Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 198 marek  |  9 770 telefonów  |  149 792 opinie  |  650 testów  |  6 428 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia C3-01



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 33,0%   38,7%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 364. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • draco4791
    Jest super , jako telefon , to moja druga Nokia po N95 obie super , niezawodne , bateria trzyma co najmniej 4 dni - dla mnie to ważne , Samsunga S2 dla odmiany ladowalem codziennie , a i w kieszeń się nie mieści taki telewizor - choć tesknie za nim ze wzgledu na jego możliwości - z drugiej strony po tej Nokii , magazynier przejechal mi widlakiem - kupilem z Anglii tylna "blachę" bo panele to maja jakieś telefoniki ... i dziala do dziś , choć ekran juz porysowany , aż chropowaty , czas zmienić po przeszlo 2 latach ale nie wiem na co ... myślę o Samsungu S3 mini ale jakby byla jakąś konkretna , pancerna Nokia w nowym wydaniu - nie zastanawialbym się - do smartów nie jestem przekonany , choć chyba na tym się skończy .... juz nie ma porządnych telefonów !
    .125.108.248 | 11 lis 2014, 08:11
  • zaworek1
    Mam telefon 4 lata. Przeżył wypadek z piątego piętra (troszkę uszkodzona i porysowana obudowa). Mimo to działał bez zastrzeżeń. Ostatnio jednak po kolejnym upadku na ziemie (średnio raz w tygodniu... dzieci) :) pojawiły się czarne piksele na wyświetlaczu. Bateria super nawet po tylu latach. Zastanawiam sie nad nokia 515, ale nie wiem czy nie kupic znów c3-01. Polecam, jesli ktos nie lubi zadnych gadzetów.
    .jmdi.pl | 23 lip 2014, 20:07
  • kiler
    Telefon bardzo pozytywny wytrzymał 3 lata i dopiero teraz padł dotyk podejrzewam że to początek jego napraw ale przecież telefon jest na około 2 lata a nie więcej
    .centertel.pl | 12 lip 2014, 21:07
  • R E K L A M A
  • Storczyk
    Fajny telefon zgrabny ale ma wadę ekranu dotykowego często się psuje mam go rok i już 2 razy był u naprawy a trzeci raz nie będę go naprawiała po za tym byłam zadowolona z niego.
    .ip.inter-reh.pl | 11 lip 2014, 12:07
  • Arczi22890  mail
    Nie polecam!!! Telefon mam 2,5 roku i po 2 miesiącach korzystania był już w serwisie, cały czas coś się psuje a to ekran, aparat, a nawet ostatnio wypadły klawisze jak mi upadł. Ale działa. Telefon to dno, nigdy więcej nokii, kupiłem wczoraj sony xperia m za 550zł i powiem szczerze że jak porównać te telefony to jak niebo a ziemia !!! Wcześniej miałem Samsunga trzymałem go ze 3 lata rzucałem go na podłogę i nic się nie działo to najlepszy jaki miałem, ponieważ zawsze działał. Nigdy więcej nie kupuję Nokii, za to polecam SONY i Samsunga (niezniszczalny).
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 cze 2014, 16:06
  • margola
    Telefon fajny, sprytny. Bateria trzyma 3-4 dni (po dwóch latach intensywnego użytkowania). Jedyny minus to fakt, że wyświetlacz wymieniałam już 3 razy, teraz padł kolejny raz...i chyba już nie będę inwestować w ten model.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 maj 2014, 12:05
  • Szymek
    Jestem zadowolony z tego telefonu pomimo ze byl 5 razy w naprawie, był uzywany bardzo intensywnie praktycznie tylko w nocy mógł bytrzmać. mam telefon juz ponad 3 lata i na razie nie zamierzam zmianiać. Co prawda ma kilka nie dociągnięc ale za tą cene nie mozna oczekiwać cudów. Jak na kilku letni telefon sprawuje sie lepiej niz niektore lumie ktorymi sie bawilem.
    .poleczki.dialup.inetia.pl | 02 maj 2014, 09:05
  • Jan
    Ekran dotykowy padał tyle razy, że wyrzuciłem ten telefon do kosza. A szkoda bo mały, zgrabny, w metalowej obudowie i batria długo trzymała. Używałem tylko do dzwonienia, reszta funkcji to zbędne dodatki (np. aparat i te jego rzekome 5 megapixeli).
    .centertel.pl | 23 kwi 2014, 09:04
  • Kasia
    Tego telefonu używam tak często jak powietrza. Jestem z niego MEGA zadowolona, a używam go 3 lata. Teraz z własnego kaprysu przechodzę na smartfona, ale telefon nadal działa! Raz był w naprawie - czerwony przycisk przestał działać.
    Plusy:
    - baaardzo wygodny w obsłudze - dotyk + klawiatura, poręczny
    - całkiem dobry aparat, kamera
    - odporny na upadki, nie rysuje się
    - dotyk działa znakomicie
    - ogromny plus to DIODA!
    - jak dla mnie plusem jest zapisywanie ważnych smsów - bezpośrednio wkładanie ich w kalendarz, w dzień w którym przyszły
    - dobra lampa błyskowa
    - dobra latarka
    Minusy: (szukam na siłę)
    - czasem przy szybkim kliknięciu w wiadomość, która jeszcze nie zdążyła dobrze dotrzeć - zacina się
    - czasem smsy w skrzynce w dziwny sposób się mieszają - odbiorca jest inny niż ten do którego się wysyła smsa
    - panel z zieloną i czerwoną słuchawką po latach użytkowania mocno się starł - schodzi farba

    POLECAM Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ TEN TELEFON, JEŚLI POTRZEBUJESZ TELEFONY WYGODNEGO, PRAKTYCZNEGO, ODPORNEGO NA UPADKI. POLECAM RÓWNIEŻ NAKLEIĆ NA WYŚWIETLACZ PORZĄDNĄ FOLIĘ, MAM JĄ PRZEZ 3 LATA, NIE PRZESZKADZA ONA W DOTYKU.
    .241.41.21 | 15 kwi 2014, 00:04
  • Beneton
    Najbardziej wadliwy sprzęt jaki kiedykolwiek miałem. Panel dotykowy non stop co jakiś czas do wymiany. Aparat który ma 5mega pixeli robi fatalne zdjęcia jakby to nie było 5 tylko ze 2mega. Stale się zawiesza. Chwilami to chciałem walnąć o ściane, ale dałem go za darmo mojemu kumplowi niech się męczy.
    .148.70.6 | 08 lut 2014, 17:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 33,0%   38,7%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 364. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
» Nokia N1
» Lenovo S856
» Samsung Galaxy A5 Duos
» Fly IQ4516 Tornado Slim
» LG AKA
Aktualności:

» Praca domowa
» Moto 360: smartwatch w klasycznym wydaniu
» ZTE Blade VEC 4G - zdolny, a niedrogi
» Alcatel One Touch Flash: fablet ze średniej półki
» Karbonn Titanium S12 Delite: smartfon za 72 dolary
» Huawei ma inteligentne okulary!
» Corning wprowadza czwartą generację Gorilla Glass
» ZTE Blade VEC debiutuje w Polsce
» Meizu MX4 Pro zaprezentowany oficjalnie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.82.216.134
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.