Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 939 telefonów  |  151 104 opinie  |  849 testów  |  4 978 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 625



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 68,4%   13,2%   18,4% 
 Wszystkich opinii: 152. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • macker007
    Opinię o tym telefonie już napisałem, dopiszę tylko jeden dość istotny fakt. Jeżeli komuś telefonik zaczął "przymulać" po aktualizacji do WP8.1 to koniecznie zróbcie kopię zapasową i reset do ustawień fabrycznych.

    Oczywiście dotyczy to tych, którzy takiego resetu nie wykonali od razu po zaktualizowaniu telefonu.
    U mnie bez resetu telefon często "zamyślał się" podczas zamykania aplikacji i powrotu do ekranu głównego.

    Nie było to jakoś szczególnie uciążliwe, ale dziś z ciekawości zrobiłem reset i zauważyłem poprawę w szybkości działania.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 gru 2014, 16:33
  • Andrew
    Telefon to kwestia gustu i potrzeb. Telefon... hmmm, to już jest urządzenie multimedialne z funkcją telefonu. WindowsPhone ciągle się rozwija i tak jak kiedyś na Androida było mało aplikacji tak teraz jeszcze na Windows. telefon o wiele stabilniejszy niż podobny z Androidem. Polecam przetestować i dokonać wyboru :)
    .dynamic.chello.pl | 15 gru 2014, 12:55
  • banan323
    Witam jestem posiadaczem tego fonika od ponad pół roku i jestem mile zaskoczony telefonem i systemem jak dla mnie bomba wszystko w najlepszym porządku wad brak same plusy .Pozdrawiam
    .toya.net.pl | 13 gru 2014, 22:29
  • R E K L A M A
  • gal anonim
    Telefon uzytkowalem ok 6 miesiecy . Na poczatku telefin byl w sumie ok rozne bonusy w postaci karty podarunkowej idt . Po kilku miesiacach telfon zaczął czesciej sie zacinac bugowac idt + nie ma mozliwosci wyciagniecia bateri i czasem musialem czekac kilka godzin az sie rozladuje i w tedy mozna bylo go wlaczyc . Windows phone nie jest zly ale w poruwnaniu do androida i ios'a jest bardzo malo ciekawych gier i aplikacji . Jak dla mnie telefon mega slaby ;p
    .smgr.pl | 13 gru 2014, 09:46
  • Wojciech
    mam telefon od poł roku (nabyłem go zupełnie bez przekonania od znajomego po zbiciu szyby w s4 i oddaniu do serwisu) na poczatku miał wgrany wp8 i był spoko interfejs mało ergonomiczny w porównaniu z s4 ale za to szybkość, po aktualizacji na wp8.1 telefon jest bomba wszystko gdzie trzeba o wiele ładniejszy a na szybkości nie stracił.I co mnie zaskoczyło darmowa nawigacja offline jesli czytaliscie ze czasem prowadzi okrezna drogą to google równiez czasem tak ma. nie rozumiem o co to hejtowanie wp8 według mnie bardzo fajny system. kom mimo 512 ramu smiga az miło. nastepna zmiana kom za jakis miesiac i bd to 930 wiec jesli kupujecie kom aby działał szybko i płynnie a nie dla tzw. lansu jak najbardziej lumia z wp8.1
    .231.73.13 | 26 lis 2014, 00:32
  • TJ Lop
    Mam go od ok. 5 miesięcy i jestem zadowolony. Spełnia wszystkie moje wymagania tylko czasami jest problem z odblokowaniem ekranu, bo nie działa przycisk do odblokowywania, ale to jest chyba problem w każdej lumii :/Ekran niby z mocnym szkiełkiem, ale da się zarysować oczywiście. Jeżeli będziecie go używać po ludzku to będzie służył przez długie lata w bardzo dobrym stanie :)
    .gdansk.vectranet.pl | 22 lis 2014, 10:24
  • Dominika1310  mail
    Telefon jest idealny jeśli chodzi o wielkość. Zgrabny, klasyczny. Na początku żałowałam, że go kupiłam ( a kupiłam go za gotówkę 990zł ) ale po tygodniu zmieniłam zdanie strasznie na pozytywnie. Jest takim telefonem jakim sobie wymarzyłam. Czuły na dotyk ( można używać go rękawiczkach ) Niby Windows ale mi to nie przeszkadza, to jest wymysł ludzi którzy są wygórowani że Windows jest do dup***y. Plus: cały telefon - Wady: Brak
    .static.ip.netia.com.pl | 21 lis 2014, 13:30
  • KolTest
    Smartfon kupiłem około rok temu.
    Po zakupie zacząłem testować go na wszystkie możliwe sposoby.
    Czyli:
    -Zanurzanie w wodzie
    -Zrzucanie z wyskokości
    -Testy aparatu
    -Testy systemu
    -Wielozadaniowości
    -Wyrzymałości oudowy jak i szkła
    -Czułość dotyku
    Poradził sobie z każdą dziedziną a jedynie test upadku zakończył się lekkim pęknięciem na dole ekranu.
    Jestem zdziwiony że dotyk mimo niewielkiej ceny telefonu jest tak czuły.
    Aparat jak na 5 mpix wypadł na lepiej niż aparat w Xperi S gdzie jest 12,1 Mpx.
    Dodatkowo po zaktualizowaniu do WP 8.1 odrzył na nowo.
    Nie będę używał go już na codzień lecz uważam że osoby dające negatywną ocenę trafiły na wadliwy egzemplarz.
    Ja z czystym sumieniem mogę polecić ten telefon.
    Jedynie należy pamiętać o zamkniętym WP 8 lub 8.1
    Mało opcji personalizacji ekranu głównego.- Taki minus systemu.
    .dynamic.mm.pl | 11 lis 2014, 21:02
  • Marta1992
    Do Tomekqwerty
    Aby wysyłać i odbierać MMSY musisz włączyć na ten czas transmisję danych (Ustawienia-Komórkowe+SIM-Transmisja danych wł.). Jak już odbierzesz MMSA bądź dostarczysz go danej osobie, to wtedy możesz transmisję wyłączyć.

    A co do samego telefonu, to dla mnie rewelacja! Niczego więcej mi nie potrzeba, spełnia wszystkie moje oczekiwania, szczerze polecam :)
    .dynamic.chello.pl | 31 paź 2014, 20:07
  • Tomekqwerty
    Mam ten telefon od 1,5 roku, ma on plynny prosty wygodny system czytelny wyświetlacz itd. Ale do tej pory nie mam pojecia jak ustawić funkcje mms i nikt na świecie nie jest mi w stanie tego powiedziec
    .play-internet.pl | 30 paź 2014, 20:31

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 68,4%   13,2%   18,4% 
 Wszystkich opinii: 152. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?
» ZTE Star 2 badany przez TENAA
» Honor T1: debiut pod nową marką
» Aż cztery modele Vivo debiutują w Indiach
» Manta MA424: pierwszy smartwatch Manty
» Microsoft Lumia 435 powalczy w low-endzie
» Meizu Blue Charm zaskoczy ceną
» Sony Xperia E4 przyłapana przed premierą



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.166.122.65
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.