Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  144 262 opinie  |  720 testów  |  4 223 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 38,4%   34,1%   27,6% 
 Wszystkich opinii: 185. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • ml
    Zajefajny, tylko biały ekran, tak co pół roku. Wkurza to, bo serwis podgrywa oprogramowanie, a wtedy wszystko idzie w p...u.
    .internetdsl.tpnet.pl | 15 lip 2014, 13:07
  • lol
    Wygląd może i ok ale ekran tragedia... często robi się biały i nic nie da się zrobić... teraz popsuł się na dobre... głośnik po dłuższym użytkowaniu ''trzeszczy'' Nie polecam!!!
    .internetdsl.tpnet.pl | 09 cze 2014, 14:06
  • Szczery
    Mam ten telefon od ponad dwóch lat. Szkoda że już nie jest dostępny u mojego operatora :(
    Zwyczajnie się już zmęczył tym moim ciągłym upuszczaniem i rzucaniem przez co wygląda już raczej kiepsko, ale działa poza tym elegancko...

    Soft stabilny, wyświetlacz trwały, dotyk niezawodny... Bateria nadal trzyma ponad 3 dni :) no chyba że pół dnia w necie siedzę to 2 dni max już teraz.
    .internetdsl.tpnet.pl | 05 cze 2014, 00:06
  • R E K L A M A
  • Michał
    Używam od 12 miesięcy. Właśnie - bez wyraźniej przyczyny - padła część ekranu dotykowego. Bubel.
    Jakość rozmów, czas pracy baterii - okey, nie miałem zastrzeżeń.
    Aparat foto dla mnie wystarczający, pod warunkiem, że zdjęcia ogląda się w telefonie. Na ekranie komputera wyglądają źle.
    Nie potwierdzam negatywnych opinii o problemach z softem (sms-y itd.). U mnie wszystko działało bardzo płynnie i bez żadnych zwisów, znikających smsów, dziwnych sytuacji.
    Ekstremalnie wkurzająca jest natomiast autoblokada klawiatury, której nie da się ani wyłączyć, ani skonfigurować. Przekreśla to możliwość słuchania muzyki w wielu sytuacjach. Np. jeśli biegniesz/jedziesz na rowerze, albo siedzisz w tramwaju i chcesz sobie tylko pogłośnić, to najpierw musisz maźnąć palcem po ekranie dotykowym, by odblokować klawiaturę. Nie da się po prostu wymacać w kieszeni klawiszy głośności.
    Inny problem: otwierasz kalendarz i gapisz się przez kilkanaście sekund, myśląc jak tu sobie rozplanować tydzień i nagle: autoblokada, ekran gaśnie. Jak powiadam, ekstremalnie wkurzające.
    .dynamic.chello.pl | 24 maj 2014, 22:05
  • efan  mail
    Telefon nokia 300 kupiłem za posrednictwem kuriera po poł roku nie działała ekran dotykowy i strasznie krótko bateria mi trzymała 2,3dni.Juz trzeci raz oddałem telefon do naprawy.
    .pl | 23 maj 2014, 10:05
  • oli
    Dotyk, dotyk, dotyk 2x wymieniany :( Nie polecam tel. - lipa.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 maj 2014, 09:05
  • Małolata
    Nie polecam . Mam ten telefon niecały rok i dotyk siadł po niecałych 3 miesiącach , aparat bardzo słaby.. Widzę w nim same minusy a w ostatnim tygodniu wszystko mi się usunęło z karty pamięci i nic nie mogę do niej " włożyć" . Wszystko siada. Serdecznie nie polecam :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 maj 2014, 22:05
  • Krzysiek
    Nokie 300 użytkuje już dwa lata. W tym czasie telefon nie sprawiał żadnych problemów. Bateria trzyma nadal około tygodnia. Dzwoni, smsuje, mp3 odtwarza.
    Wykonanie - wiadomo, nie jest to plastik taki jak w modelu 5110.
    .dynamic.chello.pl | 29 mar 2014, 08:03
  • ja
    6 razy w naprawie (gwarancja) - wg opisu serwisu wymieniają to samo dotyk plus oprogramowanie, poza ostatnim razem gdzie dołaczyły odpadające klawisze, co jest dziwne bo telefon użytkuje żona osoba, która dba o wszystko co posiada - telefon zawsze w pokrowcu, czysty itp. Nie kupujcie tego badziewia, a zwłaszcza w orange - twierdzą że nie odpowiadają za sprzęt, który sprzedają. Nie kupujcie tego badziewia
    .goleniow.vectranet.pl | 16 mar 2014, 22:03
  • wu
    Nokie Asha 300 kupiłam w Plusie z umową abonamentową w tamtym roku w styczniu. Od tego czasu ciągle się psuje zielony przycisk dzwonienia- ODPADA. Kiedy tylko go naprawią, znów za jakiś czas- około półtora miesiąca jest to samo. Telefon idzie do naprawy i tak w kółko. W przeciągu roku ten przycisk mi odpadł 7 razy!! Na razie do innych rzeczy się nie mogę przyczepić.
    .adsl.inetia.pl | 15 mar 2014, 19:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 38,4%   34,1%   27,6% 
 Wszystkich opinii: 185. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.138.238
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.