Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 224 telefony  |  139 654 opinie  |  720 testów  |  4 817 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 44,7%   31,3%   24,0% 
 Wszystkich opinii: 994. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
KAC  mail
Bardzo dobry telefon. Bateria bardzo długo trzyma. wszystkim polecam gorąco!!!!!!!!!!
*.centertel.pl  |  20 kwi 2014, 10:04
Jakubeek
Posiadam Nokię e52 od roku i ani razu mnie nie zawiodła, bateria długo trzyma, wszystkie podzespoły sprawiają się super !
Polecam wszystkim ten telefonik ! BIZNESOWY SMARTFON DLA PRAWDZIWEGO BIZNESMENA ! Pozdrawiam posiadaczy tego wspaniałego telefonu, Jakub.
*.218.156.12  |  15 kwi 2014, 20:04
Sus3k
Telefon jest doskonały, przewinęło mi się przez ręce wiele E52 i innych Androidów ale Nokia bije wszystko na głowę, filmy chodzą płynnie, z internetem nie ma żadnych problemów.
Jedyne czego mogę się przyczepić jest cichy głośnik.
A poza tym to telefon rewelacja
Polecam
Magda Gesler ;)
*.isp.tvkg.net  |  13 mar 2014, 21:03
Mario
Dobry telefon mam go ponad dwa lata i nigdy nie narzekałem na niego,ma wszystko to czego mi potrzeba tj korzystam głównie z;
wifi,blutka,smsy,mmsy,radio,gg,(czasem skype)o innych aplikacjach nie wspomnę.Przed kupnem jej kiedyś miałem mnóstwo
tzw pseudo fachowców lub raczej malkontentów negatywne opinie co do niej(dobrze,że je zignorowałem i teraz nie żałuje.Mało tego-udało mi się trafić na drugą taką do innej sieci. Na razie obydwie działają ok.Dodam,że po dwóch latach i to używania a nie leżenia w pudełku-bateria trzyma około tygodnia.
*.warszawa.vectranet.pl  |  08 mar 2014, 16:03
Marus
Kupiłem ten telefon używany prawie dwuletni / 128h na liczniku/. Miałem dylemat dotykowy czy klasyczny. Jednak wiem, że nie zrobiłem błędu. Przede wszystkim czytelny wyświetlacz, długi czas trzymania baterii. Wszystko co powinien mieć telefon. Jedyny minus brak certyfikatu do podpisywania aplikacji / nie można już wyrobić za darmo /. Pozostaje "łamanie" Symbiana no ale jak na gwarancji to trzeba się zastanowić. Poza tym to najlepszy telefon z Nokii jako dotychczas miałem. Poprzednie 3110, 3510i, 3110classic - telefon legenda, użytkowany 6 lat i bateria trzyma tydzień.
*.244.r-ce.pl  |  01 lut 2014, 18:02
Ace
Prawie 4 lata a na naładowanej baterii mogę pracować pracować ponad tydzień.
Tel ma już problemy, czasami zdarzy mu się nie wysłać sms, czasami zgubi zasięg, przy podłączaniu do ładowarki traci na chwile kontakt z kartą SD, przycisk "zielona słuchawka" potrzebuje czasami abym kiknął jeszcze raz. To są objawy starości. Oprócz długiej pracy na baterii ma świetny equalizer przez to po podłączeniu lepszych słuchawek dźwięk powala. Szkoda tylko, że nie robią takich telefonów. To prawie ideał.
*.adsl.inetia.pl  |  30 sty 2014, 14:01
Krzysiell  mail
Ten telefon jest bardzo fajny. Bateria długo trzyma - jej nazwa BP-4L. Miałem wcześniej w Nokii 6650d taką samą, ale trzymała słabiej. Tu telefon jest 3,5 letni i dalej trzyma przy normalnym użytkowaniu 3-4 dni ! Nawet gdy używam wifi. Dobrze wyposazony telefon. Minusem jest to że wszystkie zdjęcia ładuje do jednego zbiorowego folderu, nawet gdy w galerii porobimy foldery i damy tam te zdjęcia to nadal sa pomieszane w zbiorowym (galerii nie folderach w pamięci telefonu)

Ogólnie to spoko telefon
*.dynamic.mm.pl  |  24 sty 2014, 17:01
zadowolony
telefon bardzo dobry, jeden z lepszych jaki miałem, jak nie najlepszy. Bateria nowa trzymała prawie miesiąc w trybie czuwania i 2 tyg przy normalnym używaniu (dzwonienie, sms-owanie dość dużo), teraz ma prawie 5 lat i w dalszym ciągu trzyma ponad tydzień, nawigacja bardzo dobra, wszędzie z nią dojechałem podczas gdy znajomi mieli normalne nawigacje i potrafiły wyprowadzić ich w pole. Nigdy mi sie nie zepsuł działa bez zarzutu. Wada to troche cichy i szybko rysuje sie tylna klapka, a tak to bardzo dobry telefon
*.209.14.2  |  18 sty 2014, 00:01
dml  mail
BArdzo dobry telefon, ale obudowa mogłaby być bardziej wytrzymała, pozatym świetnie się sprawdza do rozmów, bardzo dobra nawigacja jak na taki telefon.

minusy to awaryjny głośnik, raz wymieniłem go w serwisie na gwarancji, wymienili na poczekaniu właśniwie, ale po kilku miesiącach znowu zaczyna trzeszcześ.
*.rudaslaska.vectranet.pl  |  04 sty 2014, 14:01
nokia E52
Ten telefon mam jeszcze po moim tacie i muszę powiedzieć, że jest genialny. Ma około 5 lat i nigdy się nie zepsół. Bateria może przy normalnym użytkowaniu wytrzymać troche ponad tydzień
*.CNet2.Gawex.PL  |  02 sty 2014, 16:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 44,7%   31,3%   24,0% 
 Wszystkich opinii: 994. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» Jak wygląda OnePlus One?
» W podróży z nieznajomą
» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu
» iOcean X8 dla fanów selfie
» Niebezpieczne ładowarki Lumii 2520
» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.198.224.121
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.