Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 404 telefony  |  154 816 opinii  |  863 testy  |  6 908 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia 603



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,2%   18,6%   30,2% 
 Wszystkich opinii: 43. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • Kamciovit
    Bardzo fajny telefon. System Belle FP2 działa płynnie i stabilnie, jakość wykonania telefonu na wysokim poziomie, wyświetlacz w technologii IPS pokazuje ładny obraz i na prawdę z każdego kąta wygląda tak samo dobrze, a nie we wszystkich IPS-ach tak jest (np. Lumia 520). Zdjęcia średniej jakości, wideo w bardzo dobrej jakości 720p 30k/s, naturalnie odwzorowuje ruchy. Jakośc rozmów super po obu stronach, dźwięk z głośniczka jak i słuchawek po ustawieniu odpowiedniego equalizera dość dobry. Wi-Fi ma dobry zasięg, prawie zapełniona 16-sto gigowa karta nie zamula telefonu. Po wgraniu odpowiednich aplikacji użytkowanie telefonu staje się jeszcze lepsze (Nokia Battery Monitor, App Stop, Brightness - dzięki tej aplikacji podświetlenie nie będzie się automatycznie zmieniać pod wpływem natężenia światła w otoczeniu). Jedynym mankamentem tego telefonu jest bateria, zwykle ładuję go codziennie, ale to żadna nowość w świecie smartfonów ;)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 lut 2015, 22:39
  • gosiaczek
    Witam wszystkich,
    pewnie moja opinia Was zaskoczy,ale ja jestem z niego zadowolona(dla wyjaśnienia mam go już ponad dwa lata). Jedyną rzeczą do której mogę się przyczepić jest brak lampy błyskowej.Polecam jeżeli potrzebujecie małego,zgrabnego i funkcjonalnego telefonu
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 sty 2015, 17:10
  • qwerty
    Generalnie telefon ok. Tylko przypadłość symbiana, że "zjada" pamięć C: telefonu. Nie wiadomo jakie apki i to powodują. Wyświetlacz ok, precyzyjny dotyk. Trochę się wiesza na Operze podczas przeglądania neta. Symbian wygląda na mniej "szpiegowski" system operacyjny niż android.
    .internetdsl.tpnet.pl | 15 sty 2015, 09:24
  • R E K L A M A
     
  • problem
    Od dłuższego czasu telefon się zawiesza. Niby wszystko jest ok, mogę wykonywać połączenia, ale niestety smsy wysyłane przeze mnie, mimo otrzymywanych raportów doręcznia, nie docierają do adresatów. Analogiczna sytuacja w przypadku gdy ktoś próbuje się skontaktować ze mną. Po wyłączeniu i ponownym włączeniu telefonu, pojawia się naraz tuzin nieodebranych połączeń i nowych wiadomości, po czym wszystko wraca do "normy". Może ktoś miał podobny problem i wie jak się z nim uporać?
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 18 lis 2014, 22:07
  • sonia
    Świetny telefon, ekran ma fantastyczne, żywe kolory i czułość na dotyk wzorcową. Ma symbiana- następna zaleta, rozbudowany system, który pozwala na dowolne spersonalizowanie telefonu.
    A nie jak w nowych lumiach, okrojony, słaby system... Może prosty ale co z tego jeśli nie ma w nim prawie żadnych możliwości własnych ustawień.
    Ponadto nokia 603 ma rewelacyjne video( zdjęcia gorzej wychodzą, zwłaszcza przy słabym świetle, ponieważ nie ma lampy błyskowej).
    Nie jest to multimedialny kombajn, ale wszystko co oferuje stoi na wysokim poziomie,POLECAM!!
    .ssh.gliwice.pl | 24 sie 2014, 21:43
  • Łukasz
    To chyba przypadłość tego modelu. Przez 1-sze pól roku tel. (i nawigacja) działał świetnie. Potem zaczęły się problemy z GPSem: traci sygnał, skacze, pokazuje pozycję w promieniu 10 km (!). Na "Maps" znajduje pozycję szybko, w nawigacji po kilkunastu minutach :(

    I podobno w Symbian Belle FP2 nie da się zrobić downgrade :(

    Nie pomogła 2-krotna inst. softu i 2-krotna wymiana płyty głównej (wszystko w Nokia Care).
    Żałuję, że kupiłem ten model.
    .158.17.233 | 28 maj 2014, 15:58
  • aja94
    Witam
    Posiadam Nokię 603 od niespełna roku i uważam że to dobry telefon. Przez ostatni miesiąc miałam okazję przetestować również Nokię Lumię 520 ale uważam że 603 jest o wiele lepsza od Lumii.
    Przede wszystkim, moim zdaniem Symbian jest dużo lepszym systemem operacyjnym. Owszem jest on trudniejszy do "ogarnięcia" niż Windows 8 ale przy lepszym poznaniu jest dużo przyjemniejszy w codziennym użytkowaniu. W 603 drugą zaletą jest wytrzymała bateria - przy intensywnym używaniu (smsy, rozmowy, internet, aparat) bateria trzyma 2 dni a w Lumii niestety tylko jeden dzień a dla kogoś takiego jak ja codzienne podłączanie telefonu do ładowarki było uciążliwe. Jeśli chodzi o aparaty fotograficzne to są porównywalne w jakości robionych zdjęć ;) W Lumii denerwowało mnie również to że nie mogłam sobie tak po prostu ustawić ulubionego utworu jako dzwonka jak w 603 tylko musiałam ściągać aplikację żeby dzwonek zrobić itd... więc nigdy już nie wrócę do WP8 nawet jakby mi zapłacili 1000 zł za to.
    .customer.tom-net.pl | 13 maj 2014, 12:16
  • nokia 603
    Witam !

    Wcześniej chwaliem ten telefon , ale to była pomyłka , telefon już był dwa razy w naprawie , raz wymieniono na nowy i dalej to samo , czyli nawala na całego gps i słaby ,charczący dzwięk z głośnika górnego . Odradzam !!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 lut 2014, 13:16
  • cprcrn
    Witam!
    Wziąłem telefon w czerwcu na przedłużeniu umowy. Sprawował się świetnie: bateria trzymała 5-6 dni, GPS "łapał" w kilka sekund. Niestety taki stan potrwał jedynie do września, do tej pory miałem wymienianą już 2x płytę główną (zaprzestał funkcjonowania moduł GPS) - bez rezultatu, ostatnio przywróciłem go do ustawień fabrycznych - już nie "wstał" - serwis. Mam nadzieję, że dadzą mi zupełnie inny telefon, 603 nawet nie chcę oglądać. Generalnie - nie polecam!!!
    .244.210.6 | 10 sty 2014, 10:48
  • Jaro
    Posiadam tel. od lipca. Bateria przy samych rozmowach i sms trzyma ~4 dni. Jeśli korzystam z internetu, gier, radia itp. to zużywa się bardzo szybko. Mam problem z nawigacją: często gubi sygnał, jest nieprecyzyjna, pokazuje pozycję z opóźnieniem, np. stojąc w miejscu nawigacja pokazuje mi zmienne prędkości ruchu: 0-5-10-20 km, oraz "przestawia" co jakiś czas moją pozycję. Oddawałem już tel. na naprawę gwarancyjną- niby wymienili płytę główną, ale jest wciąż tak samo, niezależnie od tego, jaką metodę ustalania pozycji mam włączoną. Czy miał ktoś podobny problem w tym telefonie?
    .adsl.inetia.pl | 13 lis 2013, 17:20

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,2%   18,6%   30,2% 
 Wszystkich opinii: 43. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
» ZTE V5 Lux
» Kazam Thunder 450W
» Doogee Turbo mini F1
» Sony Xperia E4g
» Sony Xperia E4g Dual
Aktualności:

» Smartfony Vaio wchodzą na rynek
» Sony Xperia M4 Aqua i Samsung Galaxy S6 Edge na kolejnych zdjęciach
» Panasonic Eluga U2: pierwszy 64-bitowiec firmy
» Grace X5: kolejny elegant od Prestigio
» myPhone Infinity: zapowiedź wielkich zmian?
» Kyocera zasili smartfony światłem!
» Xperia M4 Aqua i tajemnicza Nubia: krótkie przecieki
» Samsung Galaxy S6 przyłapany na żywo
» Infinity - seria premium od myPhone



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.92.245.185
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.