Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 159 telefonów  |  144 353 opinie  |  720 testów  |  5 388 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
LG

LG KC910



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,4%   8,3%   39,3% 
 Wszystkich opinii: 84. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • killer1997
    Świetny.Jak się umie obsługiwać telefon,to wręcz bardzo świetny ;)
    Swój egzemplarz kupiłem w 2012 (pomimo 4 lat,jest super telefonem) ze zbitą warstwą dotykową za astronomiczne 10 zł.Szybka i tania samodzielna wymiana digitizera przyniosła efekty w postaci doskonałego telefonu.
    Szybko czyta kartę SDHC 8 gb,Wi-Fi ładnie działa,potrafi złapać sieci internetowe,której samsungi z 2012 nie złapią.
    Ładny desing,choć trochę toporna obudowa.
    No i aparat z niezliczonymi funkcjami.
    Jakość rozmowy dobra,a pisanie sms to bajka..super wygodna klawiatura QWERTY najlepsza w pozycji poziomej.
    Miałem 3 telefony dotykowe,i na żadnym się tak miło nie pisało.Słownik T9 też robi swoje.LG postawił także w tym modelu na automatykę,o jasność ekranu dba czujnik oświetlenia,aparat sam nastawia ostrość,oraz inne czynniki fotograficzne.No i lampa błyskowa.
    Warto wspomnieć o DOLBY Mobile,które pomimo ściszając dźwięk,podnosi jego jakość,ale stosując aż tak zaawansowaną technologie,LG mogło dać głośniki stereo.
    Wiadomo każdy produkt ma też wady,można do nich zaliczyć
    *ciężko chodzące klawisze fizyczne od odbierania połączenia (mają niski skok,dlatego trzeba się zastanawiać czy się wcisnęło,czy też nie)
    *długie odblokowywanie ekranu (zanim te 3 kropeczki się załadują..)
    *oszukujący czujnik baterii (telefon pokazuje pustą baterię,a działa nadal przez 10h)
    *samoczynny restart przy bardzo słabej baterii.
    Ogólnie odzyskałem szacunek do tej marki przez ten i inne nowsze modele,wcześniej miałem jeszcze jednego LG który nonstop się psuł,i miał zrypany soft.
    .adsl.inetia.pl | 15 gru 2012, 21:12
  • Julia
    Ten telefon to kompletne dno! Miałam go rok, i używalam go we własnych celach,czyli sms-owanie, dzwonienie, robienie zdjęć. Po niecałym roku, nawet nie chciał się włączyć. Dotyk mi rownież nie działał. Nie kupujcie tego telefonu!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 gru 2012, 08:12
  • Krzych  mail
    Ogólnie wszystko świetnie, ale... . Telefon ma dwie poważne wady. Jedną z nich jest odtwarzacz muzyczny, który nie da się słuchać w słuchawkach. Problemem jest regulacja głośności, która (jak to powiedzieć), nie da się ciszej słuchać. Może w LG w Korei są skierowane dla ludzi mniej słyszących. Druga wada, to GPS którego nie ma. W instrukcji obsługi jest pokazane jak przestawić z AGPS na GPS a w menu telefonu tego nie ma. Są tylko mapy google, które jadą na A-GPS i tyle, a telefon oryginalny ze sklepu.
    .cable.smsnet.pl | 26 lis 2012, 23:11
  • R E K L A M A
  • BARTI
    Jestem posiadaczem tego telefonu i jestem z niego bardzo zadowolony. trzeba przyznać że ten telefon jest jednym z nielicznych tak udanych telefonów LG dotykowy wyświetlacz świetnie się spisuje, odtwarzanie muzyki jest czyste i przejrzyste, aparat jak na telefon świetny jak i filmy nagrywane jednak przeglądarka internetowa jest do bani i zainstalowanie czegokolwiek na ten telefon graniczy z cudem ale poza tym nie ma sie do czego przyczepić jak na mój 3 letni tel to bateria trzyma 3 dni i sie nie zawiesza.
    .adsl.inetia.pl | 08 maj 2012, 23:05
  • manuca
    Mimo pojawiających się niepochlebnych w testach opinii o ergonomii oraz szybkości działania przede wszystkim aparatu moge stwierdzić, że to przesadzone opinie. Moim zdaniem ergonomia, zresztą chodzi o całe menu, to największy plus. Mankamentem jest nieco za mało czuły dotyk. Czasem czynność trzeba powtarzać dwukrotnie. Poza tym sprzęt jest bardzo elegancki, poręczny i stylowy. Dobry dźwięk i jakość rozmów (w moim egzemplarzu). Prawdę mówiąc można tylko polecić. Zdjęcia przeglądane w pełnej rozdzielczości nie oddają w pełni zadowalająco szczegółów (sztuczne wyostrzenie) ale w użytkowym przeglądaniu prezentują się wybornie. Aparat nie zaszumia mocno zdjęć przy słabym oświetleniu. Ksenon także na przyzwoitym, średnim poziomie. Można śmiało zastępować cyfrówkę w doraźnych potrzebach fotografowania.
    .1-102-232-91.pomagier.info | 09 mar 2012, 13:03
  • Cateleya.  mail
    Hmm powiem wam szczerze odradzam tego telefonu, całą, szybke mam zrysowaną, dotyk mi wgl nie działa, i takie tam ;/
    .181.21.129.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 25 gru 2011, 21:12
  • K  mail
    Ja jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. Mam go już 3 rok i teraz będę go wymieniał. Przez ten okres nic się nie działo poza wymianą baterii która siadła. Nic nie muli, nie zawiesza się. Bateria wytrzymuje 4-5 dni pod warunkiem włączenia trybu oszczędnościowego. Darmowe programy i mapy do obsługi GPS śmigają aż miło (trekbuddy). Zdjęcia wychodzą super, I-srony mogą się schować.
    .internetdsl.tpnet.pl | 20 lis 2011, 20:11
  • Dym
    Niestety Potwierdzam telefon sie szybko psuje, nagłe resety,przywrocenie fabrycznej tapety itp, w koncu przestał działac ekran dotykowy.
    .CNet.Gawex.PL | 15 wrz 2011, 13:09
  • nie !
    Miałam ten telefon dwa lata i jestem niezadowolona.
    1. Aparat mi się wg nie chciał włączyć musiałam z 20 razy włączać telefon i wyjmować kartę sim żeby w końcu zadziałał.
    2. gniazdko od ładowania telefonu mi się zepsuło.
    3. Dotyk mi nie działał musiałam wydać 100 zł żeby wymienili mi szybkę.
    nie polecam tego telefonu ponieważ szybko się psuje. jedno co mi się podobało to że aparat miał 8mpx i tyle .
    .6.230.63 | 21 sie 2011, 23:08
  • nicponim
    posiadacz od kilku dni.trudno mi go polecać.pierwsza sprawa to bateria(baterie bo producent dołączył druga)już teraz wiem dlaczego.kompletna porażka.dwa dni to max.następna to aparat fot.fotografie bardzo przeciętne.BARDZO!kolejna sprawa-GPS.ładnie to wygląda w specyfikacjach ale nie działa.FIKCJA!niezależnie ile przeczytam pochwal to zdania nie zmienię.nigdy więcej LG!! szybko muszę znaleźć coś innego,będę wdzięczny za sugestie.
    .ntlworld.ie | 19 gru 2010, 14:12

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,4%   8,3%   39,3% 
 Wszystkich opinii: 84. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Kyocera Brigadier
» InFocus M810
» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
Aktualności:

» Kiedy ruszą wypożyczalnie telefonów?
» OneWatch: inteligentny zegarek od OnePlus
» Kyocera Brigadier z szafirowym szkłem
» Tablet Alcatela z ekranem 2K
» Sony Xperia Z3 Compact zadebiutuje na IFA?
» ZTE Blade G Lux: zgrabny budżetowiec
» HTC Butterfly J w japońskiej sieci KDDI
» Gionee GN9005: nadchodzi smukłość
» Nowości Huawei: budżetowiec i phablet



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.8.224
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.