Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 306 telefonów  |  145 764 opinie  |  720 testów  |  5 459 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia Lumia 625



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 66,4%   13,4%   20,1% 
 Wszystkich opinii: 134. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • dominx89  mail
    Używam nokii 625 już od 9 miesięcy i muszę przyznać, że jest to dobry telefon ( a miałem ich sporo ). Duże zmiany w samym oprogramowaniu wnosi aktualizacja WP 8.1. Jak dla mnie największym plusem nokii są mapy offline - darmowe. Co prawda nie aż tak dobre jak ze starego symbiana - ale aktualizują i jest coraz więcej opcji. Zdjęcia i filmy wychodzą naprawdę dobrze, jeżeli tylko zapewnimy obiektywowi wystarczającą ilość światła. Jedynym minusem jaki mogę wymienić to wbudowana "na stałe" bateria ( można ja wymienić ale tylko w serwisie - za odpowiednią opłatą).
    .internetdsl.tpnet.pl | 20 sie 2014, 15:08
  • hortex
    Od pierwszego momentu zakupu byłąm z niego strasznie zadowolona. Wszystko działało, miód malina do czasu... Teraz po dwoch miesiącach uzywania telefonu nie ma dnia zeby cos sie z nim stało, zacina sie strasznie, wszystko po kolei siada. Jak dla mnie to najgorszy telefon na jaki mogłam trafić! Pozdrawiam!
    .174.170.1 | 17 sie 2014, 21:08
  • Rob
    telefon całkiem fajny (bardzo proste menu ), bateria trzyma przyzwoicie (nawet trzy dni przy wyłączony necie i w 2G), ogólnie ok, system też jest spoczko, najlepsze jest to, że można wszystko zapakować do chmurki i mieć bezproblemowy dostęp do danych z dowolnego urządzenia.

    niestety są i poważne problemy,
    - po pierwsze połączenia video - NIE MA ICH, pomimo że jest kamerka to WP8 nie udostępnia takiej funkcji ( naprawdę tego używam, szczególnie aby zobaczyć się z rodziną, a koszt ten sam co normalnej rozmowy ), należy korzystać ze SKYPE lub czegoś innego a to wymaga transferu danych.

    - drugi temat to MMS - nie są obsługiwane tak jak na innych systemach, potrzeba jest ręcznego włączenia transmisji danych.
    .dynamic.chello.pl | 15 sie 2014, 15:08
  • R E K L A M A
  • nylu
    Lumia 625 mam od 2 tygodni wczesniej przez rok uzywalem lunia620 ,lumia 625 ma szybszy procesor ,wiekszy wyswietlacz muloim zdaniem lepiej wyglada i na wp 8.1 cyan poprostu przyjemnosc z uzywania tego telefonu.mimo ze rozdzielczosc niska ale nie przeszkadza na codzien przegladac internet ,ogladac zdjecia czy filmy w full HD,telefon ze sredniej polki zachwyca plynnoscia dzialania .uwazam ze wart swojej ceny
    .77.42.20 | 10 sie 2014, 20:08
  • Mikijak  mail
    Posiadam ten telefon od 5-ciu miesiecy i jestem z niego strasznie zadowolony. Mimo iz ma 512 RAM'u nigdy mi sie nie scial, posiada swietna baterie, wyswietlacz, LTE oraz Windows 8.1 wymiata! Polecam ten telefonik.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 sie 2014, 18:08
  • olek609
    mam ten telefon miesiąc i jedyne zastrzeżenie jakie ja mam to nie do telefonu bo jak dla mnie to 100% zadowolenia ale do systemu windowsphone 8.1 bo 10-o stopniowa skala dzwonków to dużo za mało aby go usłyszeć z kieszeni spodni czy futerału w niewielkim chołasie(uliczny) a co dopiero na budowie.
    .internetia.net.pl | 06 sie 2014, 09:08
  • KrzysztofCK
    Mam od grudnia 2013. Jak dotąd przebywał w serwisie ok 35 dni.
    Trzeba było się upominać o zwrot.
    Zalety: świetna nawigacja / mapy. Jakość obrazu, aparat, jakość filmów Wady: Windows - tu cała gama wynikających z niego problemów - internet explorer działający jak chce, problemy z odczytem dużych pdf-ów, bardzo kiepskiej jakości dźwięk, mało dobrych bezpłatnych aplikacji w sklepie. Poza nawigacją cały software Microsoftu, łącznie z ich przeglądarką, jest po prostu słaby. Aplikacje do odtwarzania audio dostępne w sklepie budowane jako nakładki do Windows-owego odtwarzacza to taka sama lipa jak wbudowany kompletnie nieintuicyjny kombajn do odtwarzania wszystkiego, nieodtwarzający dużej ilości popularnych formatów.

    Lubisz youtube'a? Bo na IE na windows phone 8 / 8.1 youtube i vimeo często się wieszają...
    .radom.vectranet.pl | 05 sie 2014, 17:08
  • piotrek1133  mail
    Telefon godny polecenia. Moja Nokia działa w sieci Plus od kwietnia tego roku. nie zauważyłem, żeby przerywało mi połączenia lub drastycznie tracił się zasięg. Telefon posiada bardzo wiele funkcji, żeby wszystko każdemu pasowało, trzeba poświęcić trochę czasu. W mojej ocenie-telefon godny polecenia.
    Na nawigacji w tym telefonie przejechałem ze Śląska na Warmię i Mazury, a następnie nad Bałtyk. Bez problemowe prowadzenie, dokładne mapy i dobra widoczność patrząc na ekran.
    .internetia.net.pl | 05 sie 2014, 10:08
  • marcowoj
    Świetny telefon. Wszystko można ustawić według swoich upodobań, tylko trzeba się pobawić albo przeczytać dostępny na stronie nokii podręcznik użytkownika. Najważniejsze to zaktualizować system do wersji 8.1. Fajnym dodatkiem jest nawigacja offline z mapami na cały świat.
    .internetdsl.tpnet.pl | 04 sie 2014, 10:08
  • adamgo22  mail
    słaby zasięg i przerywanie rozmów to wina oprogramowania, po zmianie na wp 8.1 giną te problemy
    .205.136.136.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 03 sie 2014, 13:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 66,4%   13,4%   20,1% 
 Wszystkich opinii: 134. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Samsung Galaxy S Duos 3 pojawił się w Indiach
» Sony Xperia Z3 Compact w małym przecieku
» Gionee Elife S5.1: kolejny rekord smukłości
» Acer na IFA: smartfon Liquid Jade i opaska Leap
» Rodzinny kompas zdrowia Prestigio
» Kolejne zdjęcia iPhone 6
» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?
» Samsung Galaxy Note 4 ma ekran QHD!



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.197.42.206
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.