Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 319 opinii  |  650 testów  |  4 170 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy mini 2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,0%   20,0%   22,0% 
 Wszystkich opinii: 481. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Alappp
    Mam ten model telefonu od około roku. Na początku sprawiał się bardzo dobrze choć szybko zdrapała się srebrna obudowa. Po pewnym czasie telefon zaczął się zacinać. Aktualnie pamięć ram jest prawie zapchana choć mam mało aplikacji na telefonie. Od czasu do czasu łapie niesamowitą ścine, na facebooka wchodzić się praktycznie nie da bo tak zamula jednak czasem się uda płynnie, ale na prawdę rzadko.
    Pomimo tego, że cały czas na nim esemesuje to bateria szybko nie schodzi, jak się nie używa zbyt to praktycznie jest pełna cały czas. Łatwo się pisze. Przyzwyczaiłam się go ładować codziennie na noc, jednakże jeśli ktoś mało co używa telefon to spokojnie 2 dni powinna wytrzymać ;) Plusem jest to że dość szybko się ładuje :)) Nigdy jeszcze nie miałam problemu z wejściem do ładowarki, raz tylko zwieszało mi się wejście na słuchawki i nie było przez nie można słuchać, jednak po pewnym czasie samo się to naprawiło. Aparat nie jest zły, wychodzą przyzwoite zdjęcia, nie można narzekać ;)
    Dla mnie wielkim plusem było to że jego obudowa na szybkę jest plastikowa ponieważ telefon upadł mi na kafelki i całkowicie pękł jednak używam go bo zepsuł się praktycznie tylko z wyglądu, dotyk działa normalnie, i co najważniejsze nie okaleczę się ponieważ to nie jest szkło :)
    Przez ten czas jestem zadowolona :)
    .168.142.213 | 21 gru 2014, 20:14
  • Ob.
    Ja ten telefon mam prawie 2 lata.
    Na początku ideał, płynnie chodził, bateria trzymała na spokojnie cały cały dzień. Na dzień dzisiejszy przedstawia się to tak:
    +wygląd (mały i poręczny)

    -tnie się niesamowicie
    -wywala z aplikacji
    -mało aplikacji obecnie
    -brak aktualizacji
    -przy nic nie robieniu na nim, od 8-18 bateria nie wytrzymuje

    Niestety, era tego telefonu bez wsparcia minęła
    .kalisz.mm.pl | 13 gru 2014, 12:49
  • yttyj
    Mam ten telefon już 1,5 roku
    i moge wystawić o nim szczerą i subiektywną opinie
    Plusy:
    -wytrzymały (spadł na beton, przejechał się po asfalcie i szybka nadal cała)
    -poręczny
    -nadaje się na telefon dla dziecka które chce mieć dotykowy, a rodzice nie chcą za dużo wydawać
    -szybko się ładuje
    _dobrze pisze się SMS'y
    Minusy:
    -okropnie się tnie
    -wyrzuca z aplikacji (aplikacja ___ została zatrzymana)
    -wyłącza się sam (nawet przy 100% baterii)
    -beznadziejny aparat (rozmazane zdjęcia, niewyraźne)
    -bateria przy korzystaniu z internetu wytrzymuje max 8h
    -słaby głośnik
    -nieraz nie da się odebrać połączenia
    -nie da się włączyć nic na youtube
    -zdjęcia się nie zapisują
    -bleutooth ma spóźniony zapłon o pół godziny
    -zasięg fatalny
    -zacina się klawiatura, trzeba czekać kilka minut aż się łaskawie odetnie
    -nie da się mieć za dużo aplikacji, bo się przegrzewa bez niczego
    -ekran wyłącza się bez powodu
    Osobiście nie polecam ;)
    .ilabs.pl | 12 gru 2014, 21:16
  • R E K L A M A
  • amdd
    Najgorszy telefon na świecie z którym miałam do czynienia.. Po prostu jedna wielka masakra! Wzięłam go na trzyletnią umowę, a już minęło 1,5 roku i jestem zmuszona wymienić go na nowy..
    Jedyną zaletą tego telefonu jest to, że jest niewielki. Oprócz tego same wady..
    -beznadziejny aparat z tyłu, jak i jego brak z przodu..
    -zacinanie się klawiatury, przez co muszę czekać pare sekund (czasem minut) aż klawiatura zareaguje..
    -zdecydowanie za mało pamięci RAM i tej wbudowanej
    -słaba bateria, która przy moim użytkowaniu wytrzymuje dzień
    -gdy ktoś dzwoni, telefon reaguje dopiero po dłuższym czasie mimo, że słychać dzwonek już pare sekund..
    -częste zawieszanie i 'wywalanie' z aplikacji
    -bardzo dużo zainstalowanych aplikacji systemowych, których nie można usunąć, a zajmują większą część pamięci.
    Moja ocena tego telefonu w skali 1-10 wynosi zdecydowanie mniej niż 0.. -,- Gdy uda mi się go wymienić na cokolwiek innego z wielką satysfakcją i ulgą rzucę nim o beton. :)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 07 gru 2014, 20:44
  • Julia
    Jestem szczęśliwą posiadaczką tego telefonu od ponad dwóch lat. Uważam, że posiadam go na tyle długo, że mogę wystawić mu obiektywną opinię.
    Plusy:
    - bateria- przy dosyć częstym użytkowaniu wytrzymuje około 4 dni
    - szybki procesor
    - ładna grafika, czyste kolory
    - podświecane klawisze głównego menu
    - znakomicie działający dotyk (jedynie już pod koniec drugiego roku, dotyk lekko się "stępił")
    - jest mały, poręczny, dobrze leży w dłoni
    - szybko działa, nie zawiesza się
    - czysty dźwięk
    Minusy:
    - po kilku miesiącach użytkowania zaczął schodzić srebrny lakier z obudowy.
    - aparat to TRAGEDIA. ZDJĘCIA WYCHODZĄ NIEOSTRE NAWET PRZY DOBRYM OŚWIETLENIU
    Ten model telefonu mogę polecić mogę polecić każdemu, kto nie jest zbyt wymagający, a minimalistyczny wygląd cieszy jego oczy ;) Telefon warty polecenia ;>
    .adsl.inetia.pl | 07 gru 2014, 17:33
  • rockyblack
    Telefon posiadam od sierpnia 2012. Przez 1,5 roku nie miałem problemów, ale potem się zaczęły... Często zdarza się, że podczas wpisywania tekstu wiadomości, nie wyświetla się żaden wyraz. Drugi minus to częste trudności z odbiorem połączenia - 1 dzwonek - czarny ekran -> drugi dzwonek - brak informacji kto dzwoni -> trzeci dzwonek - dopiero mogę odebrać telefon bez obaw że telefon się zawiesi.
    No i jeszcze kwestia wiadomości - często przychodzą mi zwielokrotnione smsy, co jest bardzo irytujące.
    Z pozytywów bateria - wytrzymuje 4-6 dni przy moim użytkowaniu, 10 minut rozmów, kilka smsów, kilka minut Wi-Fi, aparat.
    .azoty.pulawy.pl | 04 gru 2014, 10:52
  • Mm
    Telefon służy mi od 1,5 roku. Zawiesza się, aparat fatalny, brak lampy błyskowej. WIFI chodzi doskonale. Po restarcie gubi np. zapamiętane dzwonki. Choć przyznać trzeba że odporny - kilka razy upadł w takich okolicznościach że szedłem zbierać kawałki, a on nadal działał :) Osobiście nie polecam.
    .ennet.pl | 30 lis 2014, 23:18
  • Karolina
    Mam ten telefon od 2 lat i mam go dosyc. Telefon po roku uzytkowania zaczal zyc wlasnym rytmem. Od polroku to KOSZMAR:
    - telefon sie ciagle sie zacina
    - klawiatura nie chce pisac, musze wychodzic i od nowa wchodzic
    - internet wolno laczy
    - srebrna ramka po kilku miesiacach sie zdziera
    - czesto sie zdarza, ze 5 minut nie reaguje gdy chce zadzwonic
    - mam telefon od 2 lat a od okolo pul musze czyscic jego pamiec, pierw co miesiac a teraz to juz coz kilka dni
    .113.introlan.pl | 30 lis 2014, 17:58
  • man
    Witam. Jeśli o mnie chodzi, najgorszy smarfon z jakim miałem doczynienia. Po niespełna 2 tygodniach od zakończenia okresu gwarancyjnego wyłączył się i teraz już tylko wibruje podczas próby włącznia. Na SZCZĘŚCIE mam powód aby go wymienić!
    Bedzie w miare ok tylko i wyłącznie dla małego dziecka ze względu na małe rozmiary i niską cenę. NIE polecam.
    .253.104.5.static.rdi.pl | 29 lis 2014, 19:43
  • kriss
    Pamiętajcie ze telefon, tj w tym przypadku juz smartfon sluzyc powinien do dzwonienie pisania sms i neta, muzyki tez mozna sluchac, ale widze ze wy z reguly traktujecie tel, jak kombajn, uruchamiacie od groma aplikacji i macie pretensje ze cos jest nie tak.
    Ja kupilem uzywany dwuletni i powiem ze pomimo androida w starszej wersji telefon dziala wręcz idealnie, nie mam na co narzekać a mooge tylko chwalic :D

    Pozdrawiam normalnych uzytkownikow :D
    .internetdsl.tpnet.pl | 20 lis 2014, 18:36

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,0%   20,0%   22,0% 
 Wszystkich opinii: 481. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.166.159.110
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.