Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 211 opinii  |  850 testów  |  3 854 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia N8



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,8%   13,1%   23,1% 
 Wszystkich opinii: 680. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • James
    Cóż moja przygoda z tym telefonem byla taka, że poczatkowo bardzo mnie do siebie zniechęcił. Wcisnął mi go handlowiec przy przedłużaniu umowy jako, że szef powinien mieć wypasiony telefon, a wówczas to był hit nad hitami i tylko dzięki kosmicznemu abonamentowi miałem ja za 1zł, ale jakoś nie mogłem się przesiąść z e51 jednak klawisz to klawisz, ale na urlopie wyciągnalem ją wreszcie z pudełka i od razu po konfiguracji i kopii kontaktów i innych się w niej zakochałem. Jednak jak się później okazało była to miłość z przejściami. Działała super przez półtora roku po czym zaczeły się z nią dziać dziwne rzeczy : dzwonił ktoś i nie dało sie odebrać. Sama sobie gdzieś pisała. Zawieszała się. No kapryśna jak nie wiem. Wróciłem do e51 a później znów pan handlowiec wcisnął mi nowy telefon tym razem nowość samsunga galaxy, ale ciągle to nie było to...i tak z pomocą forum symbiana zeszliśmy się znów. Nowy soft przeze mnie edytowany i zrobiony pod siebie. Bez wszelakich aplikacji operatora i innych zbędnych. Bez miliona języków tylko nasz ojczysty i angielski. Kilka innych rzeczy m in. został pakiet office i acrobat - bezcenne dla mnie w pracy, nowa bateria i telefon śmiga jak złoto. Ani razu sie od tego czasu nie zawiesił. Nie zamieniłbym jej na nic innego...chyba, że mniej zmeczoną życiem n8 bo na mojej już obudowa do golej blachy miejscami wytarta :) opinia niniejsza też jest na niej pisana :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 lis 2014, 05:39
  • pawlikus22  mail
    Nokia N8 jest bardzo fajnym telefonem, bo ma bardzo dobra jakosc zdjęć i do tego ma fajną funkcje, ze mozna słuchac swoich piosenek w radiu i na dodatek jesli jade w jakas długa jazde, to moge ogladac filmy na pendraifie i jest bardzo ciężki. Ja nie moge miec lekkich telefonów bo jak mialem sony Xperia E, to 3 razy mi spadla i mi juz nie prezezyła, a jak mam tę Nokie N8 4 lata, dalej mi wyglada jak nowka. Nie ma nawet ryski na ekranie. Tak wiec jestem z tego telefonu zadowolony. To najlepszy telefon z firmy Nokia i nie potrzebuje nowego.
    .internetdsl.tpnet.pl | 27 paź 2014, 11:12
  • Jaceks2408  mail
    Nokie n8-00 mam od maja. Jestem zachwycony jakością zdjęć i filmów jest na nich ogromna ilość szczegółów. Jeśli chodzi o szybkość działania jest ona bardzo dobra jak na tak przestarzałe parametry procesora czy pamięci ram. Jeśli chodzi o jakość wykonania to stoi ona na najwyższym poziomie. Brakuje mi funkcji latarki i szybkiej przeglądarki systemowej. Na pewno na minus jest również nie wspierany system symbian. Podsumowując telefon gorąco polecam biorąc pod uwage jego niską cene na aukcjach internetowych.
    .tychy.vectranet.pl | 14 paź 2014, 18:13
  • R E K L A M A
  • greenhorn59  mail
    Jestem na razie w trakcie poszukiwań nowego telefonu i przeczytałem już dziesiątki opinii, które bardzo mi w tym pomagają. Postanowiłem również dorzucić małą cegiełkę od siebie. Czytam różne specyfikacje telefonów i bardzo jestem zdziwiony, że tak małą uwagę poświęca się aparatom fotograficznym, ukrytym za miniaturowym oczkiem obiektywu. Moja N8 jest na prawdę stara, wystarczy spojrzeć na jej procesor i Ram, który jest tak mały, że ledwie go widać, ale za to robi wspaniałe zdjęcia do 13 Mpix! Mają one na prawdę świetne kolory, ostrość i kontrast. Jak na razie mój najlepszy, kieszonkowy aparat fotograficzny, którego zawsze noszę przy sobie i w razie potrzeby natychmiast trzymam w dłoni. Gdy się ma małe dzieci, jest to mus, o którym nie wolno zapominać. Nawet po tak długim czasie produkcji setek, o ile nie tysięcy, nowych smartfonów, spotkać jeszcze można telefony z 3,2 Mpix w aparacie głównym! Ja chcę mieć telefon, który jest zarazem telefonem, dobrym aparatem, kamerą i miniaturowym komputerem, schowanym w kieszeni i zawsze pod ręką. Moja Nokia nagrywa świetne filmy w jakości HD, podaje mi całkiem dobrą muzykę a budzik budzi mnie nawet z wygaszonego telefonu, no i nie zapominajmy o pamięci własnej 16GB i możliwościach jej rozszerzenia. Mały wyświetlacz 3,5" ale za to za hartowanym szkłem. Wczoraj sprawdziłem dokładnie, ani jednej rysy! Co prawda, nieco wystający aparat, ale po zakupie silikonowych "kaloszy", plecy stały się wystarczająco proste. Zapomniałem napisać o GPS i świetnej, bezpłatnej nawigacji, ale po wymianie softu, z powodu braku polskiego T9, przestała nagle działać. Nie wiem dlaczego. Telefon bardzo poręczny, bo mały, ale za to z ogromnym sercem. Jedynym chyba mankamentem jest dla mnie jego waga. Mógłby być troszeczkę lżejszy.
    Podsumowując. Nawet jeszcze dzisiaj ten telefon jest w stanie stanąć do walki o specyfikacje z niejednym swoim "prawnukiem" z dzisiejszych czasów. Jeśli nie macie za dużo kasy, a marzy się wam telefon z aparatem 13Mpix, formatem 16:9, kamerą HD, wyjściem HDMI i USB2; do tego z GPS-em i nawigacją za friko... to możecie mi wierzyć, lepszego telefonu nie znajdziecie. Polecam!!!
    .114.21.232 | 14 paź 2014, 10:44
  • DM
    Mam go 4 lata, spisuje się jako telefon; aparat który zawsze jest pod ręką i darmowa nawigacja, z której korzystam także poza granicami kraju z darmową aktualizacją map.
    .beskidmedia.pl | 06 paź 2014, 18:48
  • MDream79
    już prawie 5 lat - sztuk 2 - moja i męża. Działają rewelacyjnie - żal mi wymieniać je na lepsze modele typu samsung galaxy s5. zdjęcia i filmy bajka. czasem zgrywam na telefon film i uruchamiam na tv - jakość HD. Potwierdzam, że przy internecie jest już ciężko - strony zawieszają się - muszę przesuwać w górę w dół w lewo prawo - aż w końcu poddaję się i uruchamiam np. tableta.Jeśli ktoś się nad nim zastanawia - polecam . Od 5 lat nie korzystam z aparatu cyfrowego .... rewelacja
    .dynamic.chello.pl | 26 wrz 2014, 19:22
  • N8_4Y  mail
    4 lata z N8. Wow! Super telefonik. Na teraz - zbyt mały ekran, więc przeglądanie stron nie należy do najłatwiejszych. FM transmitter - świetny gadżet jak nie ma się złącza USB w radiu.
    Aparat - wciąż bajka i mimo tych 4 lat wciąż zdjęcia super. Obudowa - rewelacja. Nie używam żadnych obudów i wciąż nieźle wygląda. Zaliczył już pare gleb i "żyje".
    Ostatnio się troszke resetuje - zbyt mało pamięci.
    Zastanawiam się na nowym smartphonem i nie wiem co wybrać.
    .19.27.57 | 25 wrz 2014, 13:42
  • jacknn  mail
    Moim skromnym zdaniem, najlepsza słuchawka świata. Pomimo swoich nieco archaicznych parametrów, małych wymiarów działa rewelacyjnie a do tego nie lubi się z prądem bo jak na smartfona bateria trzyma naprawdę długo. 5 dni to żadna sztuka. Symbian moim zdaniem jest o niebo lepszy od androida. Wcale nie ma się czego wstydzić. A aparat to już inna kwestia. Rewelacja to za słabe słowo. Szkoda takiej marki jak Nokia, naprawdę szkoda, że zaprzedała dusze diabłu (Microsoft).
    .adsl.inetia.pl | 31 sie 2014, 09:40
  • nedo
    Telefon zasługuje na ogromną pochwałę. Gdyby tylko Nokie posiadały Androida... Wtedy bije wszystkie inne telefony :) Wielki + przez pełne 3 lata użytkowania.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 sie 2014, 14:28
  • lika  mail
    mam telefon już półtora roku i po takim okresie z czystym sumieniem mogę powiedzieć że go uwielbiam, nie jest to najnowszy krzyk techniki ale działa prawie bezproblemowo (czasem nie wiedzieć czemu gdy chcę zadzwonić mam "operacja niedozwolona) ale wystarczy go wtedy wyłączyć i włączyć i znów działa jak złoto...odtwarzanie filmów,ściąganie filmów, internet, muzyka, zdjęcia, mms, sms, połączenia, nawigacja....jak by jeszcze prasował to bym za niego wyszła. bateria mogła by trzymać dłużnej ale możliwość ładowania przez komputer i z gniazdka zmniejsza tę niedogodność, również znormalizowanie wejścia do micro usb znacząco ułatwia sprawę. SZCZERZE I Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM TEN MODEL WSZYSTKIM MIŁOŚNIKOM NOKII i nie tylko
    .static.ip.netia.com.pl | 05 sie 2014, 16:29

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,8%   13,1%   23,1% 
 Wszystkich opinii: 680. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.145.209.80
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.