Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 406 telefonów  |  146 622 opinie  |  650 testów  |  5 828 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia Lumia 625



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 66,2%   13,2%   20,6% 
 Wszystkich opinii: 136. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Kati :)
    Witam mam Nokie Lumie 625 od zeszłego roku listopada, za niedługo będzie rok, jak go posiadam i muszę powiedziec, że jestem bardzo zadowolona z niego. Pomimo że jest troszkę ciężki do opanowania, ma także dużo zalet: bateria wytrzymuje mi 6 dni, bardzo wygodny, działa bez szwanku, nic nie gaśnie, nie przerywa, w połączeniu z internetem działa jak strzała, dzwonki mp3 na dzwięki można ustawic bez problemu i w ogóle można by tak długo opisywac. Ja jestem zadowolona że go mam i polecam także innym zainteresowanym tym modelem pozdr :)
    .124.123.247.rybnet.pl | 09 wrz 2014, 15:09
  • tolek
    Telefon wrócił i odebrałem go 01.09.2014.
    Dzisiaj idę do serwisu - nie działa czujnik światła.
    Nawet nie mogę go sprzedać tak jak chciałem bo jest popsuty...
    .wroclaw.mm.pl | 03 wrz 2014, 12:09
  • dominx89  mail
    Używam nokii 625 już od 9 miesięcy i muszę przyznać, że jest to dobry telefon ( a miałem ich sporo ). Duże zmiany w samym oprogramowaniu wnosi aktualizacja WP 8.1. Jak dla mnie największym plusem nokii są mapy offline - darmowe. Co prawda nie aż tak dobre jak ze starego symbiana - ale aktualizują i jest coraz więcej opcji. Zdjęcia i filmy wychodzą naprawdę dobrze, jeżeli tylko zapewnimy obiektywowi wystarczającą ilość światła. Jedynym minusem jaki mogę wymienić to wbudowana "na stałe" bateria ( można ja wymienić ale tylko w serwisie - za odpowiednią opłatą).
    .internetdsl.tpnet.pl | 20 sie 2014, 15:08
  • R E K L A M A
  • hortex
    Od pierwszego momentu zakupu byłąm z niego strasznie zadowolona. Wszystko działało, miód malina do czasu... Teraz po dwoch miesiącach uzywania telefonu nie ma dnia zeby cos sie z nim stało, zacina sie strasznie, wszystko po kolei siada. Jak dla mnie to najgorszy telefon na jaki mogłam trafić! Pozdrawiam!
    .174.170.1 | 17 sie 2014, 21:08
  • Rob
    telefon całkiem fajny (bardzo proste menu ), bateria trzyma przyzwoicie (nawet trzy dni przy wyłączony necie i w 2G), ogólnie ok, system też jest spoczko, najlepsze jest to, że można wszystko zapakować do chmurki i mieć bezproblemowy dostęp do danych z dowolnego urządzenia.

    niestety są i poważne problemy,
    - po pierwsze połączenia video - NIE MA ICH, pomimo że jest kamerka to WP8 nie udostępnia takiej funkcji ( naprawdę tego używam, szczególnie aby zobaczyć się z rodziną, a koszt ten sam co normalnej rozmowy ), należy korzystać ze SKYPE lub czegoś innego a to wymaga transferu danych.

    - drugi temat to MMS - nie są obsługiwane tak jak na innych systemach, potrzeba jest ręcznego włączenia transmisji danych.
    .dynamic.chello.pl | 15 sie 2014, 15:08
  • nylu
    Lumia 625 mam od 2 tygodni wczesniej przez rok uzywalem lunia620 ,lumia 625 ma szybszy procesor ,wiekszy wyswietlacz muloim zdaniem lepiej wyglada i na wp 8.1 cyan poprostu przyjemnosc z uzywania tego telefonu.mimo ze rozdzielczosc niska ale nie przeszkadza na codzien przegladac internet ,ogladac zdjecia czy filmy w full HD,telefon ze sredniej polki zachwyca plynnoscia dzialania .uwazam ze wart swojej ceny
    .77.42.20 | 10 sie 2014, 20:08
  • Mikijak  mail
    Posiadam ten telefon od 5-ciu miesiecy i jestem z niego strasznie zadowolony. Mimo iz ma 512 RAM'u nigdy mi sie nie scial, posiada swietna baterie, wyswietlacz, LTE oraz Windows 8.1 wymiata! Polecam ten telefonik.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 sie 2014, 18:08
  • olek609
    mam ten telefon miesiąc i jedyne zastrzeżenie jakie ja mam to nie do telefonu bo jak dla mnie to 100% zadowolenia ale do systemu windowsphone 8.1 bo 10-o stopniowa skala dzwonków to dużo za mało aby go usłyszeć z kieszeni spodni czy futerału w niewielkim chołasie(uliczny) a co dopiero na budowie.
    .internetia.net.pl | 06 sie 2014, 09:08
  • KrzysztofCK
    Mam od grudnia 2013. Jak dotąd przebywał w serwisie ok 35 dni.
    Trzeba było się upominać o zwrot.
    Zalety: świetna nawigacja / mapy. Jakość obrazu, aparat, jakość filmów Wady: Windows - tu cała gama wynikających z niego problemów - internet explorer działający jak chce, problemy z odczytem dużych pdf-ów, bardzo kiepskiej jakości dźwięk, mało dobrych bezpłatnych aplikacji w sklepie. Poza nawigacją cały software Microsoftu, łącznie z ich przeglądarką, jest po prostu słaby. Aplikacje do odtwarzania audio dostępne w sklepie budowane jako nakładki do Windows-owego odtwarzacza to taka sama lipa jak wbudowany kompletnie nieintuicyjny kombajn do odtwarzania wszystkiego, nieodtwarzający dużej ilości popularnych formatów.

    Lubisz youtube'a? Bo na IE na windows phone 8 / 8.1 youtube i vimeo często się wieszają...
    .radom.vectranet.pl | 05 sie 2014, 17:08
  • piotrek1133  mail
    Telefon godny polecenia. Moja Nokia działa w sieci Plus od kwietnia tego roku. nie zauważyłem, żeby przerywało mi połączenia lub drastycznie tracił się zasięg. Telefon posiada bardzo wiele funkcji, żeby wszystko każdemu pasowało, trzeba poświęcić trochę czasu. W mojej ocenie-telefon godny polecenia.
    Na nawigacji w tym telefonie przejechałem ze Śląska na Warmię i Mazury, a następnie nad Bałtyk. Bez problemowe prowadzenie, dokładne mapy i dobra widoczność patrząc na ekran.
    .internetia.net.pl | 05 sie 2014, 10:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 66,2%   13,2%   20,6% 
 Wszystkich opinii: 136. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» BlackBerry Porsche Design P9983
» Prestigio Grace
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
Aktualności:

» Nowe tablety Amazonu
» BlackBerry Porsche Design P'9983 zaprezentowany oficjalnie
» Najtańszy smartfon z KitKat'em?
» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5
» ZMAX: budżetowy fablet ZTE
» KAZAM Thunder 340W: pierwszy owoc współpracy z Microsoftem
» LG Bello i Fino trafiają do sprzedaży w Polsce
» Smartfon Panasonic z imponującym aparatem Leica



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.197.171.109
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.