Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 299 telefonów  |  102 476 opinii  |  650 testów  |  4 100 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,8%   17,4%   22,9% 
 Wszystkich opinii: 455. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Paweł
    Telefon posiadam ok 2.5 roku. Na początku urządzenie sprawowało się bardzo dobrze. Niestety wraz z upływem czasu telefon stawał się coraz to wolniejszy, nowsze wersje aplikacji nie zawsze działały poprawnie. Od początku zmagam się ze ścinającą się klawiaturą - nie pomogła nawet wizyta w serwisie i wgranie nowego softu. Problemem jest też grzanie się telefonu podczas ładowania - wyklucza to jego intensywniejsze użytkowanie. W tym momencie odradzam jego zakup, lepiej rozejrzeć się za nowszymi urządzeniami.
    .124.109.175.rybnet.pl | 26 sie 2014, 12:08
  • Androidek
    Dostałem ten telefon na początku wakacji. Ogólnie mi się podoba, jednak ma dwie mało istotne wady. Po pierwsze ekran ma dzwine, takie zimne kolory, po drugie brak lampy błyskowej i przedniego aparatu ocena 9/10
    .tel.tkb.net.pl | 24 sie 2014, 21:08
  • Natrola
    Mam samsung galaxy mini 2 od około 2 lat. Cały czas się zacina! Nie da się nic zrobić! Tragedia!
    Moja przyjaciółka też go ma i też jej się okropnie zacina.
    .inet-siec.pl | 23 sie 2014, 21:08
  • R E K L A M A
  • Ress
    Telefon nie do zdarcia. Upadał wiele razy, nigdy nic poza zarysowaniem obudowy się nie wydarzyło. Bardzo sprawny i dobrze leżący w dłoni. Bateria starcza na kilka dni.
    Wadami na pewno będzie wiele razy już wymieniony aparat. Zdjęcia faktycznie są marnej jakości. W starszym SE k800i otrzymywałem zdjęcia w lepszej jakości. Zawieszenia się zdarzały, ale po dobrym jego wyczyszczeniu ze zbędnych programów (i kilku narzuconych) śmiga jak marzenie. W moim był i jest problem z mini jack'iem. czy to słuchawki czy to głośniki zawsze raz grały raz nie.

    PS (Srebrny lakier faktycznie schodzi, ale nie jest to dla mnie wada przekreślająca ten telefon, tym bardziej po tym co w mych niezdarnych rękach przeszedł)
    .serv-net.pl | 21 sie 2014, 00:08
  • Marta01
    Telefon masakra. Nie polecam ! Ciągle się zacinał. W naprawie był 4 razy i nic nie zdziałali. Wręcz przeciwnie - bardziej się zawieszał .. Miałam go rok. Musiałam kupić inny, bo po roku użytkowania był już nie do wytrzymania.
    .tktelekom.pl | 17 sie 2014, 23:08
  • samsungomaniak
    Mam ten telefonik od 14 maja 2013 roku i po prostu się w nim zakochałem. Jest dla mnie jak przyjaciel, tylko jeden raz PRÓBOWAŁ mi wypaść, jednak uratowały go słuchawki, za które złapałem , jest mega pojemny, czuły w dotyku, nie jest jak np. LG l5, idealnie leży mi w dłoni, nie wiesza mi się, bateria starcza na około 2,5 dnia, z powodzeniem zastępuje mi komputer w podróży (nie muszę olbrzymiej Toshiby targać w plecaku), fajne ma emotikony, nawet całusem w ekran można go odblokować. Jednym słowem: ZDECYDOWANIE POLECAM!
    .dynamic.gprs.plus.pl | 17 sie 2014, 15:08
  • bumbum
    Mam ten telefon od około 1 roku.

    - szybko się rysuje
    - zacina się podczas przeglądania zdjęć tak,że trzeba go zresetowac
    - klawiatura się zacina
    - w sumie to co chwile się zacina
    - słaby aparat
    - gdy świeci słońce nie widać w ogóle ekranu
    - odpryskuje ta srebrna farba z boku

    jednym słowem - NIE POLECAM.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 14 sie 2014, 01:08
  • nawrotka:)
    Mam ten telefon od 1,5 roku, do końca umowy jeszcze trochę czasu mi zostało ale już teraz rozglądam się za nowym. Jest poręczny, z wyglądu ładny, taki naprawdę mini ale też jest baaaardzo irytujacy. Bardzo często wyłącza się podczas rozmowy i gdy odkładam go na blat stołu. Jakość zdjęć jest dość dobra, gorzej z nagraniami. Bateria wystarcza na 2 dni.Zdecydowanie szukam telefonu mniej denerwującego...
    .play-internet.pl | 09 sie 2014, 14:08
  • OtherBlackTree
    Telefon mam już 1,5 roku i smiało mogę go polecić dla osób, które szukają dość dobrego smartfona za niewielką cenę. Telefon działa dobrze lecz zdarzają się niewielkie podcięcia, ale tylko wtedy, gdy korzystam z bardziej wymagającej gry lub gdy mam otwarte kilka stron internetowych.
    Zalety:
    - Poręczny
    - Fajny wygląd
    - Dość dobry ekran
    - Dobre Wi-Fi oraz 3G
    - Daje sobie radę z mniej wymagającymi gierkami
    - Bardzo dobry tylny glośnik
    - Cena
    Wady:
    - Zdarzają się podcięcia
    - Słaby aparat
    - Tylko 512MB RAM
    - Już dość przestarzały Android

    Samsung galaxy mini 2 nadaje się idealnie jako pierwszy smartfon. Za taką cenę warto go kupić! Polecam!
    .182.152.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 09 sie 2014, 11:08
  • Słabo
    Telefon mam od roku i jestem z niego niezadowolony. Przez pierwsze 3 miesiące było w porządku , ale potem zaczęły się problemy. Telefon zawiesza się , są również problemy z Wi-Fi , najprostsze gry się tną , gdy tracę zasięg , muszę resetować telefon , aby ponownie go odzyskać. Bateria trzyma max 11-12 godzin , są też problemy z klawiaturą. Aparat robi zdjęcia kiepskiej jakości. Czasem nigdzie nie można dzwonić , nawet reset nic w tym nie pomaga , dopiero po paru godzinach można gdzieś zadzwonić. Obecnie planuje zmienić telefon na jakiś z wyższej półki. A dokładnie na Samsunga Galaxy s4.
    .50.133.226 | 08 sie 2014, 16:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,8%   17,4%   22,9% 
 Wszystkich opinii: 455. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Kali mieć smartfona
» Samsung Galaxy K Zoom LTE: pierwsze wrażenia
» Smukłe nowości Gionee
» Lenovo X2 na liście TENAA
» iPhone 6: premiera 9 września, sklepy już gotowe
» Huawei: nowe zdjęcia Mate 7 i szafirowy P7
» IUNI U3 z ekranem 2K
» LG G Watch R zaprezentowany oficjalnie
» Samsung Gear S: nowy smartwatch z Tizenem



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.167.249.155
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.