Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 192 marek  |  9 630 telefonów  |  148 415 opinii  |  720 testów  |  4 139 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
myPhone

myPhone 6691



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 33,8%   14,7%   51,5% 
 Wszystkich opinii: 68. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6  7       
  • staś
    Wszystkie opinie pisane są chyba przez producenta miałem ten telefon służył w miarę dobrze, trzy lata temu uszkodził mi się wyświetlacz. Wysłałem go do naprawy do serwisu do producenta, trzymali go około miesiąca. Serwis firmowy stwierdził że nie mają wyświetlaczy, kupiłem i wysłałem wyświetlacz do serwisu i tak odesłali mi uszkodzony telefon.
    .play-internet.pl | 30 gru 2013, 18:12
  • Lisek  mail
    Witam. Miałem ten telefon jeszcze rok temu, ogólne wrażenia dobre... chyba najbardziej interesujący jest głośnik, który słychać nawet przy bardzo dużym hałasie ;)
    Upadł mi dwa razy i nie odczuł tego nawet, dopiero po sprzedaniu kolega uderzył w brzeg wyświetlacza i w tym miejscu nie działa dotyk. Bezproblemowe serwisowanie bowiem wieszał się po 1,5 roku użytkowania (co się potem okazało spowodowane było wadliwą baterią) i przy drugiej wymianie płyty głównej wymienili także baterie (choć producent daje na nią tylko 6miesięcy) ;)
    Gdyby nie brak słownika t9 i toporne pisanie smsów miąłbym go do dziś a tak musiałem złapać samsunga C5212 kóry w porównaniu z tym chińczykiem ma beznadziejną obsługę smsów.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 cze 2013, 14:06
  • Daniela.C.
    Od 3 lat mam MyPhone6691 kilkanascie dni temu mialam problem z klawiatura (nie dzialala). Juz mialam kupic inny telefon postanowilam po raz ostatni sprawdzic go. I ku mojemu zdziwieniu wszystko dziala. mysle, ze potrzebowal odpoczynku. Jestem bardzo zadowolona bo zaoszczedzilam na kupnie nowego. Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
    .ip.telfort.nl | 11 cze 2012, 13:06
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • WS  mail
    Jak dotychczas z telefonu MyPhone 6691 byłem zadowolony (piszę byłem) Gdyż posiadam ten telefon od początku i nowości, jak tylko się ukazały. Niestety przy zakupie nie zwróciłem uwagi na to iż nie otrzymałem zapasowej baterii i teraz zaczyna się problem. Telefon mam w stanie jak fabryczny, tylko bateria zaczyna już siadać i niestety nie mogę nigdzie znaleźć tego typu. Niestety producent nie dba o swoją reputację i nastawił się tylko na produkcję i sprzedaż co raz to nowych, lecz zero serwisu i części, n.p. tak jak w/w bateria. Dlatego też dla producenta i sprzedawcy tego telefonu z mojej strony WIELKI NEGATYW. Mam przy okazji pytanie.... Może ktoś posiada NOWĄ baterię do tego telefonu..!!! Chętnie odkupię.
    .217.117.2 | 17 mar 2011, 22:03
  • DyMeK
    Ja ten tel mam prawie rok. Polecam ten tel ludziom kturzy lubią sluchac muzyki bo naprawde piosenki graja bardzo glosno. Ja jestem zadowolony z tego telefonu polecam!
    .182.107.192.nat.umts.dynamic.eranet.pl | 16 sty 2011, 11:01
  • Iza
    Telefon świetny, ale ostatnio próbuję odczytywać w nim e-booka i nie potrafię. Czy ktoś wie jak to zrobić? Wgrałam plik do folderu "EBook", ale nie wiem co dalej z tym zrobić, żeby odczytać...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lis 2010, 01:11
  • QQ
    Mam ten telefon od pół roku.Kupiłem głównie do dzwonienia na dwa numery telefonów ( służbowy i prywatny),żeby nie taszczyć dwóch telefonów w kieszeni...powiem krótko:
    zalety:
    - mocna obudowa
    - dobra bateria ( ok. tygodnia trzyma)
    - dobra obsługa między dwoma numerami
    wady:
    - wibracja beznadziejna ( w pokrowcu nie czuć )
    - złe wyciszenie dzwonków ( przy najmniejszym ustawieniu-za głośny ! )
    - niedopracowany soft
    Reszta mnie nie interesowała ( np. aparat )....
    Ogólna moja ocena: 7/10 pkt
    .aster.pl | 17 paź 2010, 09:10
  • Wlad
    Telefon jak najbardziej OK, użytkuję go od 2-ch lat i jestem zadowolony. Bzdury wypisują ci co nie zaznajomili się dokładnie z tym telefonem, jak odnośnie głośności czy innych spraw. Jedynie aparat jest słaby, lecz i tak mało co z niego korzystam. Mam włożoną kartę 4-Gb i jest nadto wiele miejsca na wiele spraw. Staram się dbać o każdy przedmiot tak i o telefon, co za tym idzie - odwdzięcza się niezawodnością. Po 2-ch latach użytkowania jest w formie jak z fabryki.
    .217.117.2 | 26 wrz 2010, 23:09
  • maryjusz
    Całkowicie zgadzam się z przedmówcą. wielki pozytyw za ten model - po 1,5 roku użytkowania. Teraz kupiłem 9015 verso - zobaczymy czy będzie równie dobry.
    .43.77.109 | 17 wrz 2010, 11:09
  • Zadowolony klient
    Moja opinia dotyczaca tego telefonu jest jak nabardziej POZYTYWNA. Mieszkam we Wrocławiu i kupiłem go w grudniu 2008 roku jak tylko pojawił sie na rynku . Na początku troche mnie irytowała dziwnie umieszczona klawiatura z tym zerem po prawej stronie ale szybko sie do tego przyzwyczaiłem. Traktowałem ten telefon DO DZWONIENIA i nie wymagałem wodotrysków .Jestem przedstawiciel handlowym i dużo jeżdze po POlsce więc dwukartowiec był dla mnie jak najbardziej potrzebny. Ostatno niestety w Chorwacji dostała mi sie woda pod klawiature a że mocno słona to niestety zrobiło się zwarcie po pobycie w serwisie niestety nieuznano mi tego jako naprawy gwarancyjnej ... Więc .. kupiłem następny 6691. A tu niespodzianka nowe oprogramowanie , możliwość przypisania dzwonka osobno do każdej karty SIM i SMS i kilka udoskonaleń które już były opisane ... Wielki POZYTYW.Więc teraz mam 3 baterie do 6691 i inne akcesoria w zapasie. Odnosnie wysyłania MMS . POLECAM wszystkim wybranie ustawień MMS, WAP na dowolny telefon NOKIA ( ściągnąć ze strony operatora komórkowego ) u mnie teraz ustawienia ORANGE chodzą bez problemu. Uważam że jesto do tej pory najlepszy telefon z serii dual sim w ofercie MYPHONE
    .as.kn.pl | 15 wrz 2010, 16:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 33,8%   14,7%   51,5% 
 Wszystkich opinii: 68. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6  7       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Archos 50 Diamond
» Samsung Galaxy Note 4 Duos
» Allview X2 Soul mini
» Samsung Galaxy S5 Plus
» Samsung Galaxy Core Max
» myPhone Q-Smart
» Philips i966 Aurora
» HTC Desire 820 mini
» Otium U5
Aktualności:

» Samsung Galaxy Note Edge w Polsce
» Ekonomią, a nie zakazem w chamstwo
» LG Nuclun zapowiedziany oficjalnie - w G3 Screen
» ZTE prezentuje V5 Max i V5S
» LG L20: maleństwo na trzy karty
» Allview X2 Soul Mini, czyli Elife S5.1
» Project Ara będzie mieć sklep z modułami do telefonów
» Galaxy Note 4 już jutro w sprzedaży
» Archos 50 Diamond zaprezentowany w Paryżu



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 23.22.173.58
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.