Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 395 telefonów  |  146 548 opinii  |  650 testów  |  4 464 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,6%   17,8%   22,6% 
 Wszystkich opinii: 460. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Nikola
    Najgorszy telefon jaki może być! Często się zacina(klawiatura również), nie jest sprawny do użytkowania. Fatalny! Obudowa się ściera, klapka pęka.. Masakra, odradzam go.
    .isp.tvkg.net | 12 wrz 2014, 20:09
  • Michał
    Mam tego Samsunga już od ponad dwóch lat (dokładnie od 1. czerwca 2012 r.). i sprawił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Telefon praktycznie nie do zajechania, stwierdziłem to po tych wszystkich upadkach, które przeze mnie zaliczył.
    Zalety:
    -mały;
    -poręczny;
    -dobrze leży w dłoni;

    Wady:
    -słaby aparat;
    -brak lampy błyskowej;
    -lekkie przycięcia (gdy jeszcze był nowy, to się ciął o wiele wiele częściej, w większości przypadków trzeba było wyciągnąć i wsadzić z powrotem baterię, gdyż nie chciał się uruchomić, ale teraz, po dwóch latach użytkowania już tego nie zaobserwowałem).


    PS. Srebrny lakier rzeczywiście odchodzi, ale nie "sam z siebie" tylko przez te w/w upadki.
    .tktelekom.pl | 08 wrz 2014, 20:09
  • majk811
    Zalety
    - mały
    - dobrze leży w dłoni
    - wart swojej ceny

    Wady
    - na brandowanym sofcie zawieszał się bardzo często
    - bardzo słaba jakość zdjęć w aparacie i brak focusa
    - słaby digitizer, łatwo pęka (już drugi raz wymieniam)
    .ostmedia.pl | 05 wrz 2014, 21:09
  • R E K L A M A
  • Julia
    Mam ten telefon ponad dwa lata. Na początku sprawował się bardzo dobrze, miał swoje wady i zalety adekwatne do rynkowej ceny. Jednak po "dłuższym stażu" okazał się beznadziejny. Co w nim takiego beznadziejnego? Ano to:
    - po kilku miesiącach użytkowania już zaczął schodzić srebrny lakier z telefonu, mój aktualnie jest już prawie całkiem obdarty;
    - zacina się przy oglądaniu zdjęć;
    - często można się nieźle zdenerwować przy pisaniu wiadomości tekstowych, ponieważ po kliknięciu na literkę nie jest ona wpisywana w pole tekstowe, aby temu zaradzić, muszę wchodzić w menadżer zadań, wyłączać wszystkie aplikacje i próbować od nowa, tak aż do skutku, aż telefon zacznie pisać;
    - bardzo słaby tylni aparat i brak przedniej kamerki;
    - słaba bateria;
    - często sam się wyłącza bez większego powodu;
    - łatwo się rysuje;
    - nietrwały ekran, u mnie przez niewielki upadek pękł na dwie części;
    - słaby głośnik;
    - gdy słońce mocno świeci, trudno zobaczyć cokolwiek na wyświetlaczu;
    - przy zapisywaniu numeru kontaktu, nie mogę użyć polskich znaków w nazwie, bo wyświetla się, że nazwa jest zbyt długa;
    - dość ograniczona liczba liter w nazwie kontaktów (przykładowo: nie mogę zapisać Piotr Kowalski, bo nazwa jest zbyt długa i wychodzi "Piotr Kowal");
    - "zjada" mi nazwy kontaktów, tzn. gdy ktoś do mnie dzwoni najpierw wyświetla się sam numer (przez jakieś 30s) i dopiero później nazwa kontaktu, przez co często nie wiem kto dzwoni (problem wyniknął jakiś czas później, na początku było ok);
    - gdy telefon wyłączy się z naładowaną baterią, nie można go już włączyć. Żeby to zrobić muszę go podłączyć do ładowarki, co w niektórych sytuacjach jest niemożliwe.
    Krócej? Nie polecam. Duże rozczarowanie i utrudnienie prostych czynności.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 wrz 2014, 18:09
  • Kasia
    Najgorszy telefon jaki kiedykolwiek miałam. Odradzam pod każdym względem jego zakup.
    - po 3 niecałych miesiącach od zakupu telefonu telefon wypadł mi z kieszeni i spadł z 40 cm. cały wyświetlacz był do wymiany (dodam, że w tym czasie wielu moich znajomych także posiadało ten telefon i nie tylko mi przydarzyła się taka historia, że przy upadku z niewielkiej wysokości nawet na trawę wyświetlacz zamieniał sie w drobny mak, byłam świadkiem tego, że telefon leżał obok właściciela w cieniu, wyświetlaczem do dołu jednakże temperatura na dworze była wysoka więc po jakimś czasie bez zadnego zderzenia itp. wyświetlacz samoczynnie pekł)
    - klawiatura jest nie do wytrzymania, napisanie najkrótszego smsa o treści "co tam?" zajmuje czasem 15 min poniewaz dotyk działa ale wcisniecie jakiejkolwiek litery nic nie daje to samo jest czasem przy wybieraniu polaczenia
    - telefon czesto sie zacina pomimo usuwania i resetowanie calego telefonu
    - niektore aplikacje w ogole nie sa dostepne dla tego telefonu
    - brak aparatu z przodu a tylyni ma slaba jakość
    - telefon po wylaczeniu (przy naladowanej baterii) nie chce się ponownie właczyć
    - często jest problem z ładowaniem go
    Telefon bez namysłu oceniam na jeden wielki błąd. Jak dla mnie nie ma on żadnych zalet tylko same kłopoty z nim.
    .adsl.inetia.pl | 01 wrz 2014, 12:09
  • Paweł
    Telefon posiadam ok 2.5 roku. Na początku urządzenie sprawowało się bardzo dobrze. Niestety wraz z upływem czasu telefon stawał się coraz to wolniejszy, nowsze wersje aplikacji nie zawsze działały poprawnie. Od początku zmagam się ze ścinającą się klawiaturą - nie pomogła nawet wizyta w serwisie i wgranie nowego softu. Problemem jest też grzanie się telefonu podczas ładowania - wyklucza to jego intensywniejsze użytkowanie. W tym momencie odradzam jego zakup, lepiej rozejrzeć się za nowszymi urządzeniami.
    .124.109.175.rybnet.pl | 26 sie 2014, 12:08
  • Androidek
    Dostałem ten telefon na początku wakacji. Ogólnie mi się podoba, jednak ma dwie mało istotne wady. Po pierwsze ekran ma dzwine, takie zimne kolory, po drugie brak lampy błyskowej i przedniego aparatu ocena 9/10
    .tel.tkb.net.pl | 24 sie 2014, 21:08
  • Natrola
    Mam samsung galaxy mini 2 od około 2 lat. Cały czas się zacina! Nie da się nic zrobić! Tragedia!
    Moja przyjaciółka też go ma i też jej się okropnie zacina.
    .inet-siec.pl | 23 sie 2014, 21:08
  • Ress
    Telefon nie do zdarcia. Upadał wiele razy, nigdy nic poza zarysowaniem obudowy się nie wydarzyło. Bardzo sprawny i dobrze leżący w dłoni. Bateria starcza na kilka dni.
    Wadami na pewno będzie wiele razy już wymieniony aparat. Zdjęcia faktycznie są marnej jakości. W starszym SE k800i otrzymywałem zdjęcia w lepszej jakości. Zawieszenia się zdarzały, ale po dobrym jego wyczyszczeniu ze zbędnych programów (i kilku narzuconych) śmiga jak marzenie. W moim był i jest problem z mini jack'iem. czy to słuchawki czy to głośniki zawsze raz grały raz nie.

    PS (Srebrny lakier faktycznie schodzi, ale nie jest to dla mnie wada przekreślająca ten telefon, tym bardziej po tym co w mych niezdarnych rękach przeszedł)
    .serv-net.pl | 21 sie 2014, 00:08
  • Marta01
    Telefon masakra. Nie polecam ! Ciągle się zacinał. W naprawie był 4 razy i nic nie zdziałali. Wręcz przeciwnie - bardziej się zawieszał .. Miałam go rok. Musiałam kupić inny, bo po roku użytkowania był już nie do wytrzymania.
    .tktelekom.pl | 17 sie 2014, 23:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,6%   17,8%   22,6% 
 Wszystkich opinii: 460. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG L Bello Dual
» Prestigio Grace
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
» Karbonn Mobiles Sparkle V
» Apple iPhone 6 Plus
Aktualności:

» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5
» ZMAX: budżetowy fablet ZTE
» KAZAM Thunder 340W: pierwszy owoc współpracy z Microsoftem
» LG Bello i Fino trafiają do sprzedaży w Polsce
» Smartfon Panasonic z imponującym aparatem Leica
» Samsung Galaxy Grand Prime z kamerą do selfie
» Microsoft rzeczywiście zrywa z marką Windows Phone
» Huawei C8817E z LTE i Snapdragonem 410



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.92.241.157
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.