Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 414 telefony  |  146 754 opinie  |  650 testów  |  4 153 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
HTC

HTC One S



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 49,1%   20,6%   30,3% 
 Wszystkich opinii: 165. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • minterm
    Super telefonik, spadł mi wiele razy a i tak chodzi. Jak się zepsuje to kupię go znowu. Polecam.
    .244.146.80.ip.tnp.pl | 16 wrz 2014, 22:09
  • Marta
    Telefon użytkuje - uzytkowałam prawie 2 lata. dlaczego prawie? pewnego dnia się rozładował i juz się nie włączył.. Czy ktos miał taki problem? Swiatełko ladowania swieci sie na pomaranczowo, poza tym zero reakcji, na wszystkie soft czy hard restarty :P A był to najlepszy telefon jaki mialam do tej pory, ktorego nie zamierzalam nigdy wymieniac, nawet na najnowsze wchodzace wersje samsunga galaxy..
    .dynamic.chello.pl | 10 wrz 2014, 20:09
  • samuraj
    Mój HTC (S4, Z520e) był najlepszym wyborem, jaki można było dokonać. Po zrootowaniu i kilku optymalizacjach, telefon przy normalnym użytkowaniu działa dwie doby.
    Plusy? Kubatura - bardzo kompaktowy i elegancki, SuperAmoled, świetna wydajność, bardzo dobry aparat z dobrą optyką i rozbudowanym interfejsem.
    Minusy? Mógłby być głośniejszy.
    Polecam każdemu (oczywiście model Z520e), jeden z
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 sie 2014, 11:08
  • R E K L A M A
  • radosh  mail
    Korzystałem z telefonu prawie 2 lata. Wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie, nigdy nie miałem z nim żadnych problemów.
    2 tygodnie temu musiałem przeprowadzić factory reset bo zaczął powoli zamulać, ale jest to całkowicie normalne przy pracy z Androidem przez tak długi czas.
    W przypadku Motoroli Milestone musiałem to robić co 6 miesięcy ;)
    Plusy:
    + fantastyczna obudowa, zakochałem się w aluminium (miałem wersję szarą więc żadnych rys i odprysków farby nie widać),
    + bardzo dobry aparat F2.0 to już coś w świecie mobilnym i to na zdjęciach widać od razu, niezły zakres dynamiczny i odwzorowanie kolorów, jedynie autofocus podczas filmowania mógłby działać szybciej,
    + aktualizacje (nie wiem czemu wszyscy narzekają na ich brak, przecież telefon ma już ponad 2 lata, żaden producent nie wspiera wswoich urządzeń tak długo, a w tym czasie One S dostał 2 duże aktualizacje do androida 4.1 i 4.2)
    + bardzo dobry dźwięk z wyjścia słuchawkowego (zauważalny dopiero po podłączeniu lepszych słuchawek np. AKG)
    + Super AMOLED
    + bardzo dobra jakość połączeń telefonicznych
    + HTC Sense czyli moim zdaniem łądna i najbardziej spójna nakładka na Androida

    Wady:
    - dosyć słaba bateria, której nie da się samodzielnie wymienić, ale albo to, albo genialna obudowa (kiedyś wytrzymywał nawet 2 dnie, ale teraz to już chyba kwestia zużycia ogniw)
    - brak gniazda microSD i "tylko" 16GB pamięci wewnętrznej
    - powolny autofocus podczas filmowania.
    - kiepskie słuchawki w zestawie jak na telefon sygnowany logo Beats Audio

    Mój One S nigdy nie był w serwisie :)
    Podsumowując jest to mój w całokształcie najlepszy telefon jaki miałem kiedykolwiek (Motorola M3888, Sony J5, Siemens s35, Nokia 8210, SE T65i, Siemens SL45, Siemens CXT70, Samsung Omnia, Motorola Milestone, Samsung Galaxy S2, HTC One S
    .static.chello.pl | 01 sie 2014, 15:08
  • njepublikowalny
    HTC One S(S3) Z560e. Niestety trafił mi się ten tragiczny telefon. Używam od 30 czerwca 2014 roku. To jest najgorszy telefon na jaki mogłem trafić. Jedyne zalety to:
    - HTC Sense 5 z Blinkfeed'em i Androidem 4.2.2
    - Beats Audio
    Wady:
    - Tragiczne wykonanie
    - Zerowa wydajność
    - Brzydkie zdjęcia(nie widziałem by telefon mógł zrobić gorsze)
    - Mała pamięć (16 GB)
    i wiele innych których nie wymienię. Najgorszy telefon od czasu HTC One V (Pomiędzy były Galaxy S III [Chyba najlepszy ze wszystkich], S4 i One M7). Czemu siadłem na One S? Bo padł One M7 a S4 był sprzedany.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 lip 2014, 09:07
  • drool  mail
    Mam HTC One S Z520e od ponad roku telefon sprawuje się dobrze. Zadowalająca jakość ekranu w miarę szybki proc, praktycznie brak zacięć, idealny rozmiar aluminiowa obudowa i dobrze leży w dłoni
    Największy mankament to mizerny support HTC Android 4.1.1 i brak dalszych aktualizacji. Z czasem uciążliwy jest również brak czytnika kart i bateria której nie da się wymienić.
    .bielsko.dialog.net.pl | 01 lip 2014, 14:07
  • Asgard
    Telefon zakupiony pół roku temu. Pomimo świetnych osiągów mam go serdecznie dość. Wszystko przez HELICOPTER BUG! Przez to ustrojstwo nie można napisać smsa, zakończyć rozmowy (wcisnąć czerwoną słuchawkę) - cały czas przeskakują ekrany. Proszę sprawdzić na YT jak to wygląda. Można dostać białej gorączki! Najgorsze jest to, że HTC nie ma zamiaru nic z tym zrobić, a szkoda bo telefon ma naprawdę niezłe parametry jak za tą cenę.
    .sta.asta-net.com.pl | 24 cze 2014, 12:06
  • resound
    [...] Sam telefon natomiast bardzo fajny, bateria OK, ekran ok, bardzo poreczny, dobrze lezy w dloni, jedynie ta rysujaca sie obudowa z aluminium na minus
    .free.aero2.net.pl | 22 cze 2014, 17:06
  • Szcz.
    Jestem szczęśliwym posiadaczem HTC One S (z procesorem 1.5 GHz) już prawie pół roku. Przez ten czas zdążyłem przetestować telefon dość dokładnie. Szczerze mówiąc bałem się go kupować, gdyż sporo słyszałem o problemie "Hellicopteringu", jednak przed zakupem zrobiłem wywiad w supporcie HTC (drogą mailową, konsultantem on-line i telefonicznie), gdzie każda z osób potwierdziła mi, że problem ten został rozwiązany wraz z którąś aktualizacją oprogramowania. I nie zawiodłem się. Nie mam z tym telefonem praktycznie żadnych problemów. Może raz tylko zdarzyło mi się, że telefon przestał odpowiadać. Ogólnie: bardzo polecam!

    Plusy:
    + świetna jakość zdjęć i filmików
    + niezła jakość muzyki na słuchawkach (z włączonym Beats Audio)
    + bardzo dobra wydajność (telefon nie wiesza się i nie zacina, można spokojnie grać w gry i mieć odpalonych kilka aplikacji na raz)
    + dobry ekran (rozdzielczość)
    + czuły na dotyk
    + HTC Sense
    + obudowa całkiem odporna na zarysowania
    + stylistyka (akurat ten telefon szczególnie mi się podoba)

    Minusy:
    - niestety brak dalszych aktualizacji oprogramowania (z tego co wyczytałem HTC nie będzie już wspierało tego modelu)
    - brak możliwości rozbudowy pamięci (chociaż nie udało mi się zapełnić całej, to dobrze by było mieć taką możliwość)
    - przy bardzo szybkim pisaniu SMS'ów klawiatura potrafi się na chwilkę wyłączyć
    .dynamic.chello.pl | 17 cze 2014, 23:06
  • zof
    Mam tego złoma od 1,5 roku. Helicoptering jest główną wadą, teraz jeszcze zaczął się wieszać, stary android bez możliwości aktu. Zdecydowanie nie polecam!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 cze 2014, 16:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 49,1%   20,6%   30,3% 
 Wszystkich opinii: 165. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Fly IQ400W Era Windows
» BlackBerry Porsche Design P9983
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
Aktualności:

» Nasiusiaj na telefon
» Samsung Galaxy A5 ma metalową obudowę?
» iPhone 6 Plus jest łatwy w naprawie
» ZTE Q2S-T pojawił się w TENAA
» Nowe tablety Amazonu
» BlackBerry Porsche Design P'9983 zaprezentowany oficjalnie
» Najtańszy smartfon z KitKat'em?
» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.93.157
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.