Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 131 telefonów  |  144 153 opinie  |  720 testów  |  5 249 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
HTC

HTC One S



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,4%   21,1%   30,4% 
 Wszystkich opinii: 161. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • njepublikowalny
    HTC One S(S3) Z560e. Niestety trafił mi się ten tragiczny telefon. Używam od 30 czerwca 2014 roku. To jest najgorszy telefon na jaki mogłem trafić. Jedyne zalety to:
    - HTC Sense 5 z Blinkfeed'em i Androidem 4.2.2
    - Beats Audio
    Wady:
    - Tragiczne wykonanie
    - Zerowa wydajność
    - Brzydkie zdjęcia(nie widziałem by telefon mógł zrobić gorsze)
    - Mała pamięć (16 GB)
    i wiele innych których nie wymienię. Najgorszy telefon od czasu HTC One V (Pomiędzy były Galaxy S III [Chyba najlepszy ze wszystkich], S4 i One M7). Czemu siadłem na One S? Bo padł One M7 a S4 był sprzedany.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 lip 2014, 09:07
  • drool  mail
    Mam HTC One S Z520e od ponad roku telefon sprawuje się dobrze. Zadowalająca jakość ekranu w miarę szybki proc, praktycznie brak zacięć, idealny rozmiar aluminiowa obudowa i dobrze leży w dłoni
    Największy mankament to mizerny support HTC Android 4.1.1 i brak dalszych aktualizacji. Z czasem uciążliwy jest również brak czytnika kart i bateria której nie da się wymienić.
    .bielsko.dialog.net.pl | 01 lip 2014, 14:07
  • Asgard
    Telefon zakupiony pół roku temu. Pomimo świetnych osiągów mam go serdecznie dość. Wszystko przez HELICOPTER BUG! Przez to ustrojstwo nie można napisać smsa, zakończyć rozmowy (wcisnąć czerwoną słuchawkę) - cały czas przeskakują ekrany. Proszę sprawdzić na YT jak to wygląda. Można dostać białej gorączki! Najgorsze jest to, że HTC nie ma zamiaru nic z tym zrobić, a szkoda bo telefon ma naprawdę niezłe parametry jak za tą cenę.
    .sta.asta-net.com.pl | 24 cze 2014, 12:06
  • R E K L A M A
  • resound
    [...] Sam telefon natomiast bardzo fajny, bateria OK, ekran ok, bardzo poreczny, dobrze lezy w dloni, jedynie ta rysujaca sie obudowa z aluminium na minus
    .free.aero2.net.pl | 22 cze 2014, 17:06
  • Szcz.
    Jestem szczęśliwym posiadaczem HTC One S (z procesorem 1.5 GHz) już prawie pół roku. Przez ten czas zdążyłem przetestować telefon dość dokładnie. Szczerze mówiąc bałem się go kupować, gdyż sporo słyszałem o problemie "Hellicopteringu", jednak przed zakupem zrobiłem wywiad w supporcie HTC (drogą mailową, konsultantem on-line i telefonicznie), gdzie każda z osób potwierdziła mi, że problem ten został rozwiązany wraz z którąś aktualizacją oprogramowania. I nie zawiodłem się. Nie mam z tym telefonem praktycznie żadnych problemów. Może raz tylko zdarzyło mi się, że telefon przestał odpowiadać. Ogólnie: bardzo polecam!

    Plusy:
    + świetna jakość zdjęć i filmików
    + niezła jakość muzyki na słuchawkach (z włączonym Beats Audio)
    + bardzo dobra wydajność (telefon nie wiesza się i nie zacina, można spokojnie grać w gry i mieć odpalonych kilka aplikacji na raz)
    + dobry ekran (rozdzielczość)
    + czuły na dotyk
    + HTC Sense
    + obudowa całkiem odporna na zarysowania
    + stylistyka (akurat ten telefon szczególnie mi się podoba)

    Minusy:
    - niestety brak dalszych aktualizacji oprogramowania (z tego co wyczytałem HTC nie będzie już wspierało tego modelu)
    - brak możliwości rozbudowy pamięci (chociaż nie udało mi się zapełnić całej, to dobrze by było mieć taką możliwość)
    - przy bardzo szybkim pisaniu SMS'ów klawiatura potrafi się na chwilkę wyłączyć
    .dynamic.chello.pl | 17 cze 2014, 23:06
  • zof
    Mam tego złoma od 1,5 roku. Helicoptering jest główną wadą, teraz jeszcze zaczął się wieszać, stary android bez możliwości aktu. Zdecydowanie nie polecam!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 cze 2014, 16:06
  • pakazek  mail
    Telefon generalnie dziala bardzo dobrze, ale:
    - bateria padla mi 2 razy (wymian na gwarancji, przesylka kurierem za darmow do serwisu, 4 dni czas naprawy:))
    - helicoptering (czasem terefon wlacza rozne pulpity, jakby ktos nim sterowal, ale nie jest to czeste)
    .siec.alfa.pl | 10 maj 2014, 09:05
  • yoyo2468  mail
    Witam jestem posiadaczem htc z520e. Jestem mega zadowolony. Mam niemiecki model. Bajka. Mam tylko jedno pytanie dlaczego na mgsm nie podzielicie tego modelu na z520e z s4 i prockiem dual core 1.5 z SUPER AMOLED a modelem z560e z prockiem s3 dual core 1,7. pozdrawiam i polecam ten telefon każdemu.
    Taka decyzja edytora. Wynikająca prawdopodobnie z oszczędnych informacji cedzonych przez producenta po premierze w zależności od regionu. Dopisek o wersji z innym procesorem jest w informacjach dodatkowych. (jf)
    .raciborz.vectranet.pl | 03 maj 2014, 10:05
  • aga
    Mam HTC One S od ponad poł roku. Jeszcze ani razu mnie nie zawiódł. Nie zawiesza się, robi piękne zdjęcia, głośnik działa bez zarzutu. Obudowa nie ma jeszcze żadnych rys, ale raczej o niego dbam. Na słuchawkach dźwięk jest bardzo fajny. Internet chodzi szybko, zarówno poczta jak i przeglądarka czy you tube.

    No i moim zdaniem jest to telefon bardzo elegancki.

    Z czystym sumieniem polecam!
    .auto.m2m.net.pl | 02 maj 2014, 23:05
  • legier
    Ja szczerze polecam ten telefon. Moim zdaniem jest szybki, robi świetne zdjęcia w dzień i kręci dobre filmy. Gry chodzą płynnie i nic się nie przycina. Oczywiście dbam o telefon i nie zasyfiam go byle czym ze sklepu play. "jak sie dba tak sie ma" Mam go 10 miesięcy i zawiesił się chyba ze 2 razy. Jeśli ktoś go kupi to polecam kondon silikonowy ze względu na to że obudowa jest śliska. POLECAM
    .dynamic.chello.pl | 27 kwi 2014, 13:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,4%   21,1%   30,4% 
 Wszystkich opinii: 161. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
Aktualności:

» Nowe zdjęcia Xperii Z3
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje
» Na koloniach
» Acer Liquid Jade Plus - dla nas z 2 GB pamięci RAM
» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku
» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.196.196.62
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.