Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 224 telefony  |  139 568 opinii  |  720 testów  |  5 357 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia C3-01



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 32,6%   38,5%   28,9% 
 Wszystkich opinii: 356. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Kasia
Tego telefonu używam tak często jak powietrza. Jestem z niego MEGA zadowolona, a używam go 3 lata. Teraz z własnego kaprysu przechodzę na smartfona, ale telefon nadal działa! Raz był w naprawie - czerwony przycisk przestał działać.
Plusy:
- baaardzo wygodny w obsłudze - dotyk + klawiatura, poręczny
- całkiem dobry aparat, kamera
- odporny na upadki, nie rysuje się
- dotyk działa znakomicie
- ogromny plus to DIODA!
- jak dla mnie plusem jest zapisywanie ważnych smsów - bezpośrednio wkładanie ich w kalendarz, w dzień w którym przyszły
- dobra lampa błyskowa
- dobra latarka
Minusy: (szukam na siłę)
- czasem przy szybkim kliknięciu w wiadomość, która jeszcze nie zdążyła dobrze dotrzeć - zacina się
- czasem smsy w skrzynce w dziwny sposób się mieszają - odbiorca jest inny niż ten do którego się wysyła smsa
- panel z zieloną i czerwoną słuchawką po latach użytkowania mocno się starł - schodzi farba

POLECAM Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ TEN TELEFON, JEŚLI POTRZEBUJESZ TELEFONY WYGODNEGO, PRAKTYCZNEGO, ODPORNEGO NA UPADKI. POLECAM RÓWNIEŻ NAKLEIĆ NA WYŚWIETLACZ PORZĄDNĄ FOLIĘ, MAM JĄ PRZEZ 3 LATA, NIE PRZESZKADZA ONA W DOTYKU.
*.241.41.21  |  15 kwi 2014, 00:04
Beneton
Najbardziej wadliwy sprzęt jaki kiedykolwiek miałem. Panel dotykowy non stop co jakiś czas do wymiany. Aparat który ma 5mega pixeli robi fatalne zdjęcia jakby to nie było 5 tylko ze 2mega. Stale się zawiesza. Chwilami to chciałem walnąć o ściane, ale dałem go za darmo mojemu kumplowi niech się męczy.
*.148.70.6  |  08 lut 2014, 17:02
BennyD
Mam już ten model 2 lata i nigdy nie było z nim żadnego problemu. Ekran dotykowy działa równie dobrze jak pierwszego dnia tzn. bezproblemowo. Przeglądarka internetowa firmowa jak i wgrana Opera mini ma problemy wyświetlania bardziej złożonych stron. Telefon zdecydowanie do dzwonienia. Ogólnie w swojej klasie bardzo dobry i niezawodny aparat.
*.dynamic.mm.pl  |  04 lut 2014, 20:02
QWERTY
Nie polecam ponieważ mam go około 2 lata i raz mi chyba upadł może dwa,lekko przyciskam ekran a wyświetlacz trzeba było wymieniać 4 razy. Poza tym cały czas coś mi wyskakiwało że internet coś tam... Byłem w serwisie i dalej nic.
A teraz bardziej ''na topie'' jest telefon z androidem.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  03 lut 2014, 18:02
Destroyer
@Dawidus Coś nowego to chyba że cztery lata temu to może to było coś w miare nowego hahahaha. Może jednak nadal wyglądać to coś na COŚ Nowego, ale dla osoby chyba która korzystała z komórek przez cały czas z epoki kamieniołomu... To coś o czym ty piszesz to możesz już odstawić do Lamusa. To coś nowego o czym ty piszesz kosztowało kiedyś przeszło 5 stów, a nie ma ani Androida, ani Dual SIM, ani nawet wybierania głosowego... za to ma beznadziejny aparat fotograficzny,awaraayjny dotyk, mdły wyswietlacz, że w słońcu prawie nic nie widać, słabą baterie, no i jak wcześniej ktoś trafnie określił kawałek metalu.
*.148.70.6  |  20 sty 2014, 12:01
Dawidus
Dobry , telefon , polecam dla tych co chca cos nowego jednoczesnie nie chcąc sie rozstac ze standardowymi klawiszami. Tą opinie pisze z noki c3 01 . Przez wifi
*.opera-mini.net  |  14 sty 2014, 22:01
Vibe.Z
Nokie były dobre jak nie weszły na rynek Smartfony tel. dotykowe. Kiedy to się stało nokia z górnej półki spadła chyba na ostatnią. Najlepszymi w tej kategorii są jednak Samsungi, po tem HTC, natomiast nawet najnowsza Nokia Lumia 920 to jedna też wielka Lipa przy najnowszym Samsungu!. choć ciekawą alternatywą dla Samsunga jest mało jeszcze znane choćby Lenovo a820 nie mówiąc już o Lenovo Vibe Z!.Które moim zdaniem jest lepsze niż Samsung galaxy nawet S4.a Nokia Lumia 920 to 0 przy tym!!!. Tak chciałem dać do porównania co znaczy dziś Nokia dotykowa nawet ich sztandarowa!. Dlatego Nokia dotykowa najdaję się do kosza!. Nawet nie dla fizycznych z samą klawiaturą fizyczną całkiem się nadaje, tylko nie z dotykiem!. Ale co do tematu tego telefoniku to wygląd z kawałkiem metalu nie robi aż tak dużego wrażenia, ale to chyba jedyny plus tego telefonu!, że jak spadnie komuś na beton to się tak szybko nie rozbije. Bateria nie jest wytrzymała jak zachwalali trzyma góra przy średnich rozmowach 2 dni. poza tym panel dotykowy to już nie ma co w ogóle wspominać, aparat fotograficzny który ma niby 5 mega pikseli robi gorsze sto razy zdjęcia od dawnego starego Samsunga Wave 533 który ma 3,2 mega pikseli!!!. więc o czym tutaj mówić!.
*.helvawebhost.net  |  04 sty 2014, 14:01
matrioszka
Telefon ten mam już 3 lata.Po 2 latach padł wyświetlacz,ale za 130 zł dokonałam naprawy i śmiga, jak złoto.Kocham ten aparacik.Zdjęcia całkiem niezłe.Filmiki zresztą też.Ekran dotykowy. Klawiaturka świetna do esemesów.Obudowa metalowa; nie rysuje się.Bateria trzyma kilka dni.Nie ma kłopotu z zasięgiem.Doskonale się prezentuje.To mój szósty telefon.Jak dotąd - najlepszy.Polecam tym, którzy chcą mieć telefon ładny, poręczny, do dzwonienia (nie - do zabawy), z niewielkim bajerem, jakim jest dotykowy ekran.W swojej klasie - doskonały !
*.ambit24.net  |  03 sty 2014, 22:01
Tomasz
NOKIĘ C3-01 kupiłem swojej córce 28 marca 2011 roku. Telefon sprawował się zupełnie poprawnie, córka była z niego zadowolona. Opinie użytkowników o tym telefonie (tuż po ich ukazaniu się w salonach!) były w większości pozytywne. Niestety, po upływie niespełna roku dotykowy wyświetlacz przestał na dotyk reagować. Serwis usunął awarię w ramach gwarancji. Po kilku miesiącach sytuacja powtórzyła się i znowu telefon był naprawiany - jeszcze gwarancyjnie. W tym roku, już po upływie okresu gwarancyjnego - telefon zepsuł się po raz trzeci. Uznałem, że szkoda pieniędzy na naprawę tego telefonu - tym bardziej, że obecne opinie użytkowników nie pozostawiają żadnych wątpliwości - TEN TELEFON MA WADĘ KONSTRUKCYJNĄ! Telefony Nokii słynęły z niezawodności i jakości wykonania, ale to już, niestety, przeszłość.
*.inowroclaw.mm.pl  |  28 gru 2013, 18:12
Grazia
30 listopada mijały 2 lata gwarancji - a ekran dotykowy padł 29 listopada. Jakby był zaprogramowany na "padnięcie"!!! To pierwsza komówrka, która padła bez ostrzeżenia. Od tej pory mam uraz do tel. dotykowych.
*.77.0.238  |  09 gru 2013, 15:12

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 32,6%   38,5%   28,9% 
 Wszystkich opinii: 356. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» W podróży z nieznajomą
» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu
» iOcean X8 dla fanów selfie
» Niebezpieczne ładowarki Lumii 2520
» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku
» Para nowości Overmax



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.204.217.249
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.