Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 171 marek  |  8 247 telefonów  |  139 837 opinii  |  720 testów  |  3 726 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 900



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 37,8%   6,8%   55,4% 
 Wszystkich opinii: 74. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
darek18099  mail
Mozna bez problemu ustawic dzwonek mp3 ze swojej fonoteki. Tak samo bez problemowo mozna wysylac i odbierac pliki przez blutoch takie jak muzyke,filmy,zdjecia. Dzwonki wiadomosci pozostaja standartowe. Klopot to ten ze nie mozna wyslac filmow. Moge swobodnie polecic ten telefon.
*.play-internet.pl  |  06 kwi 2014, 17:04
wp expert
Do ona ależ można ustawić dzwonek swój ściagasz jakąś aplikacje free ringtones i wpoisujesz tytuł pobierasz i masz... nokia twórca dzwonkow przycinasz i masz dzwonek
*.22.174.138  |  20 mar 2014, 22:03
ona
Przeszłam na nokię lumię 900 z androida. Więc powiem, że dopiero ją poznaję, ale jestem zadowolona, bo jest szybsza, głośna, ma ładne kolory, jedyna wada to, że nie można ustawić własnego dzwonka.
*.elpos.net  |  09 mar 2014, 15:03
luk
właśnie kończę swoją przygodę z Lumią 900 i podzielę się kilkoma opiniami. Generalnie, jeśli chodzi o design i ergonomię to najlepszy telefon jaki miałem. Ale ma też kilka znaczących wad. Pierwsza - częste samoczynne wyłączanie się, druga - zawieszanie się (w tym raz na pół roku w taki sposób, że nie ma innej możliwości jak tylko wyczerpanie całej baterii - bo jak wiadomo bateria się nie wyjmuje), trzecia - u mnie aparat został zaklejony kurzem od środka (i patrz punkt 2, nie ma możliwości otworzyć go i wyczyścić). Głównym problemem jest więc brak możliwości dotarcia do wnętrza telefonu. Poza tym jestem z tego modelu zadowolony, a najlepszy dowód, że przesiadam się na inny model Lumii;)
*.48.177.147  |  07 mar 2014, 00:03
vdndhfnfj
Jemiolka bo to trzeba głośnik mieć cały czas czyst co jest na dole obudowy ja ha chciałem oddać na gwaracje tak samo jak ty alle pan z mojego sklepu GSM mówił mi ze te głośniki się juz tak zapychają i wyczyscil mi go sczoteczka do zębów która ma w tym celu w swoim punkcje i mówił ze jak ktoś ma dostęp do sprzężonego powietrza to też warto go przeczyścić. Teraz juz dbam o to by to miejsce było czyste i jest ok z samego telefonu jestem zadowolony w euro RTV AGD dokiillem do niego Power bank i jest cudnie syren się nie wiesza mimo ze to 7,8 to ciągle wychodzą jakieś nowe aplikacje ale na jakieś lepsze gierki nowe nie ma co liczyć te ostatnie które się pojawiłydla 7,8 to NBA jam. Internet chodzi błyskawicznie bluethoot działa a dzwonki do dla swoje i maila oto to da się juz ustawiać ale w WP 8 linia black z tego co czytam na wpworld i polecam dodać do ulubionych ten portal na rejsie bo dużo gierak mam za darmo dzięki nim miedzy innymi wszystkie części angry birds Cure the ropę pencile blade itp.
*.22.174.138  |  18 sty 2014, 23:01
Jemiołka
A ja mam Lumię 900 od roku i już wiosną gotowa byłam iść do laryngologa, bo nie rozumiem współrozmówców - zwłaszcza po kilkunastu minutach rozmowy - im dalej, tym gorzej działa głośnik... Głośnik jest tragiczny!!! Nawet dzwonki brzmią beznadziejnie... Oddałam telefon z reklamacją, to mi odesłali z odpowiedzią: "usterki nie stwierdzono" :-O
I jeszcze nie ma możliwości ustawienia swoich dzwonków do sygnału nadejścia SMS-a lub e-maila albo na budzik...
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  18 gru 2013, 10:12
maurycy72  mail
Zawsze bylem zdania ze nokia w klasie telefonów to jak merc w klasie aut, ale jak mojĄ lumie 900 zrobili w Chinach i na dodatek się wyłącza co ok. 2 godziny, to włos się jeży i konkurencja się cieszy...
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  13 paź 2013, 01:10
rafi
Świetny telefon, nic dodać nic ująć posiadałem go jakiś pół roku i byłem mega zadowolony, przesiadłem się po prostu na nowszy model
*.play-internet.pl  |  14 wrz 2013, 20:09
Tomasz W
Nie polecam tego telefonu. Jest to komórka służbowa i wykorzystywana jest głównie do rozmów. Niestety rozmowy są dość czesto przerywane i rozłączane - z poprzednim telefonem nie miałem takich problemów. Przeglądarka www ma problem z ładowaniem niektórych stron i odtwarzaniem niektórych filmów na yt. Do negatywnej opinii przyczynia się także bluetooth. Przy częstych rozmowach bateria trzyma jeden dzień, choć to jest norma wśród smartfonów.
Ogólnie nie polecam
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  22 sie 2013, 09:08
-----  mail
Piszę do jj. Po pierwsze ogromne znaczenie ma gdzie telefon został wyprodukowany, nokia lumia 900 była też produkowana ogólnie w Azji ale pierwsze egzemplarze były produkowane w Finlandii i nadal w sklepach można jeszcze znaleźć te lepsze tylko niestety prawie nikt na to nie zwraca uwagi. Ja jak przedłużałem umowę dostałem najpierw nokie lumie 900 made in korea ale nie dałem sobie wcisnąć byle czego i spytałem czy mają made in finland na szczęście mieli! A obecnie już żadna nokia nie pochodzi z Finlandii, niestety kryzys się pogłębia.
*.kielce.vectranet.pl  |  01 kwi 2013, 13:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 37,8%   6,8%   55,4% 
 Wszystkich opinii: 74. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» OnePlus One
» Samsung Galaxy Grand Neo Duos TV
» Philips W6618
» HTC Desire 210 Dual SIM
» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
Aktualności:

» OnePlus One zaprezentowany oficjalnie
» Nowe wersje Moto G - wprost z Meksyku
» Wyciekł interfejs LG G3
» Samsung Galaxy Note 4 z zagiętym ekranem?
» Zegarek LG coraz bliżej
» Nadchodzi Moto E
» Microsoft ostatecznie przejmuje Nokię
» Jak wygląda OnePlus One?
» W podróży z nieznajomą



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.205.160.82
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.