Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 224 telefony  |  139 662 opinie  |  720 testów  |  3 824 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia 603



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,0%   16,7%   33,3% 
 Wszystkich opinii: 36. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
R E K L A M A
nokia 603
Witam !

Wcześniej chwaliem ten telefon , ale to była pomyłka , telefon już był dwa razy w naprawie , raz wymieniono na nowy i dalej to samo , czyli nawala na całego gps i słaby ,charczący dzwięk z głośnika górnego . Odradzam !!!
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  24 lut 2014, 13:02
cprcrn
Witam!
Wziąłem telefon w czerwcu na przedłużeniu umowy. Sprawował się świetnie: bateria trzymała 5-6 dni, GPS "łapał" w kilka sekund. Niestety taki stan potrwał jedynie do września, do tej pory miałem wymienianą już 2x płytę główną (zaprzestał funkcjonowania moduł GPS) - bez rezultatu, ostatnio przywróciłem go do ustawień fabrycznych - już nie "wstał" - serwis. Mam nadzieję, że dadzą mi zupełnie inny telefon, 603 nawet nie chcę oglądać. Generalnie - nie polecam!!!
*.244.210.6  |  10 sty 2014, 10:01
Jaro
Posiadam tel. od lipca. Bateria przy samych rozmowach i sms trzyma ~4 dni. Jeśli korzystam z internetu, gier, radia itp. to zużywa się bardzo szybko. Mam problem z nawigacją: często gubi sygnał, jest nieprecyzyjna, pokazuje pozycję z opóźnieniem, np. stojąc w miejscu nawigacja pokazuje mi zmienne prędkości ruchu: 0-5-10-20 km, oraz "przestawia" co jakiś czas moją pozycję. Oddawałem już tel. na naprawę gwarancyjną- niby wymienili płytę główną, ale jest wciąż tak samo, niezależnie od tego, jaką metodę ustalania pozycji mam włączoną. Czy miał ktoś podobny problem w tym telefonie?
*.adsl.inetia.pl  |  13 lis 2013, 17:11
lewy22  mail
Nokia 603 jest dobry dopoki nie aktualazuje softu do wersji v113.010.1506. Traci program do edycji wideo. Ktorym mozna edytowac filmy nagrane telefonem i sciagniete z youtube.
*.opera-mini.net  |  09 wrz 2013, 12:09
gumiś
No tak to jest jak nie zwraca się uwagi na szczegóły.
Telefon z którym go porównywałem to E6 a nie C6.
Ale na niewiele się to zdaje, bo wygląda na to że i E6 ma ekran LCD a nie AMOLED.
Choć dałbym sobie uciąć co nieco, za to że kiedyś w specyfikacji E6 Nokia pisała o AMOLED, bo zwracałem wtedy na to uwagę.
*.scansafe.net  |  02 wrz 2013, 23:09
tomekkkk
Do gumiś: Nokia c6 nie ma ekranu AMOLED, najpierw sprawdź, a dopiero później pisz. ;-)
*.zabrze.vectranet.pl  |  20 lip 2013, 21:07
fish74
Chyba odwrotnie - ładujesz w sobote, bateria trzyma do niedzieli. Po kolejnym okresie użytkowania podtrzymuję moją opinię. Najgorszy złom jaki miałem w rękach!!! Non stop przycięcia, powolny jak żółw, bateria mega dno, obsługa neta fatalna. Nawigacja na której mi najbardziej zależało też padła - nie łączy z gps. Nie piszcie o resecie czy wgraniu softa od nowa ponieważ to uczyniłem. Poprawy żadnej. Jak można było wypuścić na rynek takie gó....no. Na pewno ostatnia nokia z mojej strony. Ostrzegam - z daleka od tego szrotu!
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  15 cze 2013, 17:06
fazi
Fish
niestety nie zgodzę się z Twoją opinią. Nie mam zamiaru na siłę udowadniać, że napisałem prawdę odnośnie trzymania baterii. W stanie czuwania ładowana w niedzielę, trzyma do soboty. W tym czasie kilka telefonów-nic więcej/ załączone oszczędzanie baterii i najniższy poziom wyświetlacza/. Natomiast czy mi wierzysz czy nie no cóż nie mój problem. Oczywiście gdy jest w użytkowaniu ładowanie leci szybko-gra, mapy itd.ok. 2 dni. Nic mi nie odpadło / mam od stycznia/nie jest porysowane i wszystko chodzi jak należy.
*.multimo.pl  |  09 maj 2013, 13:05
maciej
Do fish74
Musiałeś trafić na felerny egzemplarz, osobiście wykorzystuję telefon podobnie jak ty i bateria wytrzymuje mi ok 4 dni. Mam telefon 6 miesięcy i dokładnie zawiesił mi się raz. Także proponuje zrobić twardy reset telefonu albo udać się do serwisu, pozdrawiam.
*.icpnet.pl  |  04 maj 2013, 01:05
fish74
Witam
Zanim wziąłem ten telefon przy przedłużeniu umowy uważnie czytałem wszystkie opinie użytkowników tego cuda.Przekonany do symbiana (poprzednie telefony)zdecydowałem sie na niego.Moja opinia po dwóch miesiącach użytkowania.Totalny szajs i na pewno ostatnia nokia niestety ( po ponad 10 letnim używaniu nokii)Wyświetlacz niby jasno świeci ale wcale nie taki cudowny jak piszecie,obudowa niezła tyle że literki już odpadają.Trochę za szybko moim zdaniem.Bardzo żle wyważony.Aparat przeciętny,filmiki o dziwo lepsze niż zdjęcia.Gps faktycznie łapie sygnał momentalnie,zdecydowanie szybciej niż w np c6 gdzie pierwsze włączenie trwało bardzo długo.Prowadzenie cóż...tu już różnie bywa.Jeżdżę bardzo dużo więc mogę na ten temat coś napisać.Brak możliwości aktualizacji no fp2,wiesza się bardzo często.Bateria ,ktoś pisze że trzyma 5-6 dni...chyba po wyjęciu z telefonu.Nie piszcie takich bzdur.Wieczorem ładuje na full ,rano jest już 92%,oczywiście bez używania tel.Normalne rozmowy ,chwilę neta czy gps i nie ma szansy więcej niż jeden dzień.Na samym czuwaniu pewnie dwa i to wszystko !!!Zaden tydzień ,totalna bzdura.Ogólnie nie polecam a wręcz przestrzegam przed tym telefonem.Bardzo żałuję że go wziąłem ,nestety.
Pozdrawiam
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  03 maj 2013, 12:05

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,0%   16,7%   33,3% 
 Wszystkich opinii: 36. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» Jak wygląda OnePlus One?
» W podróży z nieznajomą
» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu
» iOcean X8 dla fanów selfie
» Niebezpieczne ładowarki Lumii 2520
» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 107.21.67.191
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.