Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 192 telefony  |  153 287 opinii  |  858 testów  |  8 152 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 625



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 68,4%   13,9%   17,7% 
 Wszystkich opinii: 158. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • dankan
    Witam, telefon sprawia sie prawie bezproblemowo, tzn. zdarzają mu sie zwisy. Czasem pomaga soft reset. Jesli chodzi o jakość to więcej niż zadowalająca. Telefon służy mi do wszystkiego, dużo rozmawiam jakość rozmów bdb, zdjęcia ok nie jest to Nokia l020. Muzyka ok ale polecam zakup innych słuchawek. Aplikacji sporo wszystko działa bardzo intuicyjnie. Polecam wszystkim którzy maja juz dość antka. Za to cenę nie kupicie nic o podobnych parametrach.
    .adsl.inetia.pl | 19 sty 2015, 08:53
  • TePe  mail
    Bardzo przyjemny telefonik, nie będę się rozwodził na jego temat. Dla mnie wielkim minusem wszystkich Lumii jest brak możliwości odtwarzania plików dźwiękowych w formacie MIDI. Przecież Windows w PC obsługuje ten format, wcześniejsze systemy Nokii również to robiły. Co to komuś, kto projektował WindowsMobile przeszkadzało?
    .102.radiowynet.pl | 01 sty 2015, 20:57
  • gaferek
    witam , telefon jest super, windows 8.1 po aktualizacji wymiata. oczywiście będą zwolennicy androida którzy powiedzą że to szajc, ale opini nie zmienię . miałem kilka telefonów na androidzie i nigdy więcej . zawiecha za zawiechą . mam ten telefonik od ponad roku i nigdy się nie zawiesił. teraz czekam na 930 (już zamówiłem) i zabawa będzie chyba jeszcze lepsza . pozdrawiam ipolecam ten telefonik
    .8.210.93 | 29 gru 2014, 16:11
  • R E K L A M A
  • Adam  mail
    Telefon ma jedną z najlepszych baterii - i to nie tylko w segmencie z Windowsphone ale też porównuję z moimi Androidowymi słuchawkami. To największy plus - 2 dni przy intensywnym korzystaniu (wifi, muzyka) wytrzymuje na luzie. I pozytywne opinie w tej kwestii zachęciły mnie właśnie do kupna L625.
    Jest to bardzo zgrabnie wykonany smartfon - ale tu jeden minus bo tylna klapka wykonana jest ze śliskiego plastiku i kilka razy już łapałem telefon w locie. Rozdzielczość w teorii mała jak na taki ekran ale w praktyce wyświetlacz spisuje się świetnie. Zdjęcia wychodzą znakomicie - ale tylko w bardzo dobrym oświetleniu, przy gorszej pogodzie lub we wnętrzach już jest "kiszka" - nawet lampa nie pomaga zbytnio w takiej sytuacji. No ale to dolna półka więc chyba nie ma co narzekać. Aplikacji na Windowsphone jest już tyle, że właściwie nie ma już problemu w tej kwestii. Jedyne czego brakuje to grupowanie w foldery na pulpicie - ma się pojawić w aktualizacji Denim więc to kwestia czasu. Generalnie do L625 przyzwyczaiłem się szybko i nieprędko będę chciał zmienić na coś innego. Polecam.
    .play-internet.pl | 28 gru 2014, 08:57
  • Precz z vendor lock-in
    Zacznę od plusów. Świetna ergonomia windowsa 8.1, niezły aparat, przyzwoita jakość rozmów.
    Reszta leży. Słaba bateria, nieprzemyślany mechanizm blokowania telefonu (potrafi sam dzwonić do ludzi lub robić zdjęcia) a najważniejszą wadą i tym aspektem powinna się zająć komisja europejska to brak wsparcia dla eksportu kontaktów do innych telefonów. Jedynie chmura i outlook a to pachnie jak vendor lock-in. Nawet na sima kontaktów nie wyślesz więc powrót do starej nokii z symbianem będzie wyprawą w himalaje.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 gru 2014, 12:29
  • Użytkownik któregoś tam smartfona
    Posiadam ten telefon od ponad pół roku. Dostałem nowy z serwisu Noki. Jest inny niż telefony z systemem android czy apple. Bałem się trochę tego Windowsa, ale teraz nie żałuje. Chociaż przyznam rację osobom które twierdzą że jest mało aplikacji na win 8.1, lecz należy zauważyć jak długo w telefonach jest android a jak długo win phone. Jeżeli chodzi o użytkowanie w moim przypadku jako telefon plus nawigacja wystawiam 5+.
    .191.129.2 | 18 gru 2014, 10:47
  • macker007
    Opinię o tym telefonie już napisałem, dopiszę tylko jeden dość istotny fakt. Jeżeli komuś telefonik zaczął "przymulać" po aktualizacji do WP8.1 to koniecznie zróbcie kopię zapasową i reset do ustawień fabrycznych.

    Oczywiście dotyczy to tych, którzy takiego resetu nie wykonali od razu po zaktualizowaniu telefonu.
    U mnie bez resetu telefon często "zamyślał się" podczas zamykania aplikacji i powrotu do ekranu głównego.

    Nie było to jakoś szczególnie uciążliwe, ale dziś z ciekawości zrobiłem reset i zauważyłem poprawę w szybkości działania.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 gru 2014, 16:33
  • Andrew
    Telefon to kwestia gustu i potrzeb. Telefon... hmmm, to już jest urządzenie multimedialne z funkcją telefonu. WindowsPhone ciągle się rozwija i tak jak kiedyś na Androida było mało aplikacji tak teraz jeszcze na Windows. telefon o wiele stabilniejszy niż podobny z Androidem. Polecam przetestować i dokonać wyboru :)
    .dynamic.chello.pl | 15 gru 2014, 12:55
  • banan323
    Witam jestem posiadaczem tego fonika od ponad pół roku i jestem mile zaskoczony telefonem i systemem jak dla mnie bomba wszystko w najlepszym porządku wad brak same plusy .Pozdrawiam
    .toya.net.pl | 13 gru 2014, 22:29
  • gal anonim
    Telefon uzytkowalem ok 6 miesiecy . Na poczatku telefin byl w sumie ok rozne bonusy w postaci karty podarunkowej idt . Po kilku miesiacach telfon zaczął czesciej sie zacinac bugowac idt + nie ma mozliwosci wyciagniecia bateri i czasem musialem czekac kilka godzin az sie rozladuje i w tedy mozna bylo go wlaczyc . Windows phone nie jest zly ale w poruwnaniu do androida i ios'a jest bardzo malo ciekawych gier i aplikacji . Jak dla mnie telefon mega slaby ;p
    .smgr.pl | 13 gru 2014, 09:46

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 68,4%   13,9%   17,7% 
 Wszystkich opinii: 158. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy J1 Duos
» HTC Desire 526G+
» Meizu M1
» ZTE Blade S6
» Samsung Galaxy J1 Duos LTE
» Asus ZenFone C ZC451CG
» LG Ice Cream Smart
» Lenovo A588t
» HTC Desire 626
Aktualności:

» ZTE Blade S6 zaprezentowany oficjalnie
» Czy tak wygląda Moto E II generacji?
» HTC: kolejne zdjęcie M9 i... tani M8i
» Huawei Mate 7 Compact na pierwszych zdjęciach
» Meizu m1 po oficjalnej premierze
» Dakele 3: lepszy, niż iPhone?
» Puzzlecluster: drugie życie telefonu z klocków
» Modecom Xino Z46 X4+: następca flagowego smartfonu
» Huawei na MWC: P8 i Mate 7 Compact?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.215.141
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.