Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 198 marek  |  9 770 telefonów  |  149 722 opinie  |  720 testów  |  6 974 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia 603



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,0%   20,0%   30,0% 
 Wszystkich opinii: 40. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
  • problem
    Od dłuższego czasu telefon się zawiesza. Niby wszystko jest ok, mogę wykonywać połączenia, ale niestety smsy wysyłane przeze mnie, mimo otrzymywanych raportów doręcznia, nie docierają do adresatów. Analogiczna sytuacja w przypadku gdy ktoś próbuje się skontaktować ze mną. Po wyłączeniu i ponownym włączeniu telefonu, pojawia się naraz tuzin nieodebranych połączeń i nowych wiadomości, po czym wszystko wraca do "normy". Może ktoś miał podobny problem i wie jak się z nim uporać?
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 18 lis 2014, 22:11
  • sonia
    Świetny telefon, ekran ma fantastyczne, żywe kolory i czułość na dotyk wzorcową. Ma symbiana- następna zaleta, rozbudowany system, który pozwala na dowolne spersonalizowanie telefonu.
    A nie jak w nowych lumiach, okrojony, słaby system... Może prosty ale co z tego jeśli nie ma w nim prawie żadnych możliwości własnych ustawień.
    Ponadto nokia 603 ma rewelacyjne video( zdjęcia gorzej wychodzą, zwłaszcza przy słabym świetle, ponieważ nie ma lampy błyskowej).
    Nie jest to multimedialny kombajn, ale wszystko co oferuje stoi na wysokim poziomie,POLECAM!!
    .ssh.gliwice.pl | 24 sie 2014, 21:08
  • Łukasz
    To chyba przypadłość tego modelu. Przez 1-sze pól roku tel. (i nawigacja) działał świetnie. Potem zaczęły się problemy z GPSem: traci sygnał, skacze, pokazuje pozycję w promieniu 10 km (!). Na "Maps" znajduje pozycję szybko, w nawigacji po kilkunastu minutach :(

    I podobno w Symbian Belle FP2 nie da się zrobić downgrade :(

    Nie pomogła 2-krotna inst. softu i 2-krotna wymiana płyty głównej (wszystko w Nokia Care).
    Żałuję, że kupiłem ten model.
    .158.17.233 | 28 maj 2014, 15:05
  • R E K L A M A
  • aja94
    Witam
    Posiadam Nokię 603 od niespełna roku i uważam że to dobry telefon. Przez ostatni miesiąc miałam okazję przetestować również Nokię Lumię 520 ale uważam że 603 jest o wiele lepsza od Lumii.
    Przede wszystkim, moim zdaniem Symbian jest dużo lepszym systemem operacyjnym. Owszem jest on trudniejszy do "ogarnięcia" niż Windows 8 ale przy lepszym poznaniu jest dużo przyjemniejszy w codziennym użytkowaniu. W 603 drugą zaletą jest wytrzymała bateria - przy intensywnym używaniu (smsy, rozmowy, internet, aparat) bateria trzyma 2 dni a w Lumii niestety tylko jeden dzień a dla kogoś takiego jak ja codzienne podłączanie telefonu do ładowarki było uciążliwe. Jeśli chodzi o aparaty fotograficzne to są porównywalne w jakości robionych zdjęć ;) W Lumii denerwowało mnie również to że nie mogłam sobie tak po prostu ustawić ulubionego utworu jako dzwonka jak w 603 tylko musiałam ściągać aplikację żeby dzwonek zrobić itd... więc nigdy już nie wrócę do WP8 nawet jakby mi zapłacili 1000 zł za to.
    .customer.tom-net.pl | 13 maj 2014, 12:05
  • nokia 603
    Witam !

    Wcześniej chwaliem ten telefon , ale to była pomyłka , telefon już był dwa razy w naprawie , raz wymieniono na nowy i dalej to samo , czyli nawala na całego gps i słaby ,charczący dzwięk z głośnika górnego . Odradzam !!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 lut 2014, 13:02
  • cprcrn
    Witam!
    Wziąłem telefon w czerwcu na przedłużeniu umowy. Sprawował się świetnie: bateria trzymała 5-6 dni, GPS "łapał" w kilka sekund. Niestety taki stan potrwał jedynie do września, do tej pory miałem wymienianą już 2x płytę główną (zaprzestał funkcjonowania moduł GPS) - bez rezultatu, ostatnio przywróciłem go do ustawień fabrycznych - już nie "wstał" - serwis. Mam nadzieję, że dadzą mi zupełnie inny telefon, 603 nawet nie chcę oglądać. Generalnie - nie polecam!!!
    .244.210.6 | 10 sty 2014, 10:01
  • Jaro
    Posiadam tel. od lipca. Bateria przy samych rozmowach i sms trzyma ~4 dni. Jeśli korzystam z internetu, gier, radia itp. to zużywa się bardzo szybko. Mam problem z nawigacją: często gubi sygnał, jest nieprecyzyjna, pokazuje pozycję z opóźnieniem, np. stojąc w miejscu nawigacja pokazuje mi zmienne prędkości ruchu: 0-5-10-20 km, oraz "przestawia" co jakiś czas moją pozycję. Oddawałem już tel. na naprawę gwarancyjną- niby wymienili płytę główną, ale jest wciąż tak samo, niezależnie od tego, jaką metodę ustalania pozycji mam włączoną. Czy miał ktoś podobny problem w tym telefonie?
    .adsl.inetia.pl | 13 lis 2013, 17:11
  • lewy22  mail
    Nokia 603 jest dobry dopoki nie aktualazuje softu do wersji v113.010.1506. Traci program do edycji wideo. Ktorym mozna edytowac filmy nagrane telefonem i sciagniete z youtube.
    .opera-mini.net | 09 wrz 2013, 12:09
  • gumiś
    No tak to jest jak nie zwraca się uwagi na szczegóły.
    Telefon z którym go porównywałem to E6 a nie C6.
    Ale na niewiele się to zdaje, bo wygląda na to że i E6 ma ekran LCD a nie AMOLED.
    Choć dałbym sobie uciąć co nieco, za to że kiedyś w specyfikacji E6 Nokia pisała o AMOLED, bo zwracałem wtedy na to uwagę.
    .scansafe.net | 02 wrz 2013, 23:09
  • tomekkkk
    Do gumiś: Nokia c6 nie ma ekranu AMOLED, najpierw sprawdź, a dopiero później pisz. ;-)
    .zabrze.vectranet.pl | 20 lip 2013, 21:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,0%   20,0%   30,0% 
 Wszystkich opinii: 40. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
» Nokia N1
» Lenovo S856
» Samsung Galaxy A5 Duos
» Fly IQ4516 Tornado Slim
» LG AKA
Aktualności:

» Moto 360: smartwatch w klasycznym wydaniu
» ZTE Blade VEC 4G - zdolny, a niedrogi
» Alcatel One Touch Flash: fablet ze średniej półki
» Karbonn Titanium S12 Delite: smartfon za 72 dolary
» Huawei ma inteligentne okulary!
» Corning wprowadza czwartą generację Gorilla Glass
» ZTE Blade VEC debiutuje w Polsce
» Meizu MX4 Pro zaprezentowany oficjalnie
» Ruszyła produkcja nowej Lumii?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.91.163.224
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.