Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 192 marek  |  9 630 telefonów  |  148 415 opinii  |  720 testów  |  3 489 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 900



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 37,3%   8,0%   54,7% 
 Wszystkich opinii: 75. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • nolwen
    Użytkuje telefon Nokia Lumia900od 2 lat i stwierdzam jest to NAJGORSZY telefon jaki miałem w życiu a było ich 9. Linia 900 jest awaryjna ,wolna , system niestabilny ostatnio tel wyłączył sie i nie chcial sie włączyć bez podłączenia do komputera ale i to nie pomoglo dopiero serwis. Przyciski sterowania sie zacinaja . Bateria trzyma mi obecnie ok 6 godzin jest nie wymienialna. Od tygodnia razem z uruchomieniem teł. Włącza się tez aparat. Aparat robi bardzo ale to bardzo slabe i ciemne zdjęcia. Nie polecam . To ostatnia Nokia jaka mi
    ałem.
    .play-internet.pl | 19 wrz 2014, 19:09
  • darek18099  mail
    Mozna bez problemu ustawic dzwonek mp3 ze swojej fonoteki. Tak samo bez problemowo mozna wysylac i odbierac pliki przez blutoch takie jak muzyke,filmy,zdjecia. Dzwonki wiadomosci pozostaja standartowe. Klopot to ten ze nie mozna wyslac filmow. Moge swobodnie polecic ten telefon.
    .play-internet.pl | 06 kwi 2014, 17:04
  • wp expert
    Do ona ależ można ustawić dzwonek swój ściagasz jakąś aplikacje free ringtones i wpoisujesz tytuł pobierasz i masz... nokia twórca dzwonkow przycinasz i masz dzwonek
    .22.174.138 | 20 mar 2014, 22:03
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • ona
    Przeszłam na nokię lumię 900 z androida. Więc powiem, że dopiero ją poznaję, ale jestem zadowolona, bo jest szybsza, głośna, ma ładne kolory, jedyna wada to, że nie można ustawić własnego dzwonka.
    .elpos.net | 09 mar 2014, 15:03
  • luk
    właśnie kończę swoją przygodę z Lumią 900 i podzielę się kilkoma opiniami. Generalnie, jeśli chodzi o design i ergonomię to najlepszy telefon jaki miałem. Ale ma też kilka znaczących wad. Pierwsza - częste samoczynne wyłączanie się, druga - zawieszanie się (w tym raz na pół roku w taki sposób, że nie ma innej możliwości jak tylko wyczerpanie całej baterii - bo jak wiadomo bateria się nie wyjmuje), trzecia - u mnie aparat został zaklejony kurzem od środka (i patrz punkt 2, nie ma możliwości otworzyć go i wyczyścić). Głównym problemem jest więc brak możliwości dotarcia do wnętrza telefonu. Poza tym jestem z tego modelu zadowolony, a najlepszy dowód, że przesiadam się na inny model Lumii;)
    .48.177.147 | 07 mar 2014, 00:03
  • vdndhfnfj
    Jemiolka bo to trzeba głośnik mieć cały czas czyst co jest na dole obudowy ja ha chciałem oddać na gwaracje tak samo jak ty alle pan z mojego sklepu GSM mówił mi ze te głośniki się juz tak zapychają i wyczyscil mi go sczoteczka do zębów która ma w tym celu w swoim punkcje i mówił ze jak ktoś ma dostęp do sprzężonego powietrza to też warto go przeczyścić. Teraz juz dbam o to by to miejsce było czyste i jest ok z samego telefonu jestem zadowolony w euro RTV AGD dokiillem do niego Power bank i jest cudnie syren się nie wiesza mimo ze to 7,8 to ciągle wychodzą jakieś nowe aplikacje ale na jakieś lepsze gierki nowe nie ma co liczyć te ostatnie które się pojawiłydla 7,8 to NBA jam. Internet chodzi błyskawicznie bluethoot działa a dzwonki do dla swoje i maila oto to da się juz ustawiać ale w WP 8 linia black z tego co czytam na wpworld i polecam dodać do ulubionych ten portal na rejsie bo dużo gierak mam za darmo dzięki nim miedzy innymi wszystkie części angry birds Cure the ropę pencile blade itp.
    .22.174.138 | 18 sty 2014, 23:01
  • Jemiołka
    A ja mam Lumię 900 od roku i już wiosną gotowa byłam iść do laryngologa, bo nie rozumiem współrozmówców - zwłaszcza po kilkunastu minutach rozmowy - im dalej, tym gorzej działa głośnik... Głośnik jest tragiczny!!! Nawet dzwonki brzmią beznadziejnie... Oddałam telefon z reklamacją, to mi odesłali z odpowiedzią: "usterki nie stwierdzono" :-O
    I jeszcze nie ma możliwości ustawienia swoich dzwonków do sygnału nadejścia SMS-a lub e-maila albo na budzik...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 gru 2013, 10:12
  • maurycy72  mail
    Zawsze bylem zdania ze nokia w klasie telefonów to jak merc w klasie aut, ale jak mojĄ lumie 900 zrobili w Chinach i na dodatek się wyłącza co ok. 2 godziny, to włos się jeży i konkurencja się cieszy...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 paź 2013, 01:10
  • rafi
    Świetny telefon, nic dodać nic ująć posiadałem go jakiś pół roku i byłem mega zadowolony, przesiadłem się po prostu na nowszy model
    .play-internet.pl | 14 wrz 2013, 20:09
  • Tomasz W
    Nie polecam tego telefonu. Jest to komórka służbowa i wykorzystywana jest głównie do rozmów. Niestety rozmowy są dość czesto przerywane i rozłączane - z poprzednim telefonem nie miałem takich problemów. Przeglądarka www ma problem z ładowaniem niektórych stron i odtwarzaniem niektórych filmów na yt. Do negatywnej opinii przyczynia się także bluetooth. Przy częstych rozmowach bateria trzyma jeden dzień, choć to jest norma wśród smartfonów.
    Ogólnie nie polecam
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 sie 2013, 09:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 37,3%   8,0%   54,7% 
 Wszystkich opinii: 75. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Archos 50 Diamond
» Samsung Galaxy Note 4 Duos
» Allview X2 Soul mini
» Samsung Galaxy S5 Plus
» Samsung Galaxy Core Max
» myPhone Q-Smart
» Philips i966 Aurora
» HTC Desire 820 mini
» Otium U5
Aktualności:

» Samsung Galaxy Note Edge w Polsce
» Ekonomią, a nie zakazem w chamstwo
» LG Nuclun zapowiedziany oficjalnie - w G3 Screen
» ZTE prezentuje V5 Max i V5S
» LG L20: maleństwo na trzy karty
» Allview X2 Soul Mini, czyli Elife S5.1
» Project Ara będzie mieć sklep z modułami do telefonów
» Galaxy Note 4 już jutro w sprzedaży
» Archos 50 Diamond zaprezentowany w Paryżu



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.211.68.132
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.