Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 669 telefonów  |  148 672 opinie  |  650 testów  |  4 913 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,9%   18,7%   22,3% 
 Wszystkich opinii: 470. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • NitroSky
    Nie polecam, najgorszy telefon jaki mialem, po miesiacu uzywania zaczal sie za wieszac, sa problemy z ogladaniem internetu, filmow na youtube, pisaniem smsow i dzwonieniem.
    .160.207.10 | 28 paź 2014, 16:10
  • Mateo10
    Telefon jest bardzo wytrzymały, tyle razy upadł, a nawet nim rzuciłem o chodni i ma tylko male, niewidoczne pęknięcie.
    Klapka tylnia jest słabej jakości, udało mi się zepsuć obie, które są w zestawie.

    Na początku użytkowania sprawował się całkiem dobrze, fajnie się przeglądało internet, średnie gierki działały dość sprawnie :)
    Jednak po dłuższym czasie użytkowanie telefon się przycina, ale plusem jest to, że można wtedy wyjąć baterie :)
    Problemem też jest czasami pisanie smsów, a mianowicie dziala dotyk itd. a literki nie wskakuja, dopiero po wylaczeniu wiadomosci w menadżerze wraca do normy.
    Podobnie jest z dzwonieniem.
    Plusem tego telefonu jest to, że odwarza filmiki z youtuba bez koniecznosci pobierania apki(bez reklam)
    Zdjęcia są średniej jakości, ale wystarczające.
    Wydaję mi się, że dla osób zaczynających przygodę ze smartphonami będzie dobrym rozwiązaniem, bo jest średniej jakości i w dość ciekawej cenie. Sam od niego zaczynałem, ale zamierzam przejść na coś lepszego.
    .adsl.inetia.pl | 25 paź 2014, 18:10
  • Olas
    Nie polecam tego telefonu. Po niecałym roku użytkowania zepsuł się mikrofon. Obecnie, po roku i 3 miesiącach zacina się podczas pisania smsów i dopiero po około minucie od wybrania kontaktu wykonuje połączenie. Słabej jakości aparat, który przestał działać po około 8 miesiącach. Beznadzieja.
    .tktelekom.pl | 22 paź 2014, 14:10
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • siema2222222222222222
    Dostalam go na prezent. Super telefonik, wytrzymaly ekran spadl mi ponad 20 razy na podloge i brak stluczonej szyby jedynie mala ryska bardzo niewidoczna, tylko szkoda ze gry typu Subway surfers u mnie strasznie tna, telefon mam juz ponad 6 miesiecy ale i tak planuje zmienic telefon.
    .aleksandrowkujawski.vectranet.pl | 19 paź 2014, 12:10
  • marta
    Telefon mam od 2 lat . Sprawdza sie idealnie, nie zacina sie , nie ma zadnych problemow. Ladny wyglad lekki, wszytsko jest ok , bardzo duzo aplikacji , dobry aparat same super latywy. Polecam wszytskim
    .elk.mm.pl | 13 paź 2014, 12:10
  • mikikora
    Na początku dawał radę. Ale jakoś te czasy szybko minęły. Telefon ma bardzo mało pamięci podręcznej co oznacza, że będzie wolno chodził. Potrafi się sam wyłączyć i włączyć w trakcie pracy na nim. Często nie wykonywał połączeń, a przychodzące ignorował i nie dawał możliwości odebrania. W końcu doszło do tego, że nawet zapętlił się przy włączaniu. Nie polecam tego telefonu nikomu, kto chce móc więcej niż go postawić na półce jako trofeum.
    .vivaldiego.wroclaw.pl | 11 paź 2014, 19:10
  • Deuter
    Wybrałam ten telefon ze względu na to, że miała go również moja przyjaciółka i była bardzo z niego zadowolona, po kupnie praktycznie od samego początku okazało się, że to zwyczajnie szajs, zacina się non stop, nie ma możliwości użytkowania na nim dwóch aplikacji czy zwykłych czynności - np. słuchania muzyki i pisania smsa, strasznie się zacina, zapomnijcie o dłuższym przeglądaniu internetu - wyłącza się, nie ma opcji również, żeby jednocześnie się ładował i był w tym samym czasie użytkowany, również na plaży od razu się zawiesza SAM się wyłącza i włącza przez co wpada w pętle i trzeba mu wyciągać baterię, przypuszczam że to wszystko przez to, że się nagrzewa a robi to bardzo łatwo, a i srebrny lakier rzeczywiście schodzi bardzo szybko.

    ALE moja koleżanka jest z niego nadal zadowolona - jedyna jej uwaga to, to że dźwięk dzwonka czasami sam się przestawia. Jednak z mojej strony ocena jest negatywna, bardzo się zawiodłam.
    .dynamic.chello.pl | 08 paź 2014, 17:10
  • JANUSZ BGC PLN
    Telefon jest super. Nie polecam go. Najlepszy jaki mialem (niestety). Jedyna zaleta to to ze mozna zapisywac kontakty. A teraz opowiem prawdziwa historie, telefon jest super mocny, nie raz rzucalo sie nim o beton i te sprawy, nadaje sie nawet jako mlotek, najlepszy telefon dla górnika. Niestety pewnego razu telefon mi pekl, nie od rzucenia a od trzymania w rece, nie polecam trzymac go w rekach. Polecam.
    .internetdsl.tpnet.pl | 30 wrz 2014, 20:09
  • rsx78re
    Użytkuję ten telefon ponad 2 lata i pomijając wyrobione gniazdo audio jest w porządku, ale dopiero po instalacji CyanogemMod 10.1. Wtedy znika problem przycięć przy pisaniu sms, po rozłączeniu się od razu wychodzi do głównego ekranu (na stockowym sofcie 10 sekund się rozłączał).
    Ogólnie sprzęt niezniszczalny- wpadł mi pod autobus, leciał wiele razy- nic.
    Osobiście bym polecił, ale pod warunkiem instalacji CM 10.1 (ta wersja zapewnia 100% działania telefonu włącznie z aparatem, ale z dnia 27.12.2013).
    Szkoda że ze strony Samsunga nie ma godnego następcy np Mini 3. Wszelkiej maści "eSki" z tego co widzę trzeba z nimi jak z jajkiem, więc mimo wszystko następny telefon to będzie prawdopodobnie Sony Z1.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 wrz 2014, 22:09
  • Everest
    Nigdy, ale to przenigdy nie kupujcie tego telefonu, zawiesza się, trzeba 10 sek czekać na połączenie po wybraniu słuchawki itd, totalny badziew!!!
    .static.ip.netia.com.pl | 19 wrz 2014, 05:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,9%   18,7%   22,3% 
 Wszystkich opinii: 470. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu
Get Adobe Flash player

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Motorola Droid Turbo
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
» LG G3 Screen
» LG Isai VL
» Cubot Zorro 001
Aktualności:

» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Polska premiera nowości HTC
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond
» HTC Desire D816h czyli kompaktowy Desire 816
» ZTE N958St ujawniony w TENAA
» Haier Z2: klapka dla seniorów
» Manta MS6001: dla wymagających?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.7.15
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.