Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 192 telefony  |  139 467 opinii  |  720 testów  |  4 683 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 39,3%   32,6%   28,1% 
 Wszystkich opinii: 178. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Krzysiek
Nokie 300 użytkuje już dwa lata. W tym czasie telefon nie sprawiał żadnych problemów. Bateria trzyma nadal około tygodnia. Dzwoni, smsuje, mp3 odtwarza.
Wykonanie - wiadomo, nie jest to plastik taki jak w modelu 5110.
*.dynamic.chello.pl  |  29 mar 2014, 08:03
ja
6 razy w naprawie (gwarancja) - wg opisu serwisu wymieniają to samo dotyk plus oprogramowanie, poza ostatnim razem gdzie dołaczyły odpadające klawisze, co jest dziwne bo telefon użytkuje żona osoba, która dba o wszystko co posiada - telefon zawsze w pokrowcu, czysty itp. Nie kupujcie tego badziewia, a zwłaszcza w orange - twierdzą że nie odpowiadają za sprzęt, który sprzedają. Nie kupujcie tego badziewia
*.goleniow.vectranet.pl  |  16 mar 2014, 22:03
wu
Nokie Asha 300 kupiłam w Plusie z umową abonamentową w tamtym roku w styczniu. Od tego czasu ciągle się psuje zielony przycisk dzwonienia- ODPADA. Kiedy tylko go naprawią, znów za jakiś czas- około półtora miesiąca jest to samo. Telefon idzie do naprawy i tak w kółko. W przeciągu roku ten przycisk mi odpadł 7 razy!! Na razie do innych rzeczy się nie mogę przyczepić.
*.adsl.inetia.pl  |  15 mar 2014, 19:03
Ewelina  mail
Totalna porażka! Żałuję,że wczesniej nie widzialam opinii na temat tego telefonu. Posiadam go od połowy sierpnia 2013, już po 2 miesiącach zaczął wariować, najbardziej wadliwy tel.,jaki mialam. Ekran dotykowy się non stop zacina, bateria długo nie wytrzymuje, aparat mega słaby, a na chwilę obecną najwiekszym problemem jest to, ze po wylączeniu tel nie jest gotowy do uzycia czasami nawet przez 15 min! Pamięc tel nie jest gotowa po kazdym wlaczeniu, masakryczna pomyłka z mojej strony. Oceniam tel w skali 2/10. Naprawdę szczerze odradzam.
*.icpnet.pl  |  06 mar 2014, 15:03
olus85
Ja mam telefon nokia 300 od lipca 2012 i teraz zaczyna mi fiksować odblokować nie można muszę wyjąć baterię i włożyć z powrotem żeby zadzwonić czy wysłać smsa nie wspomnę o ekranie dotykowym że połowa ekranu działa a połowa nie nieraz zadziała poprawnie jutro oddaje do naprawy niech coś z tym fantem robią...!!!
*.ssp.dialog.net.pl  |  02 mar 2014, 20:03
lol
Mam go 1,5 roku. Jako telefon spisywał się świetnie nie zacinał się aplikacje śmigały ale padł dotyk aparat ma słaby jak na 5 mpx i według mnie ciężko pisze się na jego klawiaturze. Moja opinia jest negatywna.
*.cdma.centertel.pl  |  24 lut 2014, 22:02
Joanna
Mam go od 2 lat. Telefon bardzo przyjemny w obsłudze. Pisanie sms to czysta przyjemność. Lekki, niewielki, klasyczny. Niestety był 3 razy w naprawie, bo za każdym razem ekran dotykowy zaczął zmieniać kalibracje i ostatecznie całkowicie się blokował. Zwykle każda naprawa była po 1/2 roku użytkowania od ostatniej awarii. Telefon ani razu mi nie spadł ani nie był przygnieciony czy narażony na nadmierne nagrzanie. Na tą chwilę działa wzorowo no ale jeszcze nie minęło 1/2 roku od ostatniej naprawy:) Gdyby nie to byłabym bardzo zadowolona.
*.play-internet.pl  |  21 lut 2014, 21:02
sylwia
Mam telefon już rok iii wszystko w nim siada . klawisze przestały działać , klawisz do blokowania wypadł , zawiesza się bardzo często . Nie oddaje go do naprawy , bo szkoda kasy . Nie polecam !
*.opera-mini.net  |  15 lut 2014, 13:02
sovva
Telefon mam od 1,5 roku, z czego raz juz był w naprawie, ponieważ zepsuł się ekran dotykowy. Wszystko ładnie pięknie działa 5 miesięcy, po czym znów psuje się to samo. Nokia nie ma żadnego zadrapania, żadnej ryski, a warta jest teraz 20zł... Napewno nie zamierzam naprawiac jej po raz kolejny za koszt 125zł naprawy... ehhh złom jakich mało.
*.stimo.net  |  14 lut 2014, 14:02
natix  mail
nie polecam tego telefonu mi nawet nie wytrzymał pół roku zaczął się ścinać wyłączać zasięg szybko gubić a potem nawet wiadomości nie odczytywał mało pamięci ma i bardzo wadliwy do tej pory żałuje że zgodziłam się go wziąć
*.adsl.inetia.pl  |  13 lut 2014, 16:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 39,3%   32,6%   28,1% 
 Wszystkich opinii: 178. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
» Huawei Ascend Y600 Dual SIM
» Nokia 225 Dual SIM
» Nokia 225
» Samsung Galaxy S5 Duos
» Xolo Q1010i
Aktualności:

» Para nowości Overmax
» Smartfon Amazonu przyłapany na żywo
» Ramos P1: prawie jak Xperia Z Ultra ;)
» LG G2 Mini już w naszych rękach
» Polska premiera LG G2 Mini
» ZTE Star 1 przyłapany na żywo
» Obudowy iPhone 6 już na taśmie produkcyjnej
» HTC One w plastiku?!
» Lenovo Golden Warrior S8: kiczowaty, ale tani



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.62.141
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.