sie nim o beton i te sprawy, nadaje sie nawet jako mlotek, najlepszy telefon dla górnika. Niestety pewnego razu telefon mi pekl, nie od rzucenia a od trzymania w rece, nie polecam trzymac go w rekach. Polecam.
    .internetdsl.tpnet.pl | 30 wrz 2014, 20:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,9%   18,9%   22,2% 
 Wszystkich opinii: 472. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Linshof i8
» Honor C3
» Allview C6 Quad 4G
» Sonim XP7
» Doov V1
» LG Transpyre
» Samsung SM-G530BT
» Panasonic Eluga I
» NavRoad Nexo Handy
Aktualności:

» HTC Desire 620 debiutuje na żywo
» Linshof: telefon i tablet z ogromną pamięcią
» Sony szykuje smartwatch z e-inkiem
» Allview C6 Quad 4G: propozycja na Czarny Piątek
» Sonim XP7 Extreme: najmocniejszy telefon z LTE?
» Meitu M2: 13-megapikselowe selfie
» Tonino Lamborghini 88 Tauri z podwójnym LTE
» Honor 3C z Dual SIM wchodzi na polski rynek
» Qualcomm przedstawia referencyjne modele ze Snapdragonem 810



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.234.0.85
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.