Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 114 telefony  |  102 366 opinii  |  650 testów  |  6 250 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,3%   16,5%   23,3% 
 Wszystkich opinii: 443. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Damianek
    Telefon bardzo kiepski. Zawiesza się, nie reaguje na ekran, szczególnie na klawiature. Jakość wykonania tragiczna, aparat taki sobie, głośnik to jedyna rzecz w nim dobra. Ogółem bardzo słaby, po 1,5 roku użytkowania telefon nadaje się jedynie do niczego. Nie polecam go nikomu!
    .play-internet.pl | 22 lip 2014, 14:07
  • braknicku
    Posiadam ten telefon już 1,5 roku. Z początku byłam zadowolona, ale już po mniej więcej pół roku zaczęły się problemy.
    - aparat często gubi ostrość
    - niektóre aplikacje nie odtwarzają się
    - klawiatura często nie działa
    - zacina się
    - czasem nie mogę dzwonić, gdyż telefon nie reaguje na polecenia(tylko na dzwonienie, inne normalnie wykonuje)
    - od pewnego czasu gdy wyłączam odtwarzać mp3, on sam po jakimś czasie się włącza
    - szybko się rozładowuje
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 lip 2014, 12:07
  • linda
    Korzystam z tego telefonu od 1,5 roku.

    + poręczny
    + bardzo dobry odtwarzacz mp3
    + spełnia w pełni swoją funkcję do dzwonienia, odbierania rozmów i wysyłania sms-ów, łączy się bez problemów z internetem

    - często mało płynny i powolny w reakcji na różne polecenia
    - wprost uwielbia się zawieszać (a mam pamięć zajętą w 75% i korzystam naraz co najwyżej z 1-2 aplikacji, których i tak mam niewiele). W 99% przypadków zawiesza się podczas przeglądania galerii zdjęć i na Instagramie
    - aparat wymaga za każdym razem zmiany ustawień, żeby robić zdjęcia w miarę do zaakceptowania (LG Shine, którego miałam parę lat wcześniej robił o niebo lepsze zdjęcia i miał lampę błyskową...)
    - "zgaszone" kolory wyświetlacza, ze specyficzną niebieską poświatą (mój chłopak ma S4 mini i nie ma żadnego porównania w kwestii kolorów). W słońcu na wyświetlaczu nie widać dosłownie nic.
    - słaba jakość wykonania; telefon noszę zawsze w skórzanym, otwieranym futerale, a mimo to obudowa z tyłu jest przetarta w paru miejscach, odpryskuje też srebrna farba z obudowy wokół telefonu
    - po 1,5 roku z dnia na dzień zaczął stwarzać problemy z podłączaniem do komputera - po paru sekundach samoistnie rozłącza się
    - czasem traci zasięg i trzeba wtedy wyłączyć i włączyć ponownie telefon

    Jest to telefon, który wraz z pojawianiem się na rynku coraz nowszych smartfonów zestarzał się. To NIE jest ani zły ani słaby telefon, dla osób, które potrzebują prostego smartfona będzie idealny. Zawiesza się rzadko i chodzi płynniej, gdy pamięć jest zajęta max. w połowie, nie jest to telefon do przechowywania wielu zdjęć i ściągania wielu aplikacji. Ogólnie jestem w niego zadowolona i pomimo wielu wad nie narzekam na ten telefon, nawet jeśli w tej chwili moje wymagania przekraczają jego możliwości.
    .77.208.72 | 03 lip 2014, 18:07
  • R E K L A M A
  • Blondi
    Mam go już dwa lata i [...]. Aparat czasami nie działa, trzeba wtedy wyłączać i włączać telefon. Zmienia mi kolejność playlist. Ma bardzo mało pamięci. Wytrzymały w miare jest, stłukł mi się dopiero na szynach od szafy, a spadał ze schodów i wielu innych miejsc. Ogólnie nie polecam [...].
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 lip 2014, 14:07
  • mendza2907
    Telefon ciulowy jak kompot z ziemniaków. Trzy razy mi się wyłączył i nie chciał włączyć, dopiero w salonie go naprawili. Miałem wcześniej Nokie6300 i była o niebo lepsza, chociaż stara generacja.
    .dynamic.mm.pl | 01 lip 2014, 10:07
  • Seba
    Posiadam ten telefon już 2 lata i jestem mega zadowolony z niego. Jest bardzo wytrzymały i potrafi znieść dużo. Z racji tego że już go mam długo to się ścina, dotyk czasami( bardzo rzadko) nie reaguje, jak na tak słaby procesor i starszego androida dobrze sobie radzi z nowymi aplikacjami. Polecam każdemu kto chce mieć spoko smartfona a nie chce wydać dużo kasy na niego.
    .adsl.inetia.pl | 30 cze 2014, 21:06
  • qwerty
    Na początku działał dobrze, po 1,5 roku zaczęły się problemy :
    - tnie się kiedy z niego korzystam
    - klawiatura odmawia posługi
    - zdjęcia są beznadziejne
    - po aktualizacji youtube nie da się włączyć
    - TAK NA PRAWDĘ MA 398 MB RAM!!!
    Zadaj sobie może pytanie, czy jeśli trzymasz w ustach lizaka, to trzymasz lizaka, czy patyk, który wystaje z ust. Ocenianie rzeczywistości wyłącznie po tym co widać, czy po tym, co jest napisane może być bardzo złudne. (jf)
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 30 cze 2014, 11:06
  • Android User
    Witam wszystkich użytkowników tego telefonu uważam że jest to bardzo dobry telefon jest wygodny i szybki szczerze nie wiem czemu samsung zrezygnował z aktualizacji go do jelly bean po wgraniu cm10.1 (android 4.2.2) z nakładką touch wiz 5 telefon chodzi wyśmienicie zero zwiech czy resetów procesor cały czas na 1ghz co nie wpływa na baterie bo ta i tak trzyma spokojnie do 3 dni polecam telefon wszystkim.
    .dynamic.chello.pl | 26 cze 2014, 19:06
  • Crazycrank
    Witam :)
    Trudno mi powiedzieć, czy Samsunga Galaxy mini 2 mogę uznać za dobry czy zły telefon. Kupiłam go niespełna 2 lata temu i do dziś wyprodukowano wiele smartfonów o o wiele lepszej specyfikacji. Telefon ma dość słabą rozdzielczość ekranu, to samo mogę powiedzieć o aparacie. Jedynie zdjęcia na świeżym powietrzu wychodzą "w miarę". Zabawne jest to, że model ten łatwo się niszczy, ale pomimo: leżenia ponad 10 minut w wodzie (wpadł do napełnionej wanny), wielokrotnym upadaniu na ziemię i maltretowaniu przez młodsze rodzeństwo tudzież znajomych oraz noszenie z kluczami, pieniędzmi itp. nadal działa. Fakt- wygląda okropnie- odpadł kawałek górnej części przedniej obudowy, srebrne boki w całości zniknęły a ekran jest popękany prawie w każdym miejscu (duża "pajęczynka" na wyświetlaczu), ale o dziwo działa. No cóż, w tej cenie nie ma się czego spodziewać, jakość jest jaka jest, poza tym jest bardzo mały, ale gruby. Nie wygląda zbyt modnie, ale całkiem dobrze układa się nawet w małej dłoni. Co do gier... Niestety telefon nie wyrabia z bardziej wymagającymi grami- albo zacinają się dosłownie po kilkunastu sekundach, albo w ogóle nie da się jej włączyć, a na ekranie pojawia się komunikat o tym, że trzeba wymusić zamknięcie aplikacji. Sprawdza się w mało zaawansowanych grach, jak Pou, mało ważące gierki w Google Play. W temacie baterii mogę powiedzieć, że jak na tak mały telefon, o tak małej pamięci bateria 1300mAh starcza na około 3 dni (2 dni, jeśli używasz internetu w telefonie). Nie radze wgrywać na telefon dużej ilości zdjęć, filmów, gier i aplikacji, gdyż smartfon po prostu zaczyna się wieszać i przestaje płynnie chodzić. Klawiaturka niezbyt wygodna, polecana dla małych palców. W dobie dzisiejszych smartfonów poleciłabym ten model starszym dzieciom (10-12) lub osobom, które dopiero zaczynają przygodę z telefonami. Jest to po prostu nieskomplikowany, prosty aparacik.
    .dynamic.chello.pl | 21 cze 2014, 02:06
  • Miastowy
    Witam. Posiadam ten model niespełna trzy miesiące i szczerze? Jestem w 100% zadowolony. Działa idealnie, nic nie trzeszczy, nic nie stuka. Telefon "smakuje" od pierwszego wejrzenia. Nie mam zamiaru zamieniać na inny model.

    Co mi się w tym telefonie podoba?

    1) Ekran - czuły dotyk, wyraźna kolorystyka (w grach BOMBA)
    2) Wbudowana pamięć - 3GB dla użytkownika (Starcza w zupełności)
    3) Pamięć RAM - 512MB (Wystarczająco do stabilnego używania)
    4) Aparat - robi ładne zdjęcia (Jeżeli dobrze się ustawi)
    5) Bateria - wytrzymuje mi tydzień bez zabawy (WIFI, Gry itd)

    Wniosek - Warto kupić ten telefon, żyć nie umierać .
    .tarnowskiegory.vectranet.pl | 16 cze 2014, 16:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,3%   16,5%   23,3% 
 Wszystkich opinii: 443. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Nokia Lumia 530
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
Aktualności:

» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje
» Acer Liquid Jade Plus - dla nas z 2 GB pamięci RAM
» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku
» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.205.225.18
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.